Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να απαντήσω στο pm σου..3 centsgreek Whiskey Association . Εάν θέλεις έλα να τα πούμε pm. Μην σπαμάρω εδώ
Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να απαντήσω στο pm σου..3 centsgreek Whiskey Association . Εάν θέλεις έλα να τα πούμε pm. Μην σπαμάρω εδώ
αλλοδαπο ειμαι δικαιουμαι να κανω λαθη. fuck off now.
και γτ τι βρισκετε να ειστε εδω μεσα?
σορρυ δεν ειμαι 50 χρονων για να προλαβα των κουλουρα
εμεις ειχαμε σουπερ κυλικειο με ψημενα κρουασαν, πιτσες και τοστ
οκ ..Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να απαντήσω στο pm σου..3 cents
Talisker απλό ή δωδεκάρι?
Πάντα πήγαινε και είναι εξαιρετικός συνδυασμός Chris. Φτάνει το αφρώδες να είναι είτε σαμπάνια είτε ξηρό - σωστά ωριμασμένο αφρώδες.
αγορασα σπαστο καλαμποκι εχτες και ετοιμαζω να το ζυμωσω μετα απο καποια διαδικασια...
καθαρο burbon αυτη τη φορα ετοιμαζω ...
stay tuned !
ειναι μια απο τις λοξες μου οι αποσταξεις...!!!Αξιος ! ! !
Μπραβο φιλε.
ειναι μια απο τις λοξες μου οι αποσταξεις...!!!
ευχαριστω !
Εδω και αρκετο καιρο δεν πινω παρα μονο γιαπωνεζικα ουισκι . Πιστευω οτι εαν καποιος δοκιμασει δυσκολα θα γυρισει πισω . Εκλεπτυσμενες γευσεις , γλυκοπιοτα και ποιοτικα . Θα κανω μια προταση μαλιστα στους συναδελφους που θελουν να δοκιμασουν μια εξαιρετικη ετικετα για γνωριμια με το ειδος.
NIKA FROM THE BARREL 40 με 45 ευρω το μπουκαλι αναλογα με το που θα το αγορασεις .
ναι αθηνα .Αθηνα εισαι; Πως μπορει να συμβει να δοκιμασουμε κατι απο αυτα που εχεις φτιαξει;
Τι ακριβως εχεις εως τωρα σε αποθεμα;
ναι αθηνα .
εχω single malt κατα τα σκωτσεζικα προτυπα . ..
ενα μπουκαλι θα χαρω να παρεις .δε πουλω ... χαριζω ...ειμαι ερασιτεχνης . θα ηθελα να γραψεις και τη γνωμη σου εδω οταν το δοκιμασεις.
εχει καποιο θεμα το προφιλ μου παρολο που εχω στειλει π μ στον διαχειριστη ...Δεν μπορω να σου στειλω πμ.
Εχω σκεφτει κατι πανω στο θεμα και μιας και ασχολεισαι δυναμικα θα ηθελα να μιλησουμε πανω σε αυτο.
Πως μπορει να γινει αυτο;
εχει καποιο θεμα το προφιλ μου παρολο που εχω στειλει π μ στον διαχειριστη ...
τες πα .. σου στελνω πμ με το μειλ μου ...
Το είχα καυτηριάσει κι αυτό αν θυμάσαι!
Γενικά πιστεύω ότι στα μαλτ, παίρνεις το 95% από το βασικό .
Απ'όσο θυμάμαι , είμαι ο πρώτος που είχε αναφερθεί εδώ σε καπνιστά μαλτ, πριν καμιά 10ετία.
Το "απλό" τάλισκερ των 35 ευρώ, πιστεύω ότι δίνει την ταυτότητα του αποστακτήριου στον καταναλωτή.
Έχω δοκιμάσει και το 18 ετών που είναι 3πλη τιμή. Είναι λίγο καλύτερο.
Αλλά όχι τριπλή τιμή.
Με δεδομένο ότι ένα μπουκάλι ουίσκι ... αν είναι κανείς και λίγο κοινωνικός ... μπορεί να μη βγάλει τη δεύτερη μέρα,
πριν πάει για ανακύκλωση γυαλιού ....
τυπε επί πασοκαρας με λαγκαβουλιν πλεναμε τα ποδαρια μαςΕδώ πρέπει να κάνουμε ειδική μνεία στην δεύτερη οκταετία της ΠΑΣΟΚάρας που έβρισκες Λαγκαβούλιν μέχρι και στο καφενείο στο τελευταίο κωλοχώρι.
Μεγαλεία.