Νέα

ποιες ποθτανεσ τα παιρνοθν μονο στη μαπα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ποιες ποθτανεσ τα παιρνοθν μονο στη μαπα :2on1:?μιλαμε μονο για πορδελλα ετσι! :helpplea:

δηλαδη στο τελοσ αμα γινεται να χισοθμε στη μαπα οχι στομα κλπ!!
ξερετε κανα πορδελλο ποθ να δεχεται κατι τετοιο?
αποκλειονται τα εσκορτσ γκαιρλσ και τα στοθντιοσ μιλαμε μονο για πορδελλα τοθ λαοθ τα απλα! :rockon:

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
μεχρι στιγμης βρηκα την αντριαννα στη διδιμοθ!
η ζανα στην αγκθρασ!
και η σονια στην αλικιβιαδοθσ

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ποιες ποθτανεσ τα παιρνοθν μονο στη μαπα :2on1:?
Οταν λες μόνο στην μάπα εννοεις μόνο στη μάπα....
δηλαδη αμα τα θελουν και στην μαπα αλλα και στον ποπό ή καπου αλλου να μην το αναφερουμε... η μηπως θες να πεις ..."τα παίρνουν και στην μαπα...".... τοτε αν θες να πεις αυτο αλλαζει το ζητημα.... αλαζει ο τροπος σκεψης.... οδηγουμαστε σε αλλα μονοπατια, σε αλλους δρομους ηδονης....σκεψου τι θες να ρωτησεις.... ανεφερε αναλυτικα την απορια σου για να εκθεσω συγκεκριμμενα και τεκμηριωμενα την αποψη μου...

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Οταν λες μόνο στην μάπα εννοεις μόνο στη μάπα....
δηλαδη αμα τα θελουν και στην μαπα αλλα και στον ποπό ή καπου αλλου να μην το αναφερουμε... η μηπως θες να πεις ..."τα παίρνουν και στην μαπα...".... τοτε αν θες να πεις αυτο αλλαζει το ζητημα.... αλαζει ο τροπος σκεψης.... οδηγουμαστε σε αλλα μονοπατια, σε αλλους δρομους ηδονης....σκεψου τι θες να ρωτησεις.... ανεφερε αναλυτικα την απορια σου για να εκθεσω συγκεκριμμενα και τεκμηριωμενα την αποψη μου...
εννοω οταν θεσ να χισεισ να τησ πεισ =
μηπωσ μπορω να σασ χισω στη μαπα παρακαλω επιτρεπεται?
αθτο θελω να πω με λιγα λογια!

Επισκέπτης
Ο λόγος πάντως να μην τα παίρνει κάποια στην μάπα  :2on1: λογικά είναι καθαρά προσωπική επιλογή επειδή δεν το γουστάρουνε,κίνδυνος μετάδοσης κάποιας ασθένειας δεν υπάρχει,δες που έχουνε κ όρους οι κυριές,δεν φτάνει που μα τρώνε τα ωραία μας λεφτά!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Στην ανάγκη παίδες αν σας φτιάχνει τόσο τάξτε κανένα μικρό πριμ!!! ;)

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Ο λόγος πάντως να μην τα παίρνει κάποια στην μάπα  :2on1: λογικά είναι καθαρά προσωπική επιλογή επειδή δεν το γουστάρουνε,κίνδυνος μετάδοσης κάποιας ασθένειας δεν υπάρχει,δες που έχουνε κ όρους οι κυριές,δεν φτάνει που μα τρώνε τα ωραία μας λεφτά!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Στην ανάγκη παίδες αν σας φτιάχνει τόσο τάξτε κανένα μικρό πριμ!!! ;)
εγω σε μια ποθ προτεινα να τα παρει στην μαπα αν εχει την καλοσινη,μοθ ειπε οτι δεν διναται διοτι εχει αλλεργια στο παρσιμο στη μαπα και βγαζει σπηρακια !!
μια αλλη μοθ ειπε δεν θελει διοτι κατα την διαρκεια τοθ παρσιματοσ στην μαπα κατα κορον παροθσιαζεται το φαινομενον κατα το οποιον δεχεται τα παρσιματα στοθσ οφθαλμοθσ εισ τον κερατοηδην χιτων!
σε μια αλλη κατα λαθοσ εδεχθει τα παρσιματα στα αφτια και επαθε παροδικη κωφωσην!!

αφτα μοθ εχοθν πει μεχρι τωρα!!

Roger Moore

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μεχρι στιγμης βρηκα την αντριαννα στη διδιμοθ!
η ζανα στην αγκθρασ!
και η σονια στην αλικιβιαδοθσ

Ειναι καρατσεκαρισμενο φιλε μου γειασου; Για την Αντριαννα εχω ακουσει οτι τα παιρνει στο στομα σιγουρα, επιβεβαιωνεις οτι τα παιρνει και στο προσωπο;

Εχω διαβασει σε κατι κριτικες και για καποια Λολα. Υπαρχει καννενας  συναγωνιστης που να ξερει κατι για το Λολακι η' για καποια αλλη που να τα παιρνει στο προσωπο; :helpplea:

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
κανα νεο για ποια τα παιρνει εξ ολοκληροθ στη μαπα ?
:think: :helpplea:

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
η νανα απο καλυμνου τα παιρνει στη μαπα