Νέα

Ποινικό αδίκημα ο σεξοτουρισμός στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά έλεος, μην ακούτε ό,τι βλακεία κυκλοφορεί στα κανάλια....
Μα και στην Ελλάδα ο αγοραίος έρωτας εκτός οίκων ανοχής είναι παράνομος και διώκεται ποινικά. Επομένως δεν αλλάζει κάτι.
Από την άλλη είναι καθαρά θέμα απόδειξης. Πώς θα αποδείξει ο Έλληνας ανακριτικός υπάλληλος ότι η γκόμενα που γάμησες στο Κο Σαμούι πχ. ήταν παράνομη πουτάνα και όχι γκόμενα?????
Μην τρελαθούμε τελείως, αυτά είναι φαιδρότητες................
Αφήστε, που ούτως ή άλλως, αν σε πιάσουν οι αρχές της χώρας που ήσουν για μία παράνομη πράξη, πχ. αγοραίο έρωτα, θα δικαστείς και στην Ελλάδα εκ των πραγμάτων (σύνδεσμος της ιθαγένειας, και όχι όπως λέει ο φίλος πιο πάνω, η πολιτεία της ιθαγένειας έχει πάντα δωσιδικία, είτε το έγκλημα τελείται εντός, είτε εκτός χώρας), άρα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν αλλάζει κάτι από τα ισχύοντα σήμερα......

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον ο νομος ειναι για τις τυπισσες που με τουριστικη βιζα αλωνιζουν την ευρωπη σαν κολ γκερλ. Πιθανον αυτες πανε να κυνηγησουν!

OP
OP
N

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αυστηρότερες Ποινές Για Τους Παιδεραστές

Κυριακή 25 Νοε 2007, στις 01:42
Με δίκες-εξπρές και βαρύτατες ποινές που φθάνουν ως και τα ισόβια θα τιμωρούνται οι παιδεραστές, οι παραβάτες γενετήσιων εγκλημάτων κατά ανηλίκων, οι διοργανωτές και διαφημιστές σεξουαλικού τουρισμού, οι έμποροι, οι παραγωγοί και οι διακινητές παιδικής πορνογραφίας, ενώ τα θύματα προστατεύονται απόλυτα και αυξάνεται ο χρόνος παραγραφής των αδικημάτων αυτών κατά των ανηλίκων.

Δηλαδή αν σε πιάσουν στην Ταϊλάνδη με καμιά 17χρονη ….  πας ισόβια !

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Η κυβέρνηση έχει στο πρόγραμμά της σκοπό να ποινικοποιήσει το σεξοτουρισμό για τους Έλληνες.
Ο σεξοτουρισμός είναι ένα από τα αγαπημένα αθλήματα πάρα πολλών Ελλήνων, κακά τα ψέματα !
Φαντάζεστε να φοβόμαστε να ταξιδέψουμε μόνοι μας (χωρίς να συνοδευόμαστε από γυναίκα), και όχι για δουλειά, αλλά για διακοπές, σε προορισμούς όπως η Ταϊλάνδη, ή η Ρωσία ή έστω και η κοντινή Βουλγαρία;

Εσείς φίλοι μου του «Ταϊλάνδη sex trip» τι λέτε;

Εμένα μου φαίνεται εφιάλτης …
μεγαλε αυτο που λες δεν γινεται.....!δεν μπορει να σε ελενξει στα συνορα που πας και γιατι πας...!παω βολτα ρε μεγαλε στην βουλγαρια στον κολητο μου που ειναι φοιτηης..!αντε να σε ελνξει τωρα...!οχι οτι δεν μπορον αλλα με τοσα ατομα που περνανε σε καθημερινη βαση.....λιγο χλωμο....!οποιος εχει εμπειρια απο συνορα θα καταλαβει τι ενοω...!
απλα θελουνε να ελνξουνε τον σεξοτουρισμο γιατι τωρα που μπηκε η βουλγαρια και η ρουμανια 2 χρονια δοκιμαστικα στην Ε.Ε μπορει οποιος θελει με την ταυτοτητα του να κατσει 3 μηνες...για τυχον υπρβαση του οριου πρεπει να επισκεφτεις την πλησιεστερη προξενκη αρχη....!αυτα τα λεει και στο διαβατηριο, επειδη λοιπον μια βουλγαρα-ρουμανα μπορει να μπαινοβγαινει καθε 3μηνες ενω πρωτα δεν μπορουσανε να περασουνε μονο με το διαβατηριο....!μονο αν ειχανε προσκληση απο ατομο ελληνικης υπηκοοτητας μονο αν δουλεαυνε και ειχανε βιζα πρασινη καρτα και βεβεωσεις επικυρωμενς απο την Βουλγαρικη-ρουμανικη προξενικη αρχη επικυρωμενες...!η αν ειχανε συγκενεις ελλαδα που να δουλευουνε και τους κανανε προσκληση και παλι η αστυνομια τους εδινε οριο 10 μερες...αν δεν εβγενες απο την χωρα προστιμο τσουχτερο...!αν το γαμησεις το οριο απελαση για τουλαχιστον 2 χρονακια....!
εχω κατεβασει εγω στον προμαχωνα ρουμανους...!πριν μπουνε στην ΕΕ το μισο λεωφορειο εφτανε αδειο στην Θεσ/νικη....!και αυτο γιατι δεν ειχανε καμια δουλεια στην ελλαδα και τα απαραιτητα χαρτια....επειδη καθομασταν 5 ωρες στα συνορα και το μισο λεοφωρειο ειτανε αμορφωτοι απο αγκλικα οχι οτι η μπατσια η δικια μας ξεουνε αγκλικα κανανε μια συνενοηση μπουζουκι...!ετσι με εβαζε ο οδηγοσ να κανω τον μεταφραστη και οι μπατσοι με ειχανε στα οπα οπα....!με καφεδακι και να μου λενε ελα εδω ρε χρυσοστομε.....και καθαριζα ενα λεωφορειο σε μιση ωριτσα...!τυπακια του στυλ ειμαι δημοσιος υπαληλος στη δημαρχια και παω ελλαδα διακοπες 3 μηνες για το καλοκαιρι αυτα δεν ισχυπυνε...!10ν δεν περνεις αδεια 3 μηνες απο καμια δημοσια υπηρεσια,2ον δεν πας σε σε νησι 3 μηνες με 100-200 ευρω στην τσεπη....!και αλλα πολλα .....!και οι μπατσοι μου λεγανε εσυ θα τον περνουσες...!και ελεγα ενοειτε πως οχι....!κατω....!εξω απο την χωρα....!
αυτα θελουνε να αποφυγουνε με την ΕΕ επειδη μπαινοβγαινει η σαρα και η μαρα.....!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom