Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Το talisker το 10αρι αξιζει;
Θελω να το παρω δωρο απλα επειδη ειμαι του burbon δεν εχω ιδεα απο τα υπολοιπα...
Μια δοκιμη θα σε πεισει.
Θελω να το παρω δωρο απλα επειδη ειμαι του burbon δεν εχω ιδεα απο τα υπολοιπα...
Μια δοκιμη θα σε πεισει.
Ο γέρος που έβαζε τζαζ από βινύλια ζει ακόμη ;
Είχα πάει εκεί πριν 17-18 χρόνια.
Ευχαριστω για τις απαντησεις.Αποτι διαβαζω ειναι καπνιστο.Θεωρειται απο τα εντονα η πιο light?
Εχεις έντονη γλυκιά φρουτωδη επίγευση να ξερεις
Φίλε μου,επειδή είδα οτι είσαι του bourbon,το Jim Beam Kentucky bourbon,το έχεις δοκιμάσει?Το είδα τις προάλλες και με έβαλε σε σκέψεις.Το talisker το 10αρι αξιζει;
to 10ari λέω
λολ
αφού αυτό πίνω τώρα ρε σαβ...και ο ίδιος ανέφερε ότι πίνει burbon
(μολονότι προσωπικά όχι τόσο φαν)
Δοκιμασμενο και οντως εξαιρετικο ευγε για την επιλογη.Κι αν θες καλό burbon...
Οχι μεχρι στιγμηςΦίλε μου,επειδή είδα οτι είσαι του bourbon,το Jim Beam Kentucky bourbon,το έχεις δοκιμάσει?Το είδα τις προάλλες και με έβαλε σε σκέψεις.
Γιατι οποτε μιλαμε για ουισκι θα υπαρχει παντα ενας (δεν το λεω προσωπικα τυπε, στην υγεια σου καλη απολαυση) που θα πει για bourbon;
Γιατι οποτε μιλαμε για ουισκι θα υπαρχει παντα ενας (δεν το λεω προσωπικα τυπε, στην υγεια σου καλη απολαυση) που θα πει για bourbon;