Μ' αρέσει που μ' απαντάω μόνος μου.. Αλλά το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι..!
Απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχουν κ πολλοί φανατικοί οπαδοί των ταινιών του John Thompson εδώ, αλλά ευτυχώς ύπάρχει αυτό το ισπανικό blog που 'χει πολλές πληροφορίες για τις ταινίες των πορνοσταρ της GGG..
Εδώ για τη Melanie Moon:
κι εδώ για τη Jasmin Jordan:
Ούτε ισπανικά ξέρω, αλλά χρησιμοποίησα τη μετάφραση της google:
που τουλάχιστον η μετάφραση που κάνει στ' αγγλικά τουλάχιστον είναι ικανοποιητική για να βγάλεις νόημα..!
Για τη Melanie Moon λέει πολλά για τις ταινίες που κανε για τον John Thompson, τόσο για τη σειρά GGG (Gang bangs, Bukkake), όσο κ τη σειρά 666 (ουρολαγνεία κτλ).. Τώρα κατάλαβα τι σημαίνουν κ τα watersports κ golden shower στα services..! Λέει επίσης ότι σταμάτησε τις ταινίες για τη GGG, κι ότι η διάδοχος της είναι η νεότερη Jasmin Jordan, που της μοιάζει όλο κ περισσότερο..! Η καινούρια της σελίδα είναι:
Δέχεται επισκέψεις στο χώρο της στο Saarbrucken της Γερμανίας.. Οι τιμές στα προγράμματα ξεκινούν από 60 ευρώ η μισή ώρα κ περιλαμβάνουν σχεδόν τα πάντα..!
Μακάρι να φωτίσει κανα πρακτορείο να τη φέρει για τουρ εδώ πέρα γιατί αν κρίνω απ' τις ταινίες της πρόκειται για μεγάλη καυλιάρα..!
Για το νέο αστέρι της GGG τη Jasmin Jordan δε βρήκα περισσότερες πληροφορίες πέρα από κάποια reviews για κάποια ραντεβού στο Μπόχουμ, όπου οι τιμές κυμαίνονταν από 50 ευρώ τα 15 λεπτά ως 200 η ώρα..! Το σάιτ της δεν έχει πληροφορίες για το που βρίσκεται τώρα:
Πάντως οι Γερμανοί είναι πολλοί τυχεράκηδες, έχουν κι όλα αυτά τα FKK-OASE κτλ, κι όπως έχω ξαναναφέρει εκεί υπάρχει κ το στούντιο του Ζουζάνα, όπου μπορείς να συναντήσεις σχεδόν όλα τα κορίτσια του στη μισή τιμή από 'δω..! Τέλοσπάντων, αν ξέρει κανείς που μπορώ να βρω φτηνά εισητήρια για Γερμανία ας μου πει..