life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Τα πιο περιεργα γυναικεια που εχω συναντησει ειναι Γραμματικουλα, Αγοριτσα, Κουζινια
Aυτοι που τα βαφτισαν......ητανε νονοι τηs νυχταs.....Ντιρλα
Τα πιο περιεργα γυναικεια που εχω συναντησει ειναι Γραμματικουλα, Αγοριτσα, Κουζινια
Μεγαλη δηλωση αυτη.Διαφωνω!!!!!!!
Δεν απατω το στεφάνι μου! ;)
Το κλασικο ειναι η μανα των γονιων να ειχε αυτο το ονομα.Aυτοι που τα βαφτισαν......ητανε νονοι τηs νυχταs.....Ντιρλα
Διαφωνω!!!!!!!
Δεν απατω το στεφάνι μου! ;)
Ελα ντε!αυτο μου ακουγεται πιο σουρεαλ και απο τον ανδαλουσιανο σκυλο
Μεγαλη δηλωση αυτη.
Το κλασικο ειναι η μανα των γονιων να ειχε αυτο το ονομα.
Τουλαχιστον η δικια μου ειπε, εχω απαισιο ονομα μην το παρει και η αλλη γενια.
γάμησες κάποια από αυτέςΤα πιο περιεργα γυναικεια που εχω συναντησει ειναι Γραμματικουλα, Αγοριτσα, Κουζινια
Ασυνήθιστο μεν αλλά αληθινό!!!!!!!!!!αυτο μου ακουγεται πιο σουρεαλ και απο τον ανδαλουσιανο σκυλο
αυτο μου ακουγεται πιο σουρεαλ και απο τον ανδαλουσιανο σκυλο
Ασυνήθιστο μεν αλλά αληθινό!!!!!!!!!!
γάμησες κάποια από αυτές
Βρηκεs συνοδοιπορο στο διαπλανητικο σου ταξιδι?? Θαυμα
Πελλα.
αλλα το πιο τρελο ονομα που εχω συναντησει ειναι Λιτσα.........τη γνωρισα σ'ενα παρτυ κι ενας φιλος μου μου ειπε οτι το πληρες ονομα της ειναι εικοστιπρωτηαπριλιτσα (δεν εγινε κονε ομως :-)
Ιντερνικο καβλαντισμα-sex παλι απορριπτεται.
θα μου τραβήξεις εσύ μία να μην κουράζομαιΑν αυτο ηταν προσπαθεια να μου τραβηξεις, καταντας...
Ειμαι γνωστος πεφτουλας αλλωστε.Αν αυτο ηταν προσπαθεια να μου τραβηξεις την προσοχη, καταντας... και καταντά και οποιος γραψει κατι για το τραβηξει επισης ;)
Αν αυτο ηταν προσπαθεια να μου τραβηξεις την προσοχη, καταντας...θα μου τραβήξεις εσύ μία να μην κουράζομαι
δε σε χάλασε να προσέχεις περισσότερο άλλη φοράΑν αυτο ηταν προσπαθεια να μου τραβηξεις την προσοχη, καταντας... και καταντά και οποιος γραψει κατι για το τραβηξει επισης ;)
αυτο το ταξιδι ειναι παντα μοναχικο