baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.763
- Πόντοι
- 6.035
κι αν εισαι ο νωντας θα φορας μονο την καπαρντινα σου και θα τις δειξεις το ανακοντα σουΤυπε αν μπεις ηλεκτρικο η μετρο τετοια ωρα θα δεις πολλα ωραια μωρα καλοντυμενα..
Ο Νωντας ειναι μορφη,αλλα σαν Σερετης ηταν πιο μερακληςκι αν εισαι ο νωντας θα φορας μονο την καπαρντινα σου και θα τις δειξεις το ανακοντα σου
Θα ηθελες πολυ να χυσεις το στομα της φωτο το ξερωΥπερβαλειιιιιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Το αβαταρ σου τα σπαει .......
Αλλα ...... χμμμμμμμμμμμμμμμμμ χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
Αστο δεν το λεω γιατι θα φανω καπως..... ;)
γιατι τι εγινε ειδικα σημερα???
το σοκοφρετακι μουτι θες ρε
και εγω το ιδιοτο σοκοφρετακι μου
καυλαααααααααααααααΘα ηθελες πολυ να χυσεις το στομα της φωτο το ξερω
Τυπε αν μπεις ηλεκτρικο η μετρο τετοια ωρα θα δεις πολλα ωραια μωρα καλοντυμενα..
καυλααααααααααααααα
Τυπε σημερα δεν θα ημουνα για πιπινι,θα ψηνομουνα για μια μιλφαρα Ειδα κατι τσοντες στο γιουπορν με μιλφ και κολλησατο ξερω ρε... Ειδικα προς το κεντρο , συνταγμα - πανεπιστημιο απο εκει χαμος γινεται.
Αλλα τετοια ωρα τετοια λογια συνηθως οταν βγαινω σαββατο βραδυ παιρνω αυτοκινητο.
Τυπε σημερα δεν θα ημουνα για πιπινι,θα ψηνομουνα για μια μιλφαρα Ειδα κατι τσοντες στο γιουπορν με μιλφ και κολλησα
Αμα δεν ηταν το ντερμπυ και αυτο το σπαστικο ψιλοβροχο θα ειχα φυγει ηδηπαμε κανα μπουρδελακι???
Τυπε σημερα δεν θα ημουνα για πιπινι,θα ψηνομουνα για μια μιλφαρα Ειδα κατι τσοντες στο γιουπορν με μιλφ και κολλησα
Αμα δεν ηταν το ντερμπυ και αυτο το σπαστικο ψιλοβροχο θα ειχα φυγει ηδη
Αυριο τουλαχιστον να μη βρεχει..ε δεν στο ειπα και εγω ρε... γαμιεται ο κολοκαιρος αποψε....
Και θα ειναι ολη την βδομαδα αυτη η μαλακια.
meteo.gr
Βλεπω κατι ρωσικες με μιλφαρες προς γκιλφ με πιτσιρικαδες να τις πιτσιλανε στη μαπαστείλε λινκ
Βλεπω κατι ρωσικες με μιλφαρες προς γκιλφ με πιτσιρικαδες να τις πιτσιλανε στη μαπα