Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
αμα θα σου χύσουμε στον καφέ θα σου πω εγώ μετά τι εμότικονς θα βάζεις.
Μη λες τετοια και αναστατωνομαι
αμα θα σου χύσουμε στον καφέ θα σου πω εγώ μετά τι εμότικονς θα βάζεις.
Να κάνω μια ερώτηση.......άμα τύχει και γνωρίζετε μια γυναίκα οπουδήποτε,και όταν σας συστηθεί,και σας πει ότι λέγεται Μαριάννα,θα πάθετε σοκ;;;;;
Να κάνω μια ερώτηση.......άμα τύχει και γνωρίζετε μια γυναίκα οπουδήποτε,και όταν σας συστηθεί,και σας πει ότι λέγεται Μαριάννα,θα πάθετε σοκ;;;;;
σωστο και αυτο.Να κάνω μια ερώτηση.......άμα τύχει και γνωρίζετε μια γυναίκα οπουδήποτε,και όταν σας συστηθεί,και σας πει ότι λέγεται Μαριάννα,θα πάθετε σοκ;;;;;
Πολυ αστειο
σωστο και αυτο.
τουλαχιστον οταν φορας το ονομα Βαλερια ρε τυπισσα
προσπαθησε να μην δειχνεις οτι εισαι τοσο ο εαυτος σου παλι
γιατι ολο μαριαννα θα σε λεμε δεν γλιτωνεις.
ρε συ μην λεμε τα ιδια.καταντας γραφικος.δεν ειμαι αυτη η μαριαννα που λες.παιξε με τιποτε αλλο ρε τυπε.τουλαχιστον οταν φορας το ονομα Βαλερια ρε τυπισσα
προσπαθησε να μην δειχνεις οτι εισαι τοσο ο εαυτος σου παλι
γιατι ολο μαριαννα θα σε λεμε δεν γλιτωνεις.
ρε συ μην λεμε τα ιδια.καταντας γραφικος.δεν ειμαι αυτη η μαριαννα που λες.παιξε με τιποτε αλλο ρε τυπε.
Κι εγω το εγγυηθηκα τις προαλλες, αλλά ο bold δεν πειθεται.Μα δεν είναι η Μάριαν λέμε......στο εγγυώμαι εγώ..........τι άλλο θες;;;;
ρε συ μην λεμε τα ιδια.καταντας γραφικος.δεν ειμαι αυτη η μαριαννα που λες.παιξε με τιποτε αλλο ρε τυπε.
Κι εγω το εγγυηθηκα τις προαλλες, αλλά ο bold δεν πειθεται.
Κι εγω το εγγυηθηκα τις προαλλες, αλλά ο bold δεν πειθεται.
ρε βλακα αρκετα με το αστειακι σου .κοφτο μια και εξω.ασχολησου με κατι αλλο μιζερε.αυτο λεω και εγω... μην λεμε τα ιδια συνεχεια
προσπαθησε να μην προδιδεσαι μονη σου.
γραφικη καταντησες....
ρε βλακα αρκετα με το αστειακι σου .κοφτο μια και εξω.ασχολησου με κατι αλλο μιζερε.
δε σε ρωτησε κανενας εσενα.ούτε κι εγώ βέβαια
Σταματα κι εσυ .ρε βλακα αρκετα με το αστειακι σου .κοφτο μια και εξω.ασχολησου με κατι αλλο μιζερε.