Νέα

Ποινή ισόβιας για τους ειδικούς φρουρούς στην υπόθεση Αλ. Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σε έχω βρίσει πολλές φορές και το θυμάσαι καλά γι' αυτό κάνεις χαριτωμενιές τώρα.
αλλά δεν φταίω εγώ που εσύ βλέπεις αράπηδες στον ύπνο σου.
το ότι έχεις γίνει ρεζίλι σε αυτό το φόρουμ δεν θα αλλάξει τίποτα με το να λες μπαρούφες για τους άλλους για να καλύψεις τα δικά σου σκατά.
έπαψα να σε βρίζω γιατί μετά από αρκετά καντήλια που σου έριξα κατάλαβα ότι ενώ πολλοί άνθρωποι εξελίσσονται, υπάρχουν και αρκετοί που μένουν στάσιμοι γιατί απλά δεν του κόβει για παρακάτω.

θα στείλω πμ στον αντισθένη να ποστάρει ότι πληροφορίες έχει για τους λογαριασμούς μου εδώ στο φόρουμ, ή έστω να σου στείλει τις πληροφορίες σε πμ.

την επίκληση στη λογική, στην αυθεντία,... ξέρω σαν τρόπους πειθούς.
αργότερα, εκτός σχολείου έμαθα και την επίκληση στη βλακεία από άτομα που είχαν ταλέντο σε αυτή,
εδώ μέσα ισχύει και η επίκληση στους κλώνους, που βοηθάει στην τεκμηρίωση χωρίς καν την αναφορά σε πραγματικά στοιχεία.

με πλήγωσες ακομα και χωρίς το όπλο του στάτικ αι πι.

συγχαρητήρια που ίσως είναι το πρώτο ποστ σου που διαβάζω χωρίς ορθογραφικά λάθη.
μεγάλη εξέλιξη. εμείς δε μπορούμε να ακολουθήσουμε τη δική σου πρόοδο.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Άλλο αντίστοιχο λάθος που δύσκολα ξεπερνιέται είναι το "στις μία" ενώ το σωστό είναι "στη μία".

Αυτό που ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ έχουμε κάνει και συνεχίζουμε να κάνουμε λάθος ακόμα και αν ξέρουμε ποιό είναι το σωστό, ΜΑΚΡΑΝ του δεύτερου για μένα είναι το "χρονών" ("πόσο χρονών είσαι?" ενώ το σωστό είναι "πόσων χρόνων είσαι?") , ο τόνος στην λήγουσα είναι εντελώς λάνθασμένος.

:offtopic: όπως και όλα τα υπόλοιπα εδώ και κάτι ώρες  :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άντε να σε πιστέψω για να σε πείσω ότι είμαι έξυπνος.
γιατι δεν μπαίνεις και ρωτάς;
έχει παιχτεί κάτι από τα δίπλα με τα από δα πέρα;

αχχχχχχχχ αυτά τα πριβοφόρουμς........ όλη η ζημιά εκεί γίνεται....και οι συμμαχίες βεβαίως....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εντάξει, δεν έχω χρόνο να γράφω σε 2, 3, 4 σάιτ ταυτόχρονα...

+1..
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς κάποια παλικάρια ποστάρουν ταυτόχρονα σε 2-3 σάιτ και στο μσν!
Εδώ μερικά ποστ την ημέρα κάνω μόνο στο μπου και νιώθω ότι χάνω πολύτιμο χρόνο!

Επισκέπτης
ΥΓ. Κοιμιμίσακα, πες ποιος είσαι και μείνε στην ιστορία ως ο πιο αντρίκιος κλώνος  :rockon:
Δώσε νόημα στη ζωή σου!

Είσαι τόσο εξαρτημένος και καμμένος απο τα φόρουμ πιτσιρίκο που κρίνεις τον άλλο πόσο άντρας είναι από μια δήλωση ενός ΑΠΛΟΥ νικ και μόνο :headbang:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ΥΓ. Κοιμιμίσακα, πες ποιος είσαι και μείνε στην ιστορία ως ο πιο αντρίκιος κλώνος  :rockon:
Δώσε νόημα στη ζωή σου!
εγω ξερω :sunglasses:

*το οτι ειναι ο μπαστουνοβλαχος το καταλαβατε πιστευω :think:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
με πλήγωσες ακομα και χωρίς το όπλο του στάτικ αι πι.

συγχαρητήρια που ίσως είναι το πρώτο ποστ σου που διαβάζω χωρίς ορθογραφικά λάθη.
μεγάλη εξέλιξη. εμείς δε μπορούμε να ακολουθήσουμε τη δική σου πρόοδο.
να με συγχωρείς τότε που δεν σου έδωσα λαβές για σχόλια πάνω στην ορθογραφία μου
και σε ανάγκασα να πιάσεις πάλι αυτά που είπα σε 3-4 ποστ νωρίτερα.
επίσης η σωστή ορθογραφία μου δεν σε άφησε να συγκεντρωθείς στο ποστ μου, και πάλι συγνώμη
σου εύχομαι να συναναστρέφεσαι από εδώ και μπρος με χειρότερούς μου για να σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να με συγχωρείς τότε που δεν σου έδωσα λαβές για σχόλια πάνω στην ορθογραφία μου
και σε ανάγκασα να πιάσεις πάλι αυτά που είπα σε 3-4 ποστ νωρίτερα.
επίσης η σωστή ορθογραφία μου δεν σε άφησε να συγκεντρωθείς στο ποστ μου, και πάλι συγνώμη
σου εύχομαι να συναναστρέφεσαι από εδώ και μπρος με χειρότερούς μου για να σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.
μπαγασα εχεις κάνει στροφή στην ποιότητα και δε μπορώ να σε φτάσω.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
γιατι δεν μπαίνεις και ρωτάς;
έχει παιχτεί κάτι από τα δίπλα με τα από δα πέρα;
αχχχχχχχχ αυτά τα πριβοφόρουμς........ όλη η ζημιά εκεί γίνεται....και οι συμμαχίες βεβαίως....
Έχω φύγει προ καιρού από εκεί για τους λόγους μου, τους οποίους δεν θα αναλύσω.

Συμμαχίες? Χμ...μόνος πήγα, μόνος έφυγα.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom