Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.882
- Πόντοι
- 2.606
Για που λες;καλημερα φιλτατε,τελικα λεω να την κανω κανα 4ημερο να βρεξω το κορμακι μου οχι σαν καποιους καποιους που δεν τους βλεπει ο ηλιος.
Για που λες;καλημερα φιλτατε,τελικα λεω να την κανω κανα 4ημερο να βρεξω το κορμακι μου οχι σαν καποιους καποιους που δεν τους βλεπει ο ηλιος.
Aφου του εδωσε ο κυριος Κυριακος σπιτι, το ειδα στην τηλεοραση.εχει κατασχεθει ηδη και δωθηκε στον εντουρο στα πλαισια στεγασης ανθρωπων που δεν εχουν σπιτι....
Durres λογικά,να πάει να βρει τον παπαροπάο.Για που λες;
Είναι καλά εκεί?Durres λογικά,να πάει να βρει τον παπαροπάο.
Από βίζιτες που βλέπουμε στόρις σαν Λουτράκι πριν 30 χρόνια είναι... .Είναι καλά εκεί?
Ατενέζο και κώλο Ιωάννας Τριανταφυλλίδου ψηφίζουμε. Ο Λάκης μπήκε για ξεκάρφωμα.Eπειδή είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος θα πω και οι 3. Στην επιλογή ομως δίνει επιλογή μέχρι 2 , οπότε ψήφισα Νίπλη και Αθηναίο . Συγνώμη telly τίποτα προσωπικό..
Εγώ γενικά οραματίζομαι την πλειοψηφία των μελών εδώ να ζει στην Γλυφάδα και σε γειτονικές περιοχές , σε μεγάλες βίλες, με πισίνες, κηπουρούς για το γκαζόν , υπηρετικό προσωπικό, πολλά αυτοκίνητα, μπάτλερ , μακριά απο τα αδιάκριτα βλέμματα και φυσικά να κινούνται στις παρυφές της showbiz γευματίζοντας ανα συχνά διαστήματα με υψηλές προσωπικότητας της τηλεόρασης, της μόδας , της πολιτικης . Σίγουρα θα εχουν και υψηλές γνωριμίες, ρουσφέτια αν χρειαστείτε κλπ Οτιδήποτε άλλο θα με απογοήτευε.
Δεν εχει για ιντερνετ...πληρωσε κατι ασφαλιστικες εισφορες και καντηλιαζει κουλη στην προσευχη του400% εκτιναξη οι ψηφοι του Λακη, απο 1 στις πρωτες σελιδες στους 5 τωρα
Αληθεια που χαθηκε ο Λακης; Να πηγε καμια Ιμπιζα αραγε; Η μηπως καμια ΝΑ Ασια; Λειπει καιρο
Από τα λίγα που εχω καταλάβει εδώ μέσα, ο μόνος πιθανός να έχει σπίτι στη Γλυφάδα είναι ο Μέγας Ποντίφικας και Έξοχος Σκώτος της Ουράνιας Ιερουσαλήμ.
Όλοι οι υπόλοιποι απλά συμπληρώνουν το exit poll.
To καταλαβες απο τα συμφραζομενα?Αντελήφθην.
Ψηφίσατε κι εσείς κώλο Ιωάννας Τριανταφυλλίδου.
Γλυφαδιώτης κι' εσύ?To καταλαβες απο τα συμφραζομενα?
To καταλαβες απο τα συμφραζομενα?
Oχι,απλα ειμαι ΑγιοςΓλυφαδιώτης κι' εσύ?
Οποιος έχει σηκωμένο γιακά στο polo!Είναι ευρέως γνωστό, και αυτό γιατί μας έχουν πληροφορήσει οικειοθελώς και πολλάκις, πως τρία μέλη του παρόντος ιστοτόπου, διαθέτουν οικία στην περιοχή της Γλυφάδας.
Τα μέλη αυτά είναι τα εξής:
Νίπλης
tellystalone6969 (πρώην Λάκης33) &
athinaios44
Για ποιόν όμως από τους τρεις αυτό αποτελεί πραγματικότητα, και όχι μια ψευδέστατη δήλωση σε μια προσπάθεια εντυπωσιασμού και αυτοπροβολής; Και για τους τρείς; Για κανέναν τους;
Πάνω σε αυτό το θέμα λοιπόν, καλούμεθα να ανταλλάξουμε απόψεις και να ψηφίσουμε.