TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ρεδε ρωτησε με ποιες αγαπουλιζεις
ρεδε ρωτησε με ποιες αγαπουλιζεις
δεν αγαπουλιζω ποιαδε ρωτησε με ποιες αγαπουλιζεις
πλεον αγαπουλιζω με υπερδυναμεις που μου εχουν δωσει η νεφελιμ
πως εγινε αυτο???????????????
μιας που τα βρηκες με το θεο νωντα,παρακαλεσε τον σημερα το βραδυ να παρει πισω τη νωντοκαταρα που σου εχει ριξει με τα "ι"πλεον αγαπουλιζω με υπερδυναμεις που μου εχουν δωσει η νεφελιμ
δηλαδη αποκρυφα, αρα πλεον ειμαι φυσιολογικος εμφανισιακα και δενβγαινω ποια με σοκολατακια
μου εδωσε και ο θεος νωντας φιλαχτο και εγεινα ανθρωπος
Το β' στις πουτάνες πας για γαμήσι,τις τσόντες τις βλέπεις για μαλακία.ποιες σας εμπνεουν για μαλακια?
γενικα αυνανιζεστε ,φαντασιωμενοι πουτανες?η ειστε ολοι χαζεμενοι απ τις τσοντες?
εγω πολυ συχνα
μερικες απ τις αγαπημενες μου για ειναι η τζουλια απο κνιδου,η ντιανα αιμιλια,η ρενατα και αλλες
δε βλεπω τσοντες ρε φιλε...πολυ σπανια ετσι για αλλαγηΤο β' στις πουτάνες πας για γαμήσι,τις τσόντες τις βλέπεις για μαλακία.
εσυ μονο γαμαςδε βλεπω τσοντες ρε φιλε...πολυ σπανια ετσι για αλλαγη
οχι βεβαιαεσυ μονο γαμας
ενταξει μια καλη μαλακια που και που επιβαλεται αλλα μην μας χτυπησει στον εγκεφαλο σαν τον παπαζοληοχι βεβαια
φοβασαι μην τυφλωθεις κιολας?ενταξει μια καλη μαλακια που και που επιβαλεται αλλα μην μας χτυπησει στον εγκεφαλο σαν τον παπαζολη
Ο σβερκος σου πιανεται...;φοβασαι μην τυφλωθεις κιολας?
εμενα μονο ο σβερκος μου πιανεται απ την πολλη μαλακια παντως
εγω τυλφωνομαι μονο με την ομορφια της ρωξανας λουστρακι μουφοβασαι μην τυφλωθεις κιολας?
εμενα μονο ο σβερκος μου πιανεται απ την πολλη μαλακια παντως
εγω τυλφωνομαι μονο με την ομορφια της ρωξανας λουστρακι μου
εγω τυλφωνομαι μονο με την ομορφια της ρωξανας λουστρακι μου
αχαχαχαχα τι είπε ρε ο άλλος,Οχι δεν ντρεπομαστε, απλα δε μας εχει φαει η μαλακια ακομα... πεοκρουστη Ντονερ-boy
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=sJaPBrSPks4[/video] [/video]
Μακραν το καλυτερο επεισοδιο...
Ο lust είναι βιτσιόζος τύπε. Γουστάρει να πληρώνει μέχρι και στα όνειρά του
Ο σβερκος σου πιανεται...;
;)
Καταλαβα. Εισαι γυμνασμενο αγορι τελικα...