Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Johnnie Walker Blue Label
Να τα μας....και ελεγα δεν θα σκασει κανας με μπλε...;
Johnnie Walker Blue Label
Bushmills και γενικά τα Ιρλανδεζικα
τυπε εγω πινω μονο ρακες τσιπουρα ουζα κρασα και ρον ζακαπαAυτό με τα μπιμπίκια θα παίρνεις θείο.
τυπε εγω πινω μονο ρακες τσιπουρα ουζα κρασα και ρον ζακαπα
ναι εγω παιρνω αυτοΔεν εχω πιει ποτε, αυτο ειναι;
ναι γι αυτο ζαχαροκαλαμο νομιζω αλλα δεν εχω ασχοληθει περαιτερω πιο πολυ πινω κρασια οταν βγαινω εξω ρουμι οταν καπνιζα πουραΠροφανως για αυτο της φωτογραφιας μιλας.
Απο τι φτιαχνεται το ρουμι, εχεις ασχοληθει; Δηλαδη, μεσα στο τελικο προιον, τι εχει;
ειναι στις γευσεις του καθενος εγω τα ουισκια δεν τα γουσταρω αλλα δεν εχω δοκιμασει και πολλα για να εχω γνωση λαγκαβουλιν μαρεσει αλλα δεν παραγγελνω ποτε εξω ουισκι η εστω σπανια μονο κρασι σπιτι μου παντως δεν εχω τα τελευταια χρονια εστω μια φιαλη ουισκιΘεωρω το ουισκι πιο "καθαρο" και αντρικο ποτο.
ειναι στις γευσεις του καθενος εγω τα ουισκια δεν τα γουσταρω αλλα δεν εχω δοκιμασει και πολλα για να εχω γνωση λαγκαβουλιν μαρεσει αλλα δεν παραγγελνω ποτε εξω ουισκι η εστω σπανια μονο κρασι σπιτι μου παντως δεν εχω τα τελευταια χρονια εστω μια φιαλη ουισκι
τυπε εχουμε να μεταλαμπαδευσουμε εμπειρια στα εκλεκτα αποσταγματα και κοκτειλΤυπε εδω ειναι νημα για καυλωμενους ουισκαδες...με παρεσυρες και τους γεμισαμε ρουμια...βλεπω να τα αγοραζω και αυτα και να κανω μιξεις... :S :S :S
τυπε εχουμε να μεταλαμπαδευσουμε εμπειρια στα εκλεκτα αποσταγματα και κοκτειλ
https://[URL unfurl="true"]www.ert.gr/wp-content/uploads/2018/05/molotof.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Aυτό γίνεται μόνο με μπλε ετικέτα από εσάς της αριστοκρατείας;
και μονο με σπυριαρικη ετικετα τυπε οχι απο τις αλλες τις γιαλαντζιAυτό γίνεται μόνο με μπλε ετικέτα από εσάς της αριστοκρατείας;
εδω ειμαστε μαγκες
μιλαμε για κολαση στο μεγαλυτερο ξακουστοτερο οινοποιειο του κοσμου
συνολικο μηκος κελαριων 150 χιλιαδες μετρα με το καμαρι τους εδω
cricova cellars
you must go
Και εγω ειπα τη γνωμη μου για το εν λογω ουισκι. Ο καθενας εχει τη γνωμη του, ολα καλα φιλε. Αν πιναμε παρεα, εσυ θα επινες αυτο που γουσταρεις και εγω αυτο που γουσταρω. Απλο ειναι.