ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.200
- Πόντοι
- 7.786
λουξ λουξ καμια σχεση εγω ειμαι κουκλος
Ο Γκιώργος θα το γιορτάσει στα μέρη της αγάπης,θα κάνει ανάσταση στο τσουτσουνάκι του,μπορείς και να τον συαντησεις.
Για δες δίπλα ανακοίνωση μεγάλου Δούκα τα ψωμιά σας τελειώσανε.o sex volcano που θα σας κλεισει μονο 2
o Γκιοργος σε εκδικειται επειδη εβγαζες βρωμες οτι στραπονιαζεται που καιπουΛούξ λουξ δέχομαι στοχευμένη επίθεση απο μέλη του νήματος της αηδίας,εγώ φταίω που έβαλα μόνο το Μπίρλα.Κατέβασε την στρατιά των κλώνων να τους δώσεις ένα μάθημα.
δεν νομιζω Τακη :S :S :SΓια δες δίπλα ανακοίνωση μεγάλου Δούκα τα ψωμιά σας τελειώσανε.
Θεία δίκη.Τελικά υπάρχει θεός.ρε ο δουκας λεει θα κλεισει το σουρβαι και ΔΕΝ ειναι φημη!!(νοσοκομες κτλ)
ναι,και θα τον αφησει ο αντισθενης,χαζος ειναι :S :S :Sρε ο δουκας λεει θα κλεισει το σουρβαι και ΔΕΝ ειναι φημη!!(νοσοκομες κτλ)
καλα καλα αλλοι 4 ψηφοι ειναι...Θεία δίκη.Τελικά υπάρχει θεός.
Ας τους να χαρούν λίγα είναι τα ψωμιά τους, όπου να ναι θα το κλείσουν το μαγαζάκι τους.. :thubsdown:ναι,και θα τον αφησει ο αντισθενης,χαζος ειναι :S :S :S
τυπε τωρα που δειχνει τα ΚΑΠΗ live ειναι :S :S :SΑς τους να χαρούν λίγα είναι τα ψωμιά τους, όπου να ναι θα το κλείσουν το μαγαζάκι τους.. :thubsdown:
καλοοο21 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα
Αυτοί οι επισκέπτες τι δουλειά έχουν στις ενδοοικογενειακές μας διαφορές?
Φίλοι επισκέπτες σας κάνω μια αφιέρωση :thebigfinger:
σε ψήφισα γιατί εχεις κουδουνίσει τελείως με τον ΣΥΡΙΖΑ που εμπλεξεςΠοιο μουνι ψηφισε μπαρουλι να το γαμησω
Den είμαστε survivor για να αιτιολογείς την ψήφο σου.σε ψήφισα γιατί εχεις κουδουνίσει τελείως με τον ΣΥΡΙΖΑ που εμπλεξες
συμφώνω....ας ξεκινήσουμε από αλλού την κάθαρση και αφήστε ησυχους τους ομοφυλόφιλους....Από τις αληθινές πουσταρες του σαιτΓιατί τον ποδολαγνο ρε παιδιά; Μια χαρά είναι ο άνθρωπος, λίγο βιτσιόζος αλλά οκ.