apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αρα και εγωτης αρεσουν οι ωριμοι αντρες απολυτε, σουτ.
55 ειμαι
αρα και εγωτης αρεσουν οι ωριμοι αντρες απολυτε, σουτ.
καχυποπτη!!!!!!!!!!!!!!!! >
τι ζωα που ειναι μερικοι ρε πουστη μου βλεπει ενας το "vilmafili" στο zoo και μου λεει "γεια! περιεργο ονομα το vilmafili ... απο που βγαινει ? "
Και μονο οτι εχεις 21 ψηφους...καθαρα για λογους ευθιξειας θα επρπε να αυτοδιαγρφης απο το μπου....καχυποπτη!!!!!!!!!!!!!!!! >
οχι δε το διορθωνω.κι απο αυτο καταλαβες οτι ειναι καλος κ παρεξηγημενος?
θελεις να περιμενω να κανεις εντιτ κ να γραψεις κυρια αντι για μωρη?
εξαρταται ποσο θιγεται .....οποιος απειλει με μυνησεις επειδη τσακωθηκε με καποιον στο σαιτ ποσο ξηγημενος μπορει να ειναι
θα την εχει βαλει στο ματι ο αβραμης τυπε γιαυτο εχει τοσους πολλουςΚαι μονο οτι εχεις 21 ψηφους...καθαρα για λογους ευθιξειας θα επρπε να αυτοδιαγρφης απο το μπου....
τι ζωα που ειναι μερικοι ρε πουστη μου βλεπει ενας το "vilmafili" στο zoo και μου λεει "γεια! περιεργο ονομα το vilmafili ... απο που βγαινει ? "
Καντο σαπογρια.....οχι δε το διορθωνω.
οπως ειμαι εγω τυπε?
ο πρωτος μου καυγας ηταν με αυτον.....ο arion 1955 πολυ καλο παιδι.
θα την εχει βαλει στο ματι ο αβραμης τυπε γιαυτο εχει τοσους πολλους
Τυπε ο αβραμης ειναι ετη φωτος μπροστα....θα την εχει βαλει στο ματι ο αβραμης τυπε γιαυτο εχει τοσους πολλους
ποσο μπορει να θιχτεις απο καποιον που βριζεστε στο ιντερνετ τυπεεξαρταται ποσο θιγεται .....
αλλο θεμα αν το πραγματοποιησει κιολας
Και μονο οτι εχεις 21 ψηφους...καθαρα για λογους ευθιξειας θα επρπε να αυτοδιαγρφης απο το μπου....
ποσο μπορει να θιχτεις απο καποιον που βριζεστε στο ιντερνετ τυπε
τελικα εμεινε με την μυνηση στο χερι και πατωσε και το σαιτ που ειχε ανοιξει για να μαζεψει κοσμο απτο το μπουρδελα
αρχισες παλι τα εκκλησιαστικα τυπε?Μη λες βλακείες ρε....εγώ δεν έχω κλώνους....ορκίζομαι στο ευαγγέλιο του Λουκά
τυπε εγω το εχω πει απτην αρχη οτι ειναι μορφηΤυπε ο αβραμης ειναι ετη φωτος μπροστα....
αρχισες παλι τα εκκλησιαστικα τυπε?
λογω οτι ερχεται μεγαλη βδομαδα?
Θα υπήρχε λόγος ρε για να κάνει τη μήνυση....δε μπορεί να του ήρθε έτσι