You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιες Ελληνίδες είναι πιο εύκολες; Της πόλης ή της επαρχίας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mpekiaris10
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 44
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Έχω μια εντύπωση, ότι στις επαρχίες πηδάς πιο εύκολα. Θα δεις πιο συχνά κοπέλες να κυκλοφορούν μόνες τους, όχι και πολύ μακριά από το κέντρο της Αθήνας (Ωρωπός, Χαλκούτσι, Δήλεσι, κτλ). Στην Αθήνα και στα προάστια γενικώς βγάζουν ένα