bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Jura Παιδες.
οτι καλυτερο υπαρχει. μάρκοτ 17 ευρω. ενα κι ενα κανουν δυο
Μολις πριν λιγο το ειδα καπου στα 24-26 ευρω στον ΑΒ. Νομιζω το ειχα δοκιμασει παλια, δε θυμαμαι καλα για να κανω κριτικη, μαλλον πρεπει να ξαναδοκιμαστειΑν ψάχνετε μαλτ vfm .... ένας φίλος , βρήκε χριστούγεννα σε κάποιο σούπερ μάρκετ προσφορά ένα μαλτ που το λενε ... tamnavulin !
πήρε όσα μπουκάλια είχε το μαγαζί ... αρκετά κάτω από 30€ το μπουκάλι ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ , 99% θυμάμαι καλά !
όχι άρωμα μπόμπα, αλλά διακριτικό και εύγεστο που γλυστράει αέρα ! γαμάτο ουίσκι ανεξαρτήτως τιμής .....
αυτό το έφεραν τα λιντλ .... έχω πιεί κι από αυτό .... καλό είναι
Αλλος ενας μυθος κατερρευσε. Απο τα Lidl κι ομως ειναι καλο!
Τυπε αυτο το μηνυμα πρεπει να σβηστει, αλλιως θα σου την πεσουναυτό το έφεραν τα λιντλ .... έχω πιεί κι από αυτό .... καλό είναι
δεν το φτιάχνουν αυτοί ρε φίλε ! σκωτσέζικο είναι !
έχει και παντού στο ίντερνετ καλές κριτικές ............
όπως κι άλλο ένα , με μπουκάλι σε σχήμα τζώνυ , αλλά πράσινο .... κάποιο ελληνικό σούπερ μάρκετ το εισάγει σε τιμή χώμα ....
το παίρνει φίλος , passport
Τυπε αυτο το μηνυμα πρεπει να σβηστει, αλλιως θα σου την πεσουν
Απο τα Jameson μου αρεσε περισσοτερο αυτη η εκδοση:Jameson black barrel έχει και καλές κριτικές.εχετε άποψη?
Ωραιο το maker'sMaker's Mark ένα από τα καλύτερα bourbon
Ε δεν το λες και ακριβο, τιμη στα 33 ευρω.Αναλογα βεβαια την τσεπη του καθενος.Ακριβο λίγο αλλά τα αξίζει
Αξιοπρεπεστατο,ηπια προσφατα,σιγουρα οχι τοπ αλλα καλο, και πολυ οικονομικο ,νομιζω εχεις δικιο καπου 28-29 ευρω το βρισκειςΑν ψάχνετε μαλτ vfm .... ένας φίλος , βρήκε χριστούγεννα σε κάποιο σούπερ μάρκετ προσφορά ένα μαλτ που το λενε ... tamnavulin !
πήρε όσα μπουκάλια είχε το μαγαζί ... αρκετά κάτω από 30€ το μπουκάλι ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ , 99% θυμάμαι καλά !
όχι άρωμα μπόμπα, αλλά διακριτικό και εύγεστο που γλυστράει αέρα ! γαμάτο ουίσκι ανεξαρτήτως τιμής .....
Έχετε δοκιμάσει από το Jameson που το αποσταζουν μέσα σε βαρέλια μπύρας?μισώ να βρω ονομα
Jameson black barrel έχει και καλές κριτικές.εχετε άποψη?