1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχα ρε μαλακα είσαι γαμώπουστας αλλά εχεις χιούμορ.οκ με πεθαινεις. ευτυχως που βρηκα τεμπλειτ που εψαχνα για τη διαθηκη μου.
αααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχα ρε μαλακα είσαι γαμώπουστας αλλά εχεις χιούμορ.οκ με πεθαινεις. ευτυχως που βρηκα τεμπλειτ που εψαχνα για τη διαθηκη μου.
αφού τα έχετε καλά με μοντεράτορες αντμίνηδες και λοιπούς που λύνουν και δένουν εδώ μέσα, γιατί δεν ρωτάτε το αυτονόητο αν έχει ο τάδε ή ο τάδε κλώνους;είναι τόσο απλό να το βρεις, αλλά και να το απαγορεύσεις.
πολλοί όμως θα δυσαρεστηθούν αν γίνει κάτι τέτοιο.
οπότε συνεχίστε να στηρίζεστε στους υποθετικούς ή πραγματικούς κλώνους
και για άλλη μια φορά ένας κλώνος με ζωή 2 μέρες που απαγορεύεται να γράφεται στο σάιτ μπήκε μέσα και τα έκανε πάλι όλα πουτάνα έχοντας άποψη για τους αποδω τους εξαποδώ τον αντισθένη τον πλέζουρα κλπ......και το θρεντ κάποια στιγμή το βλεπαν 40 μέλη και 20 επισκέπτες......
paparies,φιλε paparov....
να η λυση για να σαι στην επομενη βουλη! ;)και κυρίως οι αντμινς κλπ
less clones, less numbers!
λες;και κυρίως οι αντμινς κλπ
less clones, less numbers!
ααααααααααχχαχααχαχχααχανα η λυση για να σαι στην επομενη βουλη! ;)
τράβα μπρος και μη σε μέλλει.
paparies,φιλε paparov....
Μωρή αχλάδω ΠΕΡΣΟΝΑ μπαίνεις με κλώνους και γράφεις στο νήμα του γαύρου ελεύθερα να γουστάρεις έτσι; Ποιός είσαι ο Χρηστιδης; Ο Μεγαλέφαντος;
Ούξξξω
και για άλλη μια φορά ένας κλώνος με ζωή 2 μέρες που απαγορεύεται να γράφεται στο σάιτ μπήκε μέσα και τα έκανε πάλι όλα πουτάνα έχοντας άποψη για τους αποδω τους εξαποδώ τον αντισθένη τον πλέζουρα κλπ......και το θρεντ κάποια στιγμή το βλεπαν 40 μέλη και 20 επισκέπτες......
και ο κλώνος είναι του άσπρου.....
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχααχα
Υ.Γ.
πι εμ άλλα δεν απαντώ.
λες;
δε το χα δει ποτέ από αυτή την σκοπιά..
ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα
να η λυση για να σαι στην επομενη βουλη! ;)
αρχιδι τονε λέγαμε;ο καθένας και με τα φαντάσματα του
Τι έγινε και στάζεις μέλια σήμερα;
Θα σου δώσει τελικά ο αντισθένης το δωράκι για τα ποστ σου; Ναι ο αντισθένης , το αρχίδι όπως το λέγατε με τα άλλα καλόπαιδα
Μωρή αχλάδω ΠΕΡΣΟΝΑ μπαίνεις με κλώνους και γράφεις στο νήμα του γαύρου ελεύθερα να γουστάρεις έτσι; Ποιός είσαι ο Χρηστιδης; Ο Μεγαλέφαντος;
Ούξξξω
ααααααααχαχαχχαχαχααχαχαχχαχαχαχααχχαασε τρώει το συναίσθημα και παραβλέπεις την υλική βάση...
σύνηθες πρόβλημα των ιδεαλιστών!
τωρα μενει να πλακωσει και ο πυροκαβλος με αβαταρι το μαρτακη....
Υ.Γ.
πι εμ άλλα δεν απαντώ.
εισαι εντελως αλλου για αλλου κοπελια.
εχω βριστει με απειρο κοσμο εδω μεσα γτ δεν γουσταρω να καυλαντιζω. και εγινε κατανοητο. τωρα πλεον, απλα το ξεκοβω και συνεχιζω να ποσταρω με το γνωστο τροπο μου.
η δικια σου δεν μας ειπες πως ειναι τεκμηριωμενη. προφανως για να γραφω μαλακιες ειμαι εδω μεσα. γραφω οτι μου κατεβει γτ δε με νοιαζει τι θα σκεφτει ο καθενας για μενα. ποσο δυσνοητο σου ειναι? πιστευα κατι, αποδειχτηκε λαθος και συνεχισα με τα καινουρια δεδομενα. εχω να κρυψω κατι?
δειξε ποσο ανωτερη εισαι κοπελια
δεν ηρθα να παραστησω κατι εγω
και δε στελνεις και ποτε πρωτος πμ, σε μενα τουλαχιστον. αλλη δηλωση βραχος που θυμηθηκα τωρα
θατανε μερα που κυκλοφορουν τα ζυγα