baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
τι τον νοιαζει αυτο ρε συ...ρε προεδρε και συ...????
ο γλιτσας δε γαμαει τον γαμανε
τι τον νοιαζει αυτο ρε συ...ρε προεδρε και συ...????
Οντως.!!!
http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/pic_10211300210809472lathen.jpg[/img[/URL]]
Αλλα σαφως καλυτερη σε ολα τα επιπεδα.!!
[/quote]
τι μουναρα ειναι αυτη ρε μαγκες???
Μολις την ειδα κελαηδησε η πουτσα μου
σε στουντιο δουλευει ε? :banghead: :banghead: :banghead:
γαμημενο 50αρι!!!
μαζι σου ΜοντΚΑΜΙΑ,! ειμαι ευχαρηστημενος με τα μπαζακια μας.!
Αμαντα - 13 (11.8%)
Νατασα (σερβα) - 12 (10.9%)
Ρομινα - 11 (10%)
Παρακαλητε ο Κος.Αντιπροεδρος (jo145) να προβει στις καταληλες συνενοησεις μιας και ειναι καλος στις δημοσιες σχεσεις να μας φερουν τα γκομενακια.!!!
εγω το πολυ πολυ να σας φερω καμια βαρελισια φετα....παει και με τις τηγανητες πατατες του τζο....ακους εκει θελετε και πενυ και αμαντα;σαν πολυ αερα πηρατε....
Οντως.!!!
http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/pic_10211300210809472lathen.jpg[/img[/URL]]
Αλλα σαφως καλυτερη σε ολα τα επιπεδα.!!
[/quote]
[quote]
τι μουναρα ειναι αυτη ρε μαγκες???
Μολις την ειδα κελαηδησε η πουτσα μου
σε στουντιο δουλευει ε? :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
γαμημενο 50αρι!!!
[/quote]
Αυτη ενα φεγγαρι δουλευε στο villa erotica αν θυμαμαι καλα
Αυτη ενα φεγγαρι δουλευε στο villa erotica αν θυμαμαι καλα
Κατσε να αναλαβω εγω γιατι με τετοιο προεδρο τυρι και ψωμι θα τρωτε συνεχεια
περιμεντε .. θα σας φερω εγω τυρι με μουνι ...
Αμανταααααααααααααααααααα
αυτες ειναι πατατες η τα @@κια σας δωρο για εμενα?Ααα δουλεια του προεδρου ειναι αυτη ,
εγω τι δουλεια εχω ?
Αυτοι που ψηφησαν καμια κερδιζουν επισης ενα σακι πατατες
προσφορα της Κελλης και της κολητης του Αλ Αντζελα.cr(azy)
αμαντα εγω ως προεδρος θα κανω την προσκληση.....δεν κανεις κανα κονε με την βιλα οταν ξανανοιξει η κοροβαγκου να ρθεις για καλοκαιρι σαλονικα;να κανεις και τα μπανια στην χαλκιδικη τα βραδια....αυτες ειναι πατατες η τα @@κια σας δωρο για εμενα?
μαλιστααμαντα εγω ως προεδρος θα κανω την προσκληση.....δεν κανεις κανα κονε με την βιλα οταν ξανανοιξει η κοροβαγκου να ρθεις για καλοκαιρι σαλονικα;να κανεις και τα μπανια στην χαλκιδικη τα βραδια....
αμαντα εγω ως προεδρος θα κανω την προσκληση.....δεν κανεις κανα κονε με την βιλα οταν ξανανοιξει η κοροβαγκου να ρθεις για καλοκαιρι σαλονικα;να κανεις και τα μπανια στην χαλκιδικη τα βραδια....