baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.408
- Πόντοι
- 5.097
Και φοροφυγάς,τουλάχιστον σου αφαιρούνε το φπα η σε πιάνουν μαλάκα?εγω δεν μενω τρικαλα και δεν παιρνω αποδειξεις απο σπιτακια
Και φοροφυγάς,τουλάχιστον σου αφαιρούνε το φπα η σε πιάνουν μαλάκα?εγω δεν μενω τρικαλα και δεν παιρνω αποδειξεις απο σπιτακια
:o χοντροβγηκαν κατι φημες οτι ο γιωργαρος τρωει στραπον.. :-
Ναι αλλά τη φίλη της μαμάς ήξερες και την ξεκώλιαζες?ουτε το 2005 μπαρος πηγαινα σε μπουρδελλα ημουν ανηλικος
καρνιτινη πρωτεινη και γλουταμινηκολωνελο παιρνες τιποτα
Λύθηκε το μυστήριο τελικά δεν τρώει ο Γιώργης το στράπον αλλά ο Γάσπαρης που δεν είναι ο Γιώργης,δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός.:o χοντρο
Λύθηκε το μυστήριο τελικά δεν τρώει ο Γιώργης το στράπον αλλά ο Γάσπαρης που δεν είναι ο Γιώργης,δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός.
ποιος καταχθονιος τυπος παει και τρωει στραπον στο ονομα του ΓΙΩΡΓΗ?και γιατι παρουσιαζεται σαν ΓΙΩΡΓΗΣ?για να σπιλωσει το ονομα του αληθινου ΓΙΩΡΓΗ ή επειδη το ονμα ΓΙΩΡΓΗΣ ειναι συνθηματικο στην πιατσα για να κανουνε οι κοπελες καλο στραπον?Λύθηκε το μυστήριο τελικά δεν τρώει ο Γιώργης το στράπον αλλά ο Γάσπαρης που δεν είναι ο Γιώργης,δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός.
ποιος καταχθονιος τυπος παει και τρωει στραπον στο ονομα του ΓΙΩΡΓΗ?και γιατι παρουσιαζεται σαν ΓΙΩΡΓΗΣ?για να σπιλωσει το ονομα του αληθινου ΓΙΩΡΓΗ ή επειδη το ονμα ΓΙΩΡΓΗΣ ειναι συνθηματικο στην πιατσα για να κανουνε οι κοπελες καλο στραπον?
Είναι μπερδεμένη υπόθεση που μόνο η κλειστή κοινωνία και η μυώμενη σαν άλλη μασονική στοά γνωρίζουν τους κώδικες και τα μυστικά των συναθροίσεων,αλλά ο Γιώργης είναι όντως αθώος ο πραγματικός ένοχος είναι ο Γάσπαρης.ποιος καταχθονιος τυπος παει και τρωει στραπον στο ονομα του ΓΙΩΡΓΗ?και γιατι παρουσιαζεται σαν ΓΙΩΡΓΗΣ?για να σπιλωσει το ονομα του αληθινου ΓΙΩΡΓΗ ή επειδη το ονμα ΓΙΩΡΓΗΣ ειναι συνθηματικο στην πιατσα για να κανουνε οι κοπελες καλο στραπον?
Αλλόι πίνουν νερό στο ονομά σου και αλλοί πίνουν στράπον,πρέπει να το εξυχνιάσεις για να καθαρίσεις το ονομά σου εκτός και αν..............εμενα οποιος σπιλωνει την φημη και το ονομα μου ειναι εχθρος μου
καποιος κανει τον κωλο του χοανη μονο και μονο για να πληξει τον αληθινο γασπαρη.. :-ποιος καταχθονιος τυπος παει και τρωει στραπον στο ονομα του ΓΙΩΡΓΗ?και γιατι παρουσιαζεται σαν ΓΙΩΡΓΗΣ?για να σπιλωσει το ονομα του αληθινου ΓΙΩΡΓΗ ή επειδη το ονμα ΓΙΩΡΓΗΣ ειναι συνθηματικο στην πιατσα για να κανουνε οι κοπελες καλο στραπον?
καποιος κανει τον κωλο του χοανη μονο και μονο για να πληξει τον αληθινο γασπαρη.. :-