lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
το ξερω αλλα ηταν οτι επρεπε να ξεκινησει τωρα κι ενας καυγας για γλωσσικα θεματαΛάθος είναι.
το ξερω αλλα ηταν οτι επρεπε να ξεκινησει τωρα κι ενας καυγας για γλωσσικα θεματαΛάθος είναι.
δεν ήσουνες στο ιερο γι αυτό.
έγινες κι εσύ master clonaderΥΓ. Νώντα γαμιέσαι!
σε έχω βρίσει πολλές φορές και το θυμάσαι καλά γι' αυτό κάνεις χαριτωμενιές τώρα.
αλλά δεν φταίω εγώ που εσύ βλέπεις αράπηδες στον ύπνο σου.
το ότι έχεις γίνει ρεζίλι σε αυτό το φόρουμ δεν θα αλλάξει τίποτα με το να λες μπαρούφες για τους άλλους για να καλύψεις τα δικά σου σκατά.
έπαψα να σε βρίζω γιατί μετά από αρκετά καντήλια που σου έριξα κατάλαβα ότι ενώ πολλοί άνθρωποι εξελίσσονται, υπάρχουν και αρκετοί που μένουν στάσιμοι γιατί απλά δεν του κόβει για παρακάτω.
θα στείλω πμ στον αντισθένη να ποστάρει ότι πληροφορίες έχει για τους λογαριασμούς μου εδώ στο φόρουμ, ή έστω να σου στείλει τις πληροφορίες σε πμ.
την επίκληση στη λογική, στην αυθεντία,... ξέρω σαν τρόπους πειθούς.
αργότερα, εκτός σχολείου έμαθα και την επίκληση στη βλακεία από άτομα που είχαν ταλέντο σε αυτή,
εδώ μέσα ισχύει και η επίκληση στους κλώνους, που βοηθάει στην τεκμηρίωση χωρίς καν την αναφορά σε πραγματικά στοιχεία.
Άλλο αντίστοιχο λάθος που δύσκολα ξεπερνιέται είναι το "στις μία" ενώ το σωστό είναι "στη μία".
έγινες κι εσύ master clonader
Άντε να σε πιστέψω για να σε πείσω ότι είμαι έξυπνος.
γιατι δεν μπαίνεις και ρωτάς;Άντε να σε πιστέψω για να σε πείσω ότι είμαι έξυπνος.
Εντάξει, δεν έχω χρόνο να γράφω σε 2, 3, 4 σάιτ ταυτόχρονα...
ΥΓ. Κοιμιμίσακα, πες ποιος είσαι και μείνε στην ιστορία ως ο πιο αντρίκιος κλώνος
Δώσε νόημα στη ζωή σου!
εγω ξερωΥΓ. Κοιμιμίσακα, πες ποιος είσαι και μείνε στην ιστορία ως ο πιο αντρίκιος κλώνος
Δώσε νόημα στη ζωή σου!
αααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαεγω ξερω
*το οτι ειναι ο μπαστουνοβλαχος το καταλαβατε πιστευω
να με συγχωρείς τότε που δεν σου έδωσα λαβές για σχόλια πάνω στην ορθογραφία μουμε πλήγωσες ακομα και χωρίς το όπλο του στάτικ αι πι.
συγχαρητήρια που ίσως είναι το πρώτο ποστ σου που διαβάζω χωρίς ορθογραφικά λάθη.
μεγάλη εξέλιξη. εμείς δε μπορούμε να ακολουθήσουμε τη δική σου πρόοδο.
ναι αλλα εγω ξερωαααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
πεφτω απ τα σύννεφα
και πιο πριν που ήταν γεράκι;ναι αλλα εγω ξερω
και ηξερα και πιο νωρις που ηταν ακομη μπαστουνοβλαχος
αααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
πεφτω απ τα σύννεφα
μπαγασα εχεις κάνει στροφή στην ποιότητα και δε μπορώ να σε φτάσω.να με συγχωρείς τότε που δεν σου έδωσα λαβές για σχόλια πάνω στην ορθογραφία μου
και σε ανάγκασα να πιάσεις πάλι αυτά που είπα σε 3-4 ποστ νωρίτερα.
επίσης η σωστή ορθογραφία μου δεν σε άφησε να συγκεντρωθείς στο ποστ μου, και πάλι συγνώμη
σου εύχομαι να συναναστρέφεσαι από εδώ και μπρος με χειρότερούς μου για να σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.
μι λάκις; γιου;και γω. εισαι μεγαλος ελλαδεμπορας τελικα
Έχω φύγει προ καιρού από εκεί για τους λόγους μου, τους οποίους δεν θα αναλύσω.γιατι δεν μπαίνεις και ρωτάς;
έχει παιχτεί κάτι από τα δίπλα με τα από δα πέρα;
αχχχχχχχχ αυτά τα πριβοφόρουμς........ όλη η ζημιά εκεί γίνεται....και οι συμμαχίες βεβαίως....
ενός ΑΠΛΟΥ νικ και μόνο