Νέα

Ποιο νωρις θα κλεινουν τα νυχτερινα κεντρα? Α στα διαλα ποια!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγω λεω πως δεν θα γινει καθολου ......... σαν την απαγφρευση του καπνησματος ........ ολοι στα @@ τυς τον γραψανε τον νομο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
που'σαι κακετση??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω λεω πως δεν θα γινει καθολου ......... σαν την απαγφρευση του καπνησματος ........ ολοι στα @@ τυς τον γραψανε τον νομο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ναι αλλα κανουν παραπονα πολλα ατομα και καλα διαταραξη  υσηχιας!!!

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
ΟΚ, ας μην πάμε στο άλλο άκρο (όπως συνηθίζουμε σε αυτή τη χώρα!. Το «ας βάλουν τάπες» κλπ (χωρίς παρεξήγηση) είναι κάφρικο. Προφανώς και έχει δικαίωμα ο καθένας να μπορεί να πέφτει για ύπνο και να κοιμάται χωρίς ωτοασπίδες!
Αλλά –αν κατάλαβα καλά τον νόμο- πάλι σε λάθος πράγμα επικεντρώνονται. Το πρόβλημα δεν είναι αν παίζει η μουσική, το πρόβλημα είναι αν ακούγεται. Άρα μετράμε τα ντεσιμπέλ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ και εάν υπερβαίνουν κάποιο όριο, ΟΚ κλείσ’το ή βάλε τότε όριο ώρας κλπ. Γιατί εάν εγώ ως ιδιοκτήτης (δεν είμαι, θεωρητικά το λέω) έχω τη διάθεση να ρίξω ένα σκασμό λεφτά και να το μονώσω να μην ακούγεται τίποτα, γιατί να μην μπορώ να λειτουργήσω;
Επίσης, ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ! Το λογικό θα ήταν να πάρει την απόφαση και να λειτουργήσει πχ σε ένα ή δύο χρόνια (το γεγονός πως αλλάζουν δημοτικά συμβούλια και άρα και αποφάσεις απλά δείχνουν πόσο μπουρδέλα είμαστε). Ο κάθε επιχειρηματίας έχει πάρει δάνεια, έχει κάνει προγραμματισμό κλπ, δεν γίνεται να τον γαμάς αλλάζοντας κάτι αύριο! Σε μια χώρα που ψάχνει επενδύσεις η επιχειρηματική ανασφάλεια είναι το χειρότερο
*Για να προλάβω κάποια σχόλια που θα ακουστούν:
Ναι, υπάρχουν και σοβαροί επιχειρηματίες στο χώρο
Ναι, οι περισσότεροι παρανομούν αλλά δεν συμψηφίζεις την παρανομία με παράλογους νόμους. Αν παρανομούν κλέισ’τους και άσε μόνο τους σωστούς (ανέκδοτο ήταν αυτό)
Ο κόσμος είμαι σίγουρος πως μετά από τόσα χρόνια μπορεί να κάνει 1-2 έτη υπομονή ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.(ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΒΓΗΚΕ!)

Απλά στο Ελλαδιστάν, προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τη λογική του «Πονάει χέρι- κόβει χέρι» σε όοολα τα πράγματα.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Πιστευω οτι θα ειναι καλυτερα .......

Θα σφιξουν και οι ανθρωπινες σχεσεις

Θα μαζευονται φιλαρακια σε σπιτια και με ρεφενε θα περνανε καλα ......

Μια αποψη ειναι κι αυτη ....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ναι στα @@ μας .....δεν παμε σε νυχτερινα κεντρα...τα μπουρδελα να μην κλεινουν πιο νωρις μονο και τιποτα αλλο..... :sunglasses: :2funny: :2funny:

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΟΚ, ας μην πάμε στο άλλο άκρο (όπως συνηθίζουμε σε αυτή τη χώρα!. Το «ας βάλουν τάπες» κλπ (χωρίς παρεξήγηση) είναι κάφρικο. Προφανώς και έχει δικαίωμα ο καθένας να μπορεί να πέφτει για ύπνο και να κοιμάται χωρίς ωτοασπίδες!
Αλλά –αν κατάλαβα καλά τον νόμο- πάλι σε λάθος πράγμα επικεντρώνονται. Το πρόβλημα δεν είναι αν παίζει η μουσική, το πρόβλημα είναι αν ακούγεται. Άρα μετράμε τα ντεσιμπέλ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ και εάν υπερβαίνουν κάποιο όριο, ΟΚ κλείσ’το ή βάλε τότε όριο ώρας κλπ. Γιατί εάν εγώ ως ιδιοκτήτης (δεν είμαι, θεωρητικά το λέω) έχω τη διάθεση να ρίξω ένα σκασμό λεφτά και να το μονώσω να μην ακούγεται τίποτα, γιατί να μην μπορώ να λειτουργήσω;
Επίσης, ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ! Το λογικό θα ήταν να πάρει την απόφαση και να λειτουργήσει πχ σε ένα ή δύο χρόνια (το γεγονός πως αλλάζουν δημοτικά συμβούλια και άρα και αποφάσεις απλά δείχνουν πόσο μπουρδέλα είμαστε). Ο κάθε επιχειρηματίας έχει πάρει δάνεια, έχει κάνει προγραμματισμό κλπ, δεν γίνεται να τον γαμάς αλλάζοντας κάτι αύριο! Σε μια χώρα που ψάχνει επενδύσεις η επιχειρηματική ανασφάλεια είναι το χειρότερο
*Για να προλάβω κάποια σχόλια που θα ακουστούν:
Ναι, υπάρχουν και σοβαροί επιχειρηματίες στο χώρο
Ναι, οι περισσότεροι παρανομούν αλλά δεν συμψηφίζεις την παρανομία με παράλογους νόμους. Αν παρανομούν κλέισ’τους και άσε μόνο τους σωστούς (ανέκδοτο ήταν αυτό)
Ο κόσμος είμαι σίγουρος πως μετά από τόσα χρόνια μπορεί να κάνει 1-2 έτη υπομονή ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.(ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΒΓΗΚΕ!)

Απλά στο Ελλαδιστάν, προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τη λογική του «Πονάει χέρι- κόβει χέρι» σε όοολα τα πράγματα.
χιλια δικια εχεις  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Πιστευω οτι θα ειναι καλυτερα .......

Θα σφιξουν και οι ανθρωπινες σχεσεις

Θα μαζευονται φιλαρακια σε σπιτια και με ρεφενε θα περνανε καλα ......

Μια αποψη ειναι κι αυτη ....
Μπα απλα ο κοσμος θα ιντερνετιστει γιατι μετα τις 11:00 θα κυκλοφορουνε στην αθηνα μονο τα πρεζακια και μετα το μοναδικο ατου που εχουμε σαν χωρα για τουρισμο εκτως απο τον ηλιο θα τον πεταξουμε στα σκουπιδια. Με λιγα λογια 3 τον πουστσο κλαιγανε

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Ποτε δεν καταλαβα γιατι ειμαστε ΕΜΕΙΣ οι σωστοι που βγαινουμε καθημερινες 0.00-3.00 και ειναι λαθος οι ξενοι που βγαινουν 21.00-0.00
:think: :think: :think:

Υ.Γ:Το καλοκαιρι πες εχουμε ακομα μερα , αλλα το χειμωνα? Αν και τα τελευταια χρονια καλυτερο νταβαντουρι γινεται στα μαγαζια που κανουν ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ παρτυ καθε Κυριακη...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Μπα απλα ο κοσμος θα ιντερνετιστει γιατι μετα τις 11:00 θα κυκλοφορουνε στην αθηνα μονο τα πρεζακια και μετα το μοναδικο ατου που εχουμε σαν χωρα για τουρισμο εκτως απο τον ηλιο θα τον πεταξουμε στα σκουπιδια. Με λιγα λογια 3 τον πουστσο κλαιγανε

Αυτο ειναι αλλο ενα λαθος μας σαν ανθρωποι......

Το ιντερνετ ειναι ενα μεσο κοινωνικης δικτυωσης ετσι ?

Γιατι λοιπον δεν το χρεισημοποιουμε για νεες γνωριμιες και κατα συνεπεια νεες παρεες
αλλα πολλοι βγαζουν ολα τα απωθημενα τους κομπλεξ και χαλανε ενα τοσο χρεισιμο εργαλειο ?

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΙΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ........ ΠΑΝΤΑ !!!!!

Μου κανει φοβερη εντυπωση αυτη η φοβια που εχουν πολλοι.....

Αν εισαι σωστος σαν ατομο δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα ποτε.............

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.470
Πόντοι
366
νικητα σε κανα χρονο σε βλεπω σπιτακι σου

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.