celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.375
- Πόντοι
- 6.056
Αυτο ηταν,επεσε συρμα,αυριο θα διαβαζεις τα μηνυματα του και το αβαταρ θα γραφει "Διαγραμμένο μέλος"
Αυτο ηταν,επεσε συρμα,αυριο θα διαβαζεις τα μηνυματα του και το αβαταρ θα γραφει "Διαγραμμένο μέλος"
εγω με σαξο ουτε περιτπερο δεν θα πηγαινα.Όχι θα του σπάσω την καραφλα
Ήδη προσφέρθηκε για να επενδύσουμε στα καμμένα του ΈβρουΛεφτά θα σου φάει...
Στάνταρ νιπλικη απάτηΉδη προσφέρθηκε για να επενδύσουμε στα κανένα του Έβρου
Τότε την κερδίζεις εσύ την κολομπιανα
εχω και εγω σπιτι στην Γλυφαδα αλλα με ξεχασατε
Και μαλιστα ειμαι βερος Γλυφαδιωτης στην Γλυφαδα γεννηθηκα και μεγαλωσα και μενω μεχρι και σημερα
Τελειώσαμε με τους πληβείουςΚλείσαμε για αυτή την ψηφοφορία. Κάντε μια αίτηση κι αν εγκριθεί από την επιτροπή θα σας έχουμε υποψήφιο του χρόνου.
Tσακωνα εσυΓεμίσαμε βερους εδώ ...
Μόνο η Βερα Γκούμα δεν έχει γράψει
Είναι από τα καλά του Αγιου , έχει ρενταλιγο κατινιστικο δεν ειναι αυτο το θεμα?
λες κ ειμαστε παιδακια του δημοτικου κ ψαχνουμε τον ψευταρακο
αν δεν ειχε σαξο θα ειχε διπλασια ποσοστα.Το ότι τα πηγαίνει καλύτερα από το κ. Νίπλη ο κώλος της Τριανταφυλλίδου, ήταν αναμενόμενο.
Το παράδοξο είναι πως ο κ. Ατενέζος συγκεντρώνει μεγαλύτερο ποσοστό κι από την Ν . Δ. στις πρόσφατες εκλογές.
Γεμίσαμε βερους εδώ ...
Μόνο η Βερα Γκούμα δεν έχει γράψει
Που δεν έχει χώροΈχω Χαρά Βέρ(ρ)α πρόχειρη... Να σας τη φέρω να σας τραγουδήσει κάνα σουξεδάκι του Αγίου Φανουρίου;
Σημεια στιξης να βαζεις να καταλαβαινει ο κοσμος τι λες.Που δεν έχει χώρο
Ατηνεζε από πού κατάγεσαιΠου δεν έχει χώρο
Όλα Γιώτα κ όμικρον να ξεπεμπερδευουμε με την ορθογραφίαΣημεια στιξης να βαζεις να καταλαβαινει ο κοσμος τι λες.
Και αραμαικα να έγραφα θα καταλαβαινεςΣημεια στιξης να βαζεις να καταλαβαινει ο κοσμος τι λες.
Εδώ γεννήθηκα γονείς όχιΑτηνεζε από πού κατάγεσαι
Μιλάς κ γράφεις βέρα ατηνεζακι όχι σαν εμένα κ τον μπουξο με το σε κ με
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όλα Γιώτα κ όμικρον να ξεπεμπερδευουμε με την ορθογραφία
Που δεν έχει χώρο