Επισκέπτης
πεινασμένο είναι το κοινό!
δώστε του τροφή!
υποψιαζομαι οτι με καβλαντιζεις χωρις ερωτικη χροια. Αν συμβαινει κατι τετοιο παρακαλω να διακοψετε
πεινασμένο είναι το κοινό!
δώστε του τροφή!
τι δεν καταλαβαίνεις;
διαγράφουν κάποιον άδικα.
μετά από κάποιο διάστημα ακούγεται ότι συζητείται επανενεργοποίηση ιδίου λογιαριασμού.
απαντάει ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω.
και απαντάω σε γράφω στ αρχίδια μου και θα σε θεωρώ μέγα μαλάκα.
τι δεν καταλαβαίνεις; τι σε μπερδεύει;
μήπως εγώ ή ο πλέζουρας επειδή έχουμε τη γνωριμία που έχουμε πρέπει να κάνω ότι κάνει ο πλέζουρας;
μήπως επειδή έγινε κώλος με τον βολταίρο πρέπει να κόψω τα παρε δώσε με το βολταίρο;
επειδή εγώ έγινα κάποτε κώλος με το σολιτόνιο θα τα πάρω κράνα επειδή πάνε τσάρκα ο σόλι με τον πλέζουρα;
ΡΕ ΤΙ ΚΛΙΚΑΔΟΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΣΑΣ ΡΕ.
αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
υποψιαζομαι οτι με καβλαντιζεις χωρις ερωτικη χροια. Αν συμβαινει κατι τετοιο παρακαλω να διακοψετε
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα μ'αρεσει το υφος
κήρυξε πτώχευση αυτό
το αυτό ισχύει και για τον πλέ και τον αντισθένη τότε.ΟΚ, κατανοητό....αυτό που λέει ο έκτωρ για τα μονά ζυγά.
τρωγεσαι να αρχισω για πακηδες,πουστριλικια και τα συναφη,αλλα δυστυχως δεν εχω χρονο τωρα...εκεί (να) πας εσύ, να σε ελεήσει!
το αυτό ισχύει και για τον πλέ και τον αντισθένη τότε.
το ότι λχ ο παπαγιώργος έχει γίνει κώλος με τον ζίρροου σημαίνει ότι ο πλέζουρας απαγορεύεται να βγαίνει με τον παπαγιώργο ή να κρύβεται.
αααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχα πόσο με διασκεδάζετε.....
τι δεν καταλαβαίνεις;
διαγράφουν κάποιον άδικα.
μετά από κάποιο διάστημα ακούγεται ότι συζητείται επανενεργοποίηση ιδίου λογιαριασμού.
απαντάει ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω.
και απαντάω σε γράφω στ αρχίδια μου και θα σε θεωρώ μέγα μαλάκα.
τι δεν καταλαβαίνεις; τι σε μπερδεύει;
μήπως εγώ ή ο πλέζουρας επειδή έχουμε τη γνωριμία που έχουμε πρέπει να κάνω ότι κάνει ο πλέζουρας;
μήπως επειδή έγινε κώλος με τον βολταίρο πρέπει να κόψω τα παρε δώσε με το βολταίρο;
επειδή εγώ έγινα κάποτε κώλος με το σολιτόνιο θα τα πάρω κράνα επειδή πάνε τσάρκα ο σόλι με τον πλέζουρα;
ΡΕ ΤΙ ΚΛΙΚΑΔΟΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΣΑΣ ΡΕ.
Δεν συνάδει κατά την γνώμη μου η δήλωση με τις πράξεις του.
Δεν συνάδει κατά την γνώμη μου η δήλωση με τις πράξεις του.
τρωγεσαι να αρχισω για πακηδες,πουστριλικια και τα συναφη,αλλα δυστυχως δεν εχω χρονο τωρα...
μην απογοητευσαι ομως..
μπορει να μπει κανας λακης αργοτερα να σε ελεησει..
Ανίκητο λέμε το μπουρδέλα ντοτ κομ! Γίνεται τώρα το Everest να κάνει πόλεμο στα Goody's
Το μπουρδέλα ήταν το πρώτο μπουρδελόφορουμ που υπήρξε και με ένα μοναδικό στυλ... Όσο και να αντιγράψουν τα σκριπτάκια του για τις κριτικές διάφοροι αστείοι πάντα πίσω θα μένουν γιατί α)Δεν έχουν τον χρόνο που είχε το μπουρδέλα κομ β) το μοναδικό ύφος και το γλομπεοστυλ.
Για αυτό γελάω όταν ακουώ τέτοιες ανόητες βαρύγδουπες δηλώσεις.
Ισα κι ομοια οι νεκροι ταγματαλητες με τους νεκρους στα μπλοκα?
Από εδώ μήλα, εκεί πορτοκάλια. Κάνε μία σύγκριση.
Και βάλε και υπότιτλους.
Ανίκητο λέμε το μπουρδέλα ντοτ κομ! Γίνεται τώρα το Everest να κάνει πόλεμο στα Goody's
Το μπουρδέλα ήταν το πρώτο μπουρδελόφορουμ που υπήρξε και με ένα μοναδικό στυλ... Όσο και να αντιγράψουν τα σκριπτάκια του για τις κριτικές διάφοροι αστείοι πάντα πίσω θα μένουν γιατί α)Δεν έχουν τον χρόνο που είχε το μπουρδέλα κομ β) το μοναδικό ύφος και το γλομπεοστυλ.
Για αυτό γελάω όταν ακουώ τέτοιες ανόητες βαρύγδουπες δηλώσεις.
Oxι αλλου θελω να παω...πάνε κι εσύ, με το μπούλη, στον άγιο!