P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
100++++++++++++
Γελάνε οι μπεκάτσες.
Στον καταψύκτη .
Με τα πούπουλα !!!!!!
γτ ρε ξερεις τι σουξε εχω εγω?!
100++++++++++++
Γελάνε οι μπεκάτσες.
Στον καταψύκτη .
Με τα πούπουλα !!!!!!
Ναι, πιθανολογω 100+100++++++++++++
Γελάνε οι μπεκάτσες.
Στον καταψύκτη .
Με τα πούπουλα !!!!!!
Κι αυτο αληθέςγτ ρε ξερεις τι σουξε εχω εγω?!
Μεγάλο μου φαίνεται για κοπέλα. Ας είναι 1,80. Άντρες με 1,85-1,90 φορούν 43-44. Αν μου έλεγε 41-42 θα έλεγα οκ.Με 1,80 υψος τι παραξενο βρισκεις?
γτ ρε ξερεις τι σουξε εχω εγω?!
Οχι ρε τύπε. Εγω ειμαι 1,87 και φοραω 46.Μεγάλο μου φαίνεται για κοπέλα. Ας είναι 1,80. Άντρες με 1,85-1,90 φορούν 43-44. Αν μου έλεγε 41-42 θα έλεγα οκ.
Μεγάλο μου φαίνεται για κοπέλα. Ας είναι 1,80. Άντρες με 1,85-1,90 φορούν 43-44. Αν μου έλεγε 41-42 θα έλεγα οκ.
Ναι, πιθανολογω 100+
Αλλά για υψος 1,80 δεν το θεωρω δα και τρομακτικο, ειδικα αν ειναι κατανεμημενο παντου το βαρος
Ρε φίλε ....
βάζε καμιά προειδοποίηση !
μην τα λες έτσι αυτά ....
είναι περασμένη η ώρα ... κρατάμε ποτήρια στο χέρι .....
πρόσεχε λίγο !
100+ κιλά γυναίκα ;;;;
είναι μονο για λαίκή δημοκρατία, να τη βάλουν να στρώνει πλάκες στα πεζοδρόμια ... τσάμπα ......
Δε σας αμφισβητώ, αλλά φοράτε όντως μεγάλα νούμερα για το ύψος σας και εσύ και ο Άλεξ.κι ομως φιλτατε..πατουχας βγηκα!
παρολα αυτα φοραω γοβες και μποτες και πλατφορμεςς και πεδιλα
εδω στην αγγλια βρισκεις τα παντα ..σεβονται την ανθρωπινη υποσταση σε καθε μεγεθοςς
Ρε φίλε ....
βάζε καμιά προειδοποίηση !
μην τα λες έτσι αυτά ....
είναι περασμένη η ώρα ... κρατάμε ποτήρια στο χέρι .....
πρόσεχε λίγο !
100+ κιλά γυναίκα ;;;;
είναι μονο για λαίκή δημοκρατία, να τη βάλουν να στρώνει πλάκες στα πεζοδρόμια ... τσάμπα ......
...και θα βγαζαμε κανενα παιδι 2,05 μετρα με 50 νουμερο παπουτσι.Δε σας αμφισβητώ, αλλά φοράτε όντως μεγάλα νούμερα για το ύψος σας και εσύ και ο Άλεξ.
Παλι μου θυμισες εκεινη την πρωην (το εχει η μερα φαινεται).κοιτα αν ο αντρας ειναι 1.70 και 60 κιλα ναι σιγουρα δε μπορει να με κανει ζαφτι..και δε διαλεγω ποτε τετοιους αντρες..συνηθως παω με αντρες πανω απο 1.80 και πανω απο 90 κιλα με μυικη δυναμη κοιλιακους και μπρατσα που με κανουν οτι θελουν και μου παιζουν και γερες φαπες στο κωλο.
θες να σ βγαλω φωτο τα παπουτσια μου??
Διόλου απίθανο. Βελτιώνεται συνεχώς το ελληνικό φύλο....και θα βγαζαμε κανενα παιδι 2,05 μετρα με 50 νουμερο παπουτσι.
Για να είχε κάποια αποδεικτική αξία ... θα έπρεπε να είναι 2-3 τεμάχια
μπροστά στην οθόνη τούτης της σελίδας ....
μας ενδιαφέρει το σχέδιο , όχι η ... σόλα με το νούμερο !!!!!!!!!!!
Εννοείται αν μας βάλεις κανένα τέτοιο
https://[URL unfurl="true"]www.avesu.co.uk/media/catalog/product/cache/rw/small_image/veganer-sneaker-will-s-vegan-store-ny-sneaker-female-black-2_1.jpg[/img[/URL]]
θα γελάμε μέχρι νακρυώσει η κόλαση !!!!
[/quote]
Λακη, κρυα ειναι η κολαση φιλε, δεν εχει φωτιες και μαλακιες που μας ελεγαν οταν ειμασταν μικροι. Παγωμενη ειναι.
Τυπε δεν το χεις με τα νούμερα,εδω εγώ που είμαι 175 φοράω 42-43Μεγάλο μου φαίνεται για κοπέλα. Ας είναι 1,80. Άντρες με 1,85-1,90 φορούν 43-44. Αν μου έλεγε 41-42 θα έλεγα οκ.