Νέα

Ποιο ειναι το πιο περιεργο περιστατικο που σας ετυχε σε μπουρδελο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

faflatas2011

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
0
Πριν δυο χρόνια περίπου σε στουντιο. Μπαίνω, κάνω μπανάκι, ξαπλώνω γυμνός και περιμένω. Μετά από δέκα λεπτά δύο κουδουνίσματα στην πόρτα. Λέω ρε πούστη μου θα πλακώσει πελατεία και θα έχουμε γρήγορο γύρο. Μετά από ένα λεπτό χτύπημα στην πόρτα και εμφανίζεται :police: και μου λέει ευγενικά : "κύριε ασφάλεια, δεν θα σας εξυπηρετήσει η κυρία σήμερα" Εγώ με την μαλαπέρδα έξω έμεινα μαλάκας. Κλείνει πόρτα, ξεκινάω να ντύνομαι, και σε δύο λεπτά καθώς έδενα τα ορειβατικά, ξαναχτυπά και λεέι: " Να συντομεύουμε παρακαλώ". Εννοείται ότι έφυγα με λυτά κορδόνια. Από τότε αναμονή της κοπέλας πάντα με φανελάκι και σωβρακάκι. Βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν ευγενικότατατος ο :police:.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
στα τελειωματα του 90,τη χρυση εποχη δλδ,ειμαστε με ενα φιλο στην κολωνου οπως κατεβαινεις δεξια στη σταση του λεωφορειο πριν πιασεις τη μ.αλεξανδρου.δεν υπαρχει πλεον αυτο.εκει δουλευε μια "βραζιλιανα" που πρεπει να ηταν η μοναδικη που εδινε κωλο εκεινη την εποχη.δινουμε τις 3000 δρχ εκαστος,μπαινει ο φιλος στο αδειο δωματιο κι εγω περιμενω να αδειασει καποιο αλλο για να μπω.ξαφνικα ανοιγει την πορτα ο φιλος και κραταει ενα ρολοι...ποιος βγαζει το ρολοι οταν γαμει :uglystupid: :uglystupid:;;ο μαλακας,δεν καταλαβα ποτε γτ,αλλα φωναζει ενα τυπο που που εφευγε απο το ρδελο και του λεει "φιλε ξεχασες το ρολοι σου".ο τυπος φυσικα το παιρνει και φευγει.δεν περνουν 3 λεπτα,μπαινουν στο ρδελο 5 αλβανοι,ανοιγουν την πορτα του φιλου και του ζητανε το ρολοι...αποτελεσμα,επειδη ο φιλος δεν τσακωνοταν γενικα,ποσο μαλλον με 5 αλβανους,ζηταει πισω τις 3000 δρχ,τους δινει αλλες 2000 που κρατουσε και φευγει με την πουτσα στο χερι :2funny: εγω περασα κανονικα και μετα πηγα και στο σοφακι,την ουκρανεζα,δεν ξερω αν τη θυμαται καποιος στο κολωνου 47,στον οροφο.μουναρος η τυπισσα

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
199
Πόντοι
5.765
Μεγαλη παρασκευη καπου στα 1983 σε ενα μπουρδελο απεναντι απο τον σταθμο Αττικης στην λιοσιων που ηταν στον 1ο οροφο .
Βγηκε η γκομενα δεν μου αρεσε και πηγα να φυγω οποτε μου λεει η τσατσα περιμενε και βγαινει απο μεσα  μια μουναρα πιτσιρικα κοντα στα 18 ντυμενη με μαυρο φορεμα ( σαν να ειχε πενθος ) και μου λεει η τσατσα εχω και αυτην .
Φυσικα την πηρα , και μεσα στο δωματιο εμαθα οτι ηταν νεα στο κουρμετι και ειχε παει εκει για συνεντευξη εργασιας .
Περσα γαματα , της εδωσα 100δρχ ακομα και επαιξε και δευτερο ημιχρονο .
Απλα τελεια ....
Εποχη που γαμαγαμε στα μπουρδελα χωρις καποτες χτυπηματα στην πορτα  και ειχε μονο Ελληνιδες ........

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756
Χρόνια πολλά μαν, πού ήσουν χαμένος;
Προσποιοσουν ότι απεκτησες ζωη;

Χρονια πολλα και σε σενα ..
πηρα λιγο δοση απο ελλεινιδα σε 3ημερο πασχαλιατικο..
εσυ εδω απ οτι βλεπω , κραταγες το σαιτ ..
μπραβο τυπε  ;)

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
6
αρχες δεκαετιας 90 , στο μεταξουργειο τα ιδρυματα ηταν σε κακο χαλι συγκριτικα με τη φυλης , μπαινουμε με τον φιλο μου σε ενα πολυ αντεργκραουντ , ρημαδι σκετο , με πατωματα που ετριζαν , εκανε κρυο και εμπαζε απο παντου, η κοπελα μια πιτσιρικα καθονταν διπλα απο την σομπα τυλιγμενη με μια κουβερτα στο ημιφως , διπλα της καθιστη και η τσατσα.
μολις μας βλεπει ετσι οπως ηταν καθιστη ριχνει την κουβερτα και αφηνει να φανει το νεανικο της κορμι με το μικρο στητο βυζι. Το ολο σκηνικο μου προκαλεσε μια θλιψη ανειπωτη.
ο φιλος μου μπηκε , οσο ημουν στο "σαλονακι" ακουγα το κρεβατι να τριζει διαβολεμενα . παντα με ενοχλουσαν τα κρεβατια που ετριζαν

