Νέα

Ποιες εξετάσεις πρέπει να κάνετε για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xoyurisa@altmails.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.721
Πόντοι
2.306
πες του τα του τυπου, μας περασε για τιποτα φτωχατζες επειδη τα παιδιά εδω γαμανε με το 10ευρω.
Ολοι τους ειναι χειμωνα στις Αλπεις και Χριστουγεννα στο Παρισι.. επειδη δεν τα λενε τους πέρασε αξεστους
Και τη μπλε Φαντα για το αντιδοτο σε κρυσταλλινα ποτηρια Βοημιας την πινουμε…
οχι τι μας περασες?

διορθωση: bleu Fanta, ξεχασα τους τροπους μου…

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.203
Πόντοι
6.765
Ας βάλει κάποιος μιά φωτό Fanta τύποι , μην πάει το παλικάρι σε τίποτα κομπογιανήτες ντοκτοραίους .

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.249
Πόντοι
2.356
Je m'appelle Menedimos. (μιας και είσαι Γαλλομαθής) ??

Τη καλημέρα μου στο γλωσσομαθή φίλο νηματοθέτη. Για τέτοια ερωτήματα καλό θα είναι να απευθυνόμαστε σε ιατρούς.
Πάντως, από την μικρή μου εμπειρία σε ιατρικά θέματα, μπορώ να πω πως δεν αρκούν μόνο οι αιματολογικές εξετάσεις. Αν έχεις κάποια σημάδια πχ στο πέος ή στους όρχεις καλό είναι να μιλήσεις με δερμοτολόγο προκειμένου να βεβαιωθείς τι είναι ή να κάνεις κάποια τέτοια εξέταση.

OP
OP
xoyurisa@altmails.com
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
12
Πόντοι
0

Τη καλημέρα μου στο γλωσσομαθή φίλο νηματοθέτη. Για τέτοια ερωτήματα καλό θα είναι να απευθυνόμαστε σε ιατρούς.
Πάντως, από την μικρή μου εμπειρία σε ιατρικά θέματα, μπορώ να πω πως δεν αρκούν μόνο οι αιματολογικές εξετάσεις. Αν έχεις κάποια σημάδια πχ στο πέος ή στους όρχεις καλό είναι να μιλήσεις με δερμοτολόγο προκειμένου να βεβαιωθείς τι είναι ή να κάνεις κάποια τέτοια εξέταση.
Για παράδειγμα, στο Βιετνάμ προσφέρουν πακέτα 8 εξετάσεων συμπεριλαμβανομένης της απόξεσης ουρήθρας για 80 ευρώ.
Αυτός είναι ένας απλός έλεγχος ρουτίνας.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346

Αφροδισιολογο πας κατευθειαν και αφου σε εξεταση, μετα θα σου πει αν χρειαζεται να κανεις για αιμα.
κανα 100 θα του βγει σιγουρα ολη η φαση.

kostas2pros

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
77
Πόντοι
0
Εδω ίσως να σε καλαμπουρίσουμε, αλλα αν νιωθεις οτι κατι μπορεις να εχεις κολλήσει η καρδουλα σου το ξερει αν φοβάσαι. Κεντρο ελέγχου προληψης νοσηματων γκουγκλαρε τηλεφωνο και κλεισε ραντεβου για εξεταση.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Εδω ίσως να σε καλαμπουρίσουμε, αλλα αν νιωθεις οτι κατι μπορεις να εχεις κολλήσει η καρδουλα σου το ξερει αν φοβάσαι. Κεντρο ελέγχου προληψης νοσηματων γκουγκλαρε τηλεφωνο και κλεισε ραντεβου για εξεταση.
Εχω κανει ολη την διαδικασια..πηγα πρωτα νοσοκομειο,δεν εβγαλα ακρη γιατι με κλειναν ραντεβου κανα διμηνο μετα.
Πηγα εξω σε αφροδισιολογο-δερματολογο. μ εξετασε και μετα μ εστειλε σε μικροβιολογο, αλλα εγω πηγα νοσοκομειο και εκανα αιματολογικες. Μετα ξανα εξω για να δει τα αποτελεσματα..εχει λιγο κοστος και τρεξιμο, αλλα τα τσεκαρεις ολα και ησυχαζεις μετα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.988
Πόντοι
2.356
Εχω κανει ολη την διαδικασια..πηγα πρωτα νοσοκομειο,δεν εβγαλα ακρη γιατι με κλειναν ραντεβου κανα διμηνο μετα.
Πηγα εξω σε αφροδισιολογο-δερματολογο. μ εξετασε και μετα μ εστειλε σε μικροβιολογο, αλλα εγω πηγα νοσοκομειο και εκανα αιματολογικες. Μετα ξανα εξω για να δει τα αποτελεσματα..εχει λιγο κοστος και τρεξιμο, αλλα τα τσεκαρεις ολα και ησυχαζεις μετα.
δε φαινονται ολα κατευθειαν στο αιμα ρε τυπε! το aids ας πουμε κανει 2 μηνες να φανει

