life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Τα πιο περιεργα γυναικεια που εχω συναντησει ειναι Γραμματικουλα, Αγοριτσα, Κουζινια![]()
Aυτοι που τα βαφτισαν......ητανε νονοι τηs νυχταs.....Ντιρλα
Τα πιο περιεργα γυναικεια που εχω συναντησει ειναι Γραμματικουλα, Αγοριτσα, Κουζινια![]()
Μεγαλη δηλωση αυτη.Διαφωνω!!!!!!!
Δεν απατω το στεφάνι μου! ;)
Το κλασικο ειναι η μανα των γονιων να ειχε αυτο το ονομα.Aυτοι που τα βαφτισαν......ητανε νονοι τηs νυχταs.....Ντιρλα
Διαφωνω!!!!!!!
Δεν απατω το στεφάνι μου! ;)
Ελα ντε!αυτο μου ακουγεται πιο σουρεαλ και απο τον ανδαλουσιανο σκυλο![]()
Μεγαλη δηλωση αυτη.
Το κλασικο ειναι η μανα των γονιων να ειχε αυτο το ονομα.
Τουλαχιστον η δικια μου ειπε, εχω απαισιο ονομα μην το παρει και η αλλη γενια.
γάμησες κάποια από αυτέςΤα πιο περιεργα γυναικεια που εχω συναντησει ειναι Γραμματικουλα, Αγοριτσα, Κουζινια![]()
Ασυνήθιστο μεν αλλά αληθινό!!!!!!!!!!αυτο μου ακουγεται πιο σουρεαλ και απο τον ανδαλουσιανο σκυλο![]()
αυτο μου ακουγεται πιο σουρεαλ και απο τον ανδαλουσιανο σκυλο![]()
γάμησες κάποια από αυτές![]()
Βρηκεs συνοδοιπορο στο διαπλανητικο σου ταξιδι?? Θαυμα![]()
![]()
Πελλα.
αλλα το πιο τρελο ονομα που εχω συναντησει ειναι Λιτσα.........τη γνωρισα σ'ενα παρτυ κι ενας φιλος μου μου ειπε οτι το πληρες ονομα της ειναι εικοστιπρωτηαπριλιτσα![]()
![]()
(δεν εγινε κονε ομως :-)
Ιντερνικο καβλαντισμα-sex παλι απορριπτεται.
θα μου τραβήξεις εσύ μία να μην κουράζομαιΑν αυτο ηταν προσπαθεια να μου τραβηξεις, καταντας...![]()
Ειμαι γνωστος πεφτουλας αλλωστε.Αν αυτο ηταν προσπαθεια να μου τραβηξεις την προσοχη, καταντας...και καταντά και οποιος γραψει κατι για το τραβηξει επισης ;)
Αν αυτο ηταν προσπαθεια να μου τραβηξεις την προσοχη, καταντας...θα μου τραβήξεις εσύ μία να μην κουράζομαι![]()
δε σε χάλασεΑν αυτο ηταν προσπαθεια να μου τραβηξεις την προσοχη, καταντας...και καταντά και οποιος γραψει κατι για το τραβηξει επισης ;)
αυτο το ταξιδι ειναι παντα μοναχικο![]()