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
πηρα λιγο δοση απο ελλεινιδα σε 3ημερο πασχαλιατικο..
:rockon: :rockon: :rockon:
ξεχασα να αναφερω το περιστατικο με τα ψωλοχυματα...στο πρασινο σπιτακι επι της Τανταλου (ισως το πιο ελεεΐνο του Βαρδαρη )ξαπλωσα με την πλατη - δυστηχως δεν τα ειδα-πανω στα ψωλοχυματα προηγουμενου χυστη...ηταν κ καλοκαιρι θυμαμαι...σκουπιστηκα με το καλοκαιρινο μου μπλουζακι κ γυρισα σπιτι χωρις t-shirt...

www.sherv.net/] [/URL]

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
6
1991 ή 92 , αδειουχος απο το στρατο , σουπερ καβλωμενος , ειχα πιει και κατι ουζακια
ειχα επιτελους λεφτα να παω να γαμησω, μπαινω σε εκεινο το υπογειακι στο στενο που βγαζει αλεξανδρας με μια μικρη πρασινη τεντα διπλα στη μικρη πλατεια (θα το ξερετε)
ειμαι τοσο καβλωμενος που "παραβιαζω το πρωτοκολο" δεν καθομαι να δω την κοπελα , αλλα μπαινω κατ ευθειαν στο δωματιο.
πισω μου ο τσατσος φωναζει " η ταδε ειναι σημερα" αλλα εγω εχω ηδη περασει.
μπηκε μια κοπελα που δεν τη θυμαμαι , δεν την προσεξα καν , κυριολεκτικα δεν ξερω τι γαμησα , γιατι δεν εβλεπα μπροστα μου απο την καβλα.Θυμαμαι μονο τα λογια της καθως εφευγε "εισουν πολυ καβλωμενος αγορι μου"

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ρωτα την μανα σου , θα σου πει  ;)

Η δικιά σου δε βαρέθηκε να σε ρωτάει πότε θα αποκατασταθείς; Πότε θα της αποκαλύψεις ότι σ' αρέσουν τα πουλάκια; Περιμένει εγγόνι απ' τον πούστη η γυναικούλα. :'(

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
1)αγριος τσακωμος μεταξυ εμου κ της πουτανας σε μπουρδελο επι της Προμηθεως ψηλα στον Βαρδαρη...ενα τσακ πριν πλακωθουμε στο ξυλο,εγω η πουτανα κ ο νταβας....μιλαμε για πολυ βρωμοστομα η πουτανα...εβρισε μαναδες,χριστοπαναγιες κτλ...ρομαντικο σκηνικο...ημουν κ 20 κ κατι,δεν μου κοβε... :P
2)οταν εχυσα αιμα σε μπουρδελο επι της Σαπφους (Βαρδαρης) κ νομισα οτι πεθαινα....(ημουν κ πιτσιρικας τοτε)
3)το δαγκωμα της αρκουδας απο πουτανας της Υφαιστου (Λαρισα) πανω στο Σεξ...με γεμισε μελανιες,οχι αστεια... :S
4)το ξεσαλωμα μου σε κωλομπαρο Λας βεγκας (οταν ημουν φάνταρο)...ευτηχως με μαζεψανε οι υπολοιποι τοτε.. :grin:
5)το αγριο πεσιμο κ αιφνιδιαστικο στριμωγμα που αντιμετωπισα στο Φυλης 99 (Αθηνα) απο τον πουστρο-τσατσο  :S...δεν με αφηνε να φυγω.... :2funny:
6)επισης τσακωμος με τον γνωστο πουστροτσατσο του Βαρδαριου/Θεσ/κη (ενας ηταν τοτε) δυο φορες στο ιδιο απογευμα....επισης ενα τσακ πριν πιαστουμε... :s&m_1:
7) στο μπουρδελο επι της Σαπφους (Θσ/κη) η τσατσα αφηρημενη με εβαλε μεσα σε δωματιο οπου περιμενε αλλος συναγωνιστης γυμνος με την πουτσα ορθια... :helpplea: :helpplea:
8)χτυπημα με heels απο την πουτανα σε μενα -κατα λαθος-στα πλευρα...(Τρικαλα)
9)κερασμα απο πουτανα ενα ολοκληρο κουτι σοκολατοκεΐκακια (απο τα Lidl) επειδη λεει εχυσε κ αυτη τοτε... :think:
10)τσακωμος με παρεα Ρωσσοποντιων εξω απο τα τσαρδια της Σαπφους...μου την πεσανε για να μου παρουν κινητο κ λεφτα...πιαστηκαμε στα χερια κ μας χωρισανε Ελληνες μαγαζατορες...δυο ατομα αυτοι,ενας εγω κ αυτοι μαζεψανε περισσοτερες απο μενα.... ;)...
Θελω ομως να θυμαμαι τις καλες στιγμες....τα απιστευτα γαμησια στην 15 ετια στα τσαρδια...τις κακες στιγμες τις προσπερναω κ φυσικα μετανιωνω για τους τσακωμους...(εκτος απο τους Ρωσσοποντιους γιατι βρισκομουν σε αμυνα)...σημερα δυσκολα θα τσακωνομουνα...

Ωραίος... :dancing:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756
Η δικιά σου δε βαρέθηκε να σε ρωτάει πότε θα αποκατασταθείς; Πότε θα της αποκαλύψεις ότι σ' αρέσουν τα πουλάκια; Περιμένει εγγόνι απ' τον πούστη η γυναικούλα. :'(

θα την συστησω στην δικια σου να δει τα χειροτερα και να ηρεμησει.. :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Συνημμένα

• tromaktiko.jpg