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
δε φαινονται ολα κατευθειαν στο αιμα ρε τυπε! το aids ας πουμε κανει 2 μηνες να φανει
Εκανα μετα απο δυο μηνες παλι και μετα απο εξι τριτη φορα.
Την πρωτη δεν φαινεται..απλα τσεκαρεις αν ειχε απο πιο πριν.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Απο τι θυμαμαι θελει κανα δυο τρεις βδομαδες να φανει..απλα για να ειναι σιγουροι σου λενε ξανα κανε στο διμηνο.
Το θεμα ειναι οτι αυτο χρειαζεται λιγες μερες για να μπει στον οργανισμο..οποτε αν το εχεις αρπαξει απλα στο διμηνο μονο θα το μαθεις, και απο κει και περα παιρνεις τα φαρμακα και ζεις μ αυτο.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.988
Πόντοι
2.356
Απο τι θυμαμαι θελει κανα δυο τρεις βδομαδες να φανει..απλα για να ειναι σιγουροι σου λενε ξανα κανε στο διμηνο.
Το θεμα ειναι οτι αυτο χρειαζεται λιγες μερες για να μπει στον οργανισμο..οποτε αν το εχεις αρπαξει απλα στο διμηνο μονο θα το μαθεις, και απο κει και περα παιρνεις τα φαρμακα και ζεις μ αυτο.
για αυτο υπαρχουν χαπια για το aids και πριν και για μετα τη συνουσια τυπε...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
για αυτο υπαρχουν χαπια για το aids και πριν και για μετα τη συνουσια τυπε...
Ναι μου ειχε πει για ενα κοκτειλ με χαπια..που ειναι σαν τειχος, απλα αυτο πρεπει να το παρεις αμεσως η το πολυ κανα 24 αφου εκανες σεξ..θυμαμαι ελεγε οτι εχει πολλες παρενεργειες και αν δεν εισαι απολυτος σιγουρος δλδ οτι η αλλη εχει τον ιο καλυτερα μην το παρεις. Βεβαια αλλαζε αυτο αν ειχες παει με ιεροδουλη εκει σου λεει αμεσως παρτο..

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.988
Πόντοι
2.356
Ναι μου ειχε πει για ενα κοκτειλ με χαπια..που ειναι σαν τειχος, απλα αυτο πρεπει να το παρεις αμεσως η το πολυ κανα 24 αφου εκανες σεξ..θυμαμαι ελεγε οτι εχει πολλες παρενεργειες και αν δεν εισαι απολυτος σιγουρος δλδ οτι η αλλη εχει τον ιο καλυτερα μην το παρεις. Βεβαια αλλαζε αυτο αν ειχες παει με ιεροδουλη εκει σου λεει αμεσως παρτο..
υπαρχει και το Prep και το Pep τυπε
και ας μην ειναι γνωστα στην ελλαδα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.988
Πόντοι
2.356
Δεν ξερω απο αυτα τυπε..εγω σου λεω τι μου ειχε πει η αφροδισιολογος.
και

μορφωθειτε!!!!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
και

μορφωθειτε!!!!
Θα ενημερωσω την αφροδισιολογο μπορει να μη το ξερει. :confused:
Βασικα ειναι ωραιο μωρο και θελω να την ξανα δω. :grin:

OP
OP
xoyurisa@altmails.com
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
12
Πόντοι
0
Ρώτησα το Google

Κέντρο Πρόληψης των Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων Αθήνα

απάντησε

ευχαριστώ Google
check point.png

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.494
Πόντοι
27.261
Έχω τον πλήρη εμβολιασμό δύο ενέσεις Moderna από τα τέλη Αυγούστου.
Λίγη σεξουαλική αποχή από καιρό σε καιρό είναι ευεργετική.
Θέλω να επιστρέψω σε ιερόδουλες και να βεβαιωθώ ότι είμαι υγιής.
αμα για σενα 90 μερες αγαμιας ειναι ευεργετικη αποχη... πασο :confused:
η' τοσο σου ειπε το ντοκτορι οτι χρειαζεται για να μεινεις στο πιτ ?
δε ξερω αν το εχεις καταλαβει, αλλα πληρης εμβολιασμος δεν υπαρχει ετσι.
απο δοση σε δοση θα σας τρεχουν :zombie:
επομενη δοση μπαϊ δε γουεϊ, για ποτε το κοβεις... πριν η' μετα το λοκδαουν ?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.988
Πόντοι
2.356
αμα για σενα 90 μερες αγαμιας ειναι ευεργετικη αποχη... πασο :confused:
η' τοσο σου ειπε το ντοκτορι οτι χρειαζεται για να μεινεις στο πιτ ?
δε ξερω αν το εχεις καταλαβει, αλλα πληρης εμβολιασμος δεν υπαρχει ετσι.
απο δοση σε δοση θα σας τρεχουν :zombie:
επομενη δοση μπαϊ δε γουεϊ, για ποτε το κοβεις... πριν η' μετα το λοκδαουν ?
τωρα που θα βγει το γαλλικο τυπε και θα ειναι της προκοπης θα τελειωσει αυτη η πιπα επιτελους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom