axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
η μελαχρινη εχει καλα πιασιματα...... μου αρεσει !!!!!Πιτσιλισε ελευθερα την οθονη σου.!!
η μελαχρινη εχει καλα πιασιματα...... μου αρεσει !!!!!Πιτσιλισε ελευθερα την οθονη σου.!!
η μελαχρινη εχει καλα πιασιματα...... μου αρεσει !!!!!
η μελαχρινη εχει καλα πιασιματα...... μου αρεσει !!!!!
Εγω για παρτη της την αλλη βδομαδα θα κανω 1000km...βαρεθηκα να τον παιζω αλλο.!!!
Πολυ σωστη κουβεντα αυτη φιλε.........κακο δεν ειναι η μαλακια αντιθετως!
κακο ειναι να βαζεις στο ματι γκομενες που γουσταρουν φιλοι σου και γενικα να χτυπας οτι βρεις
σαν να μην σε ενδιαφερουν οι αγραφοι κανονες
ευλογια κυριουΠαίξτε τον ελεύθερα τότε... Άλλωστε βρίσκεσθαι και στο κατάλληλο νήμα.
Εγω για παρτη της την αλλη βδομαδα θα κανω 1000km...βαρεθηκα να τον παιζω αλλο.!!!
τοσο καλη ειναι φιλε?Εγω για παρτη της την αλλη βδομαδα θα κανω 1000km...βαρεθηκα να τον παιζω αλλο.!!!
αυτοι και αυτες που δεν το λενε και ντρεπονται και αποφευγουν να μιλησουν γι αυτο εχουν σοβαρα προβληματα σεξουαλικοτητας ομως και σ αυτο αναφερομαι...
για το ξανθο μπορεις να δωσεις λιγο φως?
Υπάρχουν gay τσόντες,κουλός θες να πεις.πουστης θα ναι
ευλογια κυριου
Υπάρχουν gay τσόντες,κουλός θες να πεις.
Ελα ρεσυ η Αμαντα ειναι εχει και θρεντ στις ιεροδουλες Αθηνας, και πολες φωτοοοος.!!!
O Picker δεν τραβάει ποτέ τύπεη μαλακια σαν το χεσιμο ειναι , πολλοι δε το λενε ... αλλα ολοι το κανουν
Με τίποτα δεν μπορείς να χορτάσεις την ψωλάρα μου ε;και την πουτανα τον ροκαβλον φαντασιωνομαι αρκετα συχνα