Nyxtovatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εγω λεω πως δεν θα γινει καθολου ......... σαν την απαγφρευση του καπνησματος ........ ολοι στα @@ τυς τον γραψανε τον νομο
Κανόνισε κανένα τσιμπουσάκι dark !!!!!! ;) ;) ;) ;)άργησαμε ρεεε
δεν τον εγραψαν....απλα δεν ισχυσε ποτε....εγω λεω πως δεν θα γινει καθολου ......... σαν την απαγφρευση του καπνησματος ........ ολοι στα @@ τυς τον γραψανε τον νομο
Ναι αλλα κανουν παραπονα πολλα ατομα και καλα διαταραξη υσηχιας!!!εγω λεω πως δεν θα γινει καθολου ......... σαν την απαγφρευση του καπνησματος ........ ολοι στα @@ τυς τον γραψανε τον νομο
Στο ξάδελφο Τέρας ρε συ απευθύνσου.Εγώ το έκοψα το σπορ της μαζωξης.
Πιστευω οτι θα ειναι καλυτερα .......
Θα σφιξουν και οι ανθρωπινες σχεσεις
Θα μαζευονται φιλαρακια σε σπιτια και με ρεφενε θα περνανε καλα ......
Μια αποψη ειναι κι αυτη ....
[size=19pt]ρε αφηστε τον κοσμο να βγαλει το ψωμακι του[/size] ελεγε χθες σ ενα τηλεπαραθυρο στον αρμοδιο αντιδημαρχοπου'σαι κακετση??
χιλια δικια εχειςΟΚ, ας μην πάμε στο άλλο άκρο (όπως συνηθίζουμε σε αυτή τη χώρα!. Το «ας βάλουν τάπες» κλπ (χωρίς παρεξήγηση) είναι κάφρικο. Προφανώς και έχει δικαίωμα ο καθένας να μπορεί να πέφτει για ύπνο και να κοιμάται χωρίς ωτοασπίδες!
Αλλά –αν κατάλαβα καλά τον νόμο- πάλι σε λάθος πράγμα επικεντρώνονται. Το πρόβλημα δεν είναι αν παίζει η μουσική, το πρόβλημα είναι αν ακούγεται. Άρα μετράμε τα ντεσιμπέλ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ και εάν υπερβαίνουν κάποιο όριο, ΟΚ κλείσ’το ή βάλε τότε όριο ώρας κλπ. Γιατί εάν εγώ ως ιδιοκτήτης (δεν είμαι, θεωρητικά το λέω) έχω τη διάθεση να ρίξω ένα σκασμό λεφτά και να το μονώσω να μην ακούγεται τίποτα, γιατί να μην μπορώ να λειτουργήσω;
Επίσης, ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ! Το λογικό θα ήταν να πάρει την απόφαση και να λειτουργήσει πχ σε ένα ή δύο χρόνια (το γεγονός πως αλλάζουν δημοτικά συμβούλια και άρα και αποφάσεις απλά δείχνουν πόσο μπουρδέλα είμαστε). Ο κάθε επιχειρηματίας έχει πάρει δάνεια, έχει κάνει προγραμματισμό κλπ, δεν γίνεται να τον γαμάς αλλάζοντας κάτι αύριο! Σε μια χώρα που ψάχνει επενδύσεις η επιχειρηματική ανασφάλεια είναι το χειρότερο
*Για να προλάβω κάποια σχόλια που θα ακουστούν:
Ναι, υπάρχουν και σοβαροί επιχειρηματίες στο χώρο
Ναι, οι περισσότεροι παρανομούν αλλά δεν συμψηφίζεις την παρανομία με παράλογους νόμους. Αν παρανομούν κλέισ’τους και άσε μόνο τους σωστούς (ανέκδοτο ήταν αυτό)
Ο κόσμος είμαι σίγουρος πως μετά από τόσα χρόνια μπορεί να κάνει 1-2 έτη υπομονή ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.(ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΒΓΗΚΕ!)
Απλά στο Ελλαδιστάν, προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τη λογική του «Πονάει χέρι- κόβει χέρι» σε όοολα τα πράγματα.
Μπα απλα ο κοσμος θα ιντερνετιστει γιατι μετα τις 11:00 θα κυκλοφορουνε στην αθηνα μονο τα πρεζακια και μετα το μοναδικο ατου που εχουμε σαν χωρα για τουρισμο εκτως απο τον ηλιο θα τον πεταξουμε στα σκουπιδια. Με λιγα λογια 3 τον πουστσο κλαιγανεΠιστευω οτι θα ειναι καλυτερα .......
Θα σφιξουν και οι ανθρωπινες σχεσεις
Θα μαζευονται φιλαρακια σε σπιτια και με ρεφενε θα περνανε καλα ......
Μια αποψη ειναι κι αυτη ....
στο μυαλο μου εισαικαι κάτι ακόμα.
Η πολλή διασκέδαση και η λίγη δουλειά έφεραν τον Έλληνα στη μαλακία που ζούμε.
και κάτι ακόμα.
Η πολλή διασκέδαση και η λίγη δουλειά έφεραν τον Έλληνα στη μαλακία που ζούμε.
Μπα απλα ο κοσμος θα ιντερνετιστει γιατι μετα τις 11:00 θα κυκλοφορουνε στην αθηνα μονο τα πρεζακια και μετα το μοναδικο ατου που εχουμε σαν χωρα για τουρισμο εκτως απο τον ηλιο θα τον πεταξουμε στα σκουπιδια. Με λιγα λογια 3 τον πουστσο κλαιγανε