Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.436
- Πόντοι
- 2.046
Η Φρόσω.
Οι μύστες είναι οι νταβατζηδες τους τυπεεχει πεσει πεινα,πικρα κ ακριβεια κ πολλοι μυστες αν εχεις παρατηρησει ξαναζωντανευουν νηματα νεκρα εδω κ χρονια,"μηπως εχετε νεα απο τη ταδε..."
περασμενα μεγαλεια.....
Καμία σχέση. Στην πατρίδα της είναι εδώ και χρόνιαΝομιίζω πως είναι Καλαμάτα ως τσατσά.
Αθηνά, για σκληρούς χύστες!Από μπουρδέλα, σίγουρα η Αθηνά από Φωκαίας 27.
Από στούντιο η Εμμανουέλα από λεωφόρο Αθηνών 343, Τατοΐου 71 και τελευταία από Συγγρού 108. Προ κοβιντ.
η πιο σωστη απαντηση που διαβασα στο threadκαμία.
ευχηθείτε τους να ξεμπέρδεψαν και να γυρίσουν σε μια νορμάλ ζωή
Καλά θα σου πάρουμε άλλον...Αμα μου παρουν τον πύραυλο τον ματζικ ναι.
Άσχετο. Ναι έχω όχι 32, αλλά πάνω από 150. Συν όσες δεν εχω γραψει.Συμπονεις τα κορίτσια αλλα εχεις 32 κριτικές και... Συν κάποιες που δεν θα εχεις γράψει.
καμία.
ευχηθείτε τους να ξεμπέρδεψαν και να γυρίσουν σε μια νορμάλ ζωή
Καλά τύπε οκ.Τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες νέες και εμφανίσιμες γυναίκες είτε για να βρουν δουλειά είτε για να μην την χάσουν κάνουν πίπες στους διευθυντές. Αυτή είναι η νορμάλ ζωή που τους εύχεσαι!
Πολύ τιμια. !!!Αθηνα πειραιωτισα ,
φωκαιας 27,
το κορίτσι του λαού
κ ψωμί κ ελιά....
Πλάκα κάνεις. Για πες. Εγώ την είχα αφήσει παντρεμένη προ 10ετιας στη Ρωσία. Μπορεί και παραπάνω χρόνια..Νομιίζω πως είναι Καλαμάτα ως τσατσά.
τώρα που είπες αυτό το όνομα θυμήθηκα μια Βικτώρια τσόντα με πολλά τατού που δούλευε πάνω στο φωκαίας 25 μαζί με μια άλλη που έμοιαζε με τραβέλι πριν 5-6 χρόνια… έδιναν και κώλο νομίζω και είχε πάνταΤσεχα με τατου στο κωλομερι που δουλευε Βικτωρια 2005 να την ευχαριστησω