Νέα

Ποιό είναι το αγαπημένο σας ουίσκυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Για πρότεινε τίποτα καλό ρε τύπε.
Ξέρω το avana 7 είναι πολύ δυνατό. Και έχει μέχρι 40 ευρώ.
Παλιά είχα δοκιμάσει αυτό:

Πάνω από €40, τώρα πια. Πρέπει να το είχα πάρει €37 τότε.

Γαμάτο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
ο καθένας αντιλαμβάνεται τα χρήματα ανάλογα με την δυνατότητα του.

ότι είναι για έναν 25 ευρώ για ουίσκι είναι για τον άλλον τα 125 και για άλλον τα 500.

Και για έναν με τεράστια οικονομικά προβλήματα ακούει ότι ο πρώτος δίνει 25 ευρώ για ουίσκι και όχι για φαγητό και λέει κάνει ζωάρα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Δεν ισχυει τυπε…
Ξερω απλο κοσμο με συλλογες χιλλιαδων ευρω που τα αγορασαν λιγα λιγα και κυριως οταν ακομα δεν ειχε ξεφυγει η τιμη τους ( π.χ.κλεισιμο distilery).
Τωρα αν εσυ δεν θες να δωσεις τοσα, καλα κανεις και δικαιωμα σου.
Δικαιωμα ειναι του καθενος να δωσει και 10 χιλιαρικα για ενα μπουκαλι ρε τυπε, ενταξει αν ο αλλος εχει χοντρο σκαλωμα και ειναι συλλεκτης μπορει και να δωσει και πολλα λεφτα,αυτοι ειναι η εξαιρεση ομως

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Δικαιωμα ειναι του καθενος να δωσει και 10 χιλιαρικα για ενα μπουκαλι ρε τυπε, ενταξει αν ο αλλος εχει χοντρο σκαλωμα και ειναι συλλεκτης μπορει και να δωσει και πολλα λεφτα,αυτοι ειναι η εξαιρεση ομως
οντως ειναι η εξαιρεση αλλα υπαρχει καλη κοινοτητα συλλεκτων και στην Ελλαδα

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Ουίσκι ένα και καλό για σβήσιμο πίνω πάντα. Να χαλαρώσω από την υπερένταση των προηγούμενων...
Οπότε συμφώνω μαζί σου τύπε. Έτσι αξίζει να παίρνεις ουισκάκια.
Ωστόσο σίγουρα φαντάζομαι παίζουν πότες που πίνουν χαλαρά και ένα μπουκάλι ολόκληρο ουίσκι.
Καλα μια στο τοσο με καλη παρεα μπορει να κατεβασω και 1 και 2 μπουκαλια.Τωρα αν το κανεις συνεχεια αυτο,εχεις αλλο προβλημα σοβαροτερο του οικονομικου

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Αξίζει να το πάρω τύπε; Σαν δοκιμή;
ε τι διάολο. μούφα τελείως δεν παίζει να ναι πιστεύω.

Κάθε χριστούγεννα παίρνω 3-4 μπουκαλάκια να την περάσω. Ε φέτος ας γίνουν 2 και καλά να πάρω αυτό.
Μια χαρά για δοκιμή. Smoky βλέπω λέει.

Βάλε και κανένα καπνιστό τυρί μαζί και θα είσαι κομπλέ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Σωστός. Αλλά δε νομίζω να υπάρχουν και πολλοί που αγοράζουν χαλαρά ότι αγγίζει χιλιάρικο που σε αναλογία για τον basic έλληνα πολίτη αντιστοιχεί στο 20ευρω. Εκτός κι αν κοιμάμαι όρθιος. Πιστεύω έχω εικόνα περι οικονομικών.
Επαρχία άντε 3-4 μεγάλοι έμπορες που κάνουν τιτανοτεράστιους τζίρους (που κι αυτοί έχουν πέσει φουλ). Παλιά έβγαζαν και οι επιχειρηματίες αλλά αρχίδια. Αθήνα κάτι μπορεί να γίνεται από τέτοιο κόσμο στα βόρεια πχ.
Τα πιο vfm ουίσκι που έχω δοκιμάσει είναι το Talisker Dark Storm περίπου 100ε αν θυμάμαι καλά, όλα τα bushmills ακόμα και το πιο φτηνό είναι full vfm και το jack single barel κάτω από 50ρικο

Τίποτα από αυτά δεν πάει πάνω από 100άρικο και πίνεις κάτι πολύ καλύτερο από αυτά που έχουν 25-30 ευρώ.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Δεν ήξερα πάνε και συνοδευτικά με τα ποτά. Δυνατός.
Πάει άνετα.

Για Laga 16, είχα βρει μια τρομερή μαύρη βιολογική σοκολάτα στον ΑΒ. Δεν την έχει πια.

Είχαν πάθει πλάκα σπίτι που είχα καλέσει κάτι φιλαράκια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Να ρωτήσω τύπε μου. Όλα αυτά τα ποτά όπως καταλαβαίνουμε δεν μπορεί να τα βρει κάποιος σε bar έτσι δεν είναι;
Στα περισσότερα που έχω πάει έχουν το πολύ πολύ τα basic κάθε είδους ποτού.
Το τάλισκερ το συγκεκριμένο αμφιβάλω

αλλά τα άλλα που σου είπα ναι

αλλά στα μπαράκια είναι απαταιώνες σου χρεώνουν το single barel και το bushmills το 10άρι 12 ευρώ το ποτήρι (αν δε θες πάγο βάζουν μια γουλιά) και το μπουκάλι ολόκληρο το παίρνεις 40 ευρώ

γάμησε τους...εκτός αν πας συγκεκριμένα σε μπαράκι που είναι για τέτοια φάση. Αλλά να πας για καυλάντα και να πάρεις τέτοια ουίσκι ούτε καν. καλύτερα ρούμι πιο φτηνό θα σου έρθει.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Johnny red κανένας ρε παιδιά;
Υπηρχαν εποχες που αν εκανα αναλυση αιματος, μαζι με το ζαχαρο χοληστερινη κτλ θα εβγαζε και ποσοστο τζονυ ρεντ :2funny:
Μια χαρα ειναι αν θες να πιεις κατι οικονομικο

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Αν σας αρέσουν τα bourbon που είναι και λίγο πιο φτηνά μερικέ φορές...το woodford είναι πολύ καλό και το Mitchter's επίσης....
Το Mitcher's αρκετα πιο ακριβο, οποτε το woodford ειναι πιο λογικη και προσιτη επιλογη.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Και Αθήνα στα βασικά μαγαζιά για νέους

Τζονυ ρεντ μαζί με το ΔΙΛΥΤΗΡΙΟ Ballantine's ότι χειρότερο υπάρχει.
οχι ρε μπαλανταινς ηπια και προσφατα ωραιοτατο,μιλαμε για σπιτι παντα.Τωρα σε μπαρ ειναι πολυ πιθανον να πεσεις σε μπομπα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Το τάλισκερ το συγκεκριμένο αμφιβάλω

αλλά τα άλλα που σου είπα ναι

αλλά στα μπαράκια είναι απαταιώνες σου χρεώνουν το single barel και το bushmills το 10άρι 12 ευρώ το ποτήρι (αν δε θες πάγο βάζουν μια γουλιά) και το μπουκάλι ολόκληρο το παίρνεις 40 ευρώ

γάμησε τους...εκτός αν πας συγκεκριμένα σε μπαράκι που είναι για τέτοια φάση. Αλλά να πας για καυλάντα και να πάρεις τέτοια ουίσκι ούτε καν. καλύτερα ρούμι πιο φτηνό θα σου έρθει.
Καλυτερα να παρεις μπουκαλι στο μαγαζι αν ειστε 2 ατομα η περισσοτεροι.

Και να του πεις να στο φερει σφραγισμενο (μανισιο σφραγισμα) και να το ανοιξεις εσυ

Και πιο φθηνα και αποφευγεις και τη μπομπα

demonicSexmaniac

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2016
Like
26
Πόντοι
0
oχι ρε κανεις δεν δινει τετοια ποσα για ουισκια,εκτος αν ειναι εφοπλιστης:grin: ή ασχολειται επαγγελματικα με αυτα (ειναι γευσιγνωστης πχ)και το μακαλαν ρουμπυ που εβαλε ο αλλος μονο απο φωτογραφια το εχει δει.
Υπαρχουν απειρα πολυ καλα ουσκια απο 50 εως 100(αντε και λιγο παραπανω) ευρω
Αγαπητέ μου θα σε στεναχωρήσω αλά έχω 2 μπουκάλια στην κάβα μου αγορασμένα από ταξίδι που είχα κάνει στην Σκωτία
Ναι είναι ακριβό αλά για μένα που πίνω 2 ποτήρια το Σάββατο βράδυ είναι μια καλή επιλογή όσο για το κόστος ήταν περίπου 190Ε επίσης Macallan μπορείς να βρεις και σε πιο προσιτές τιμές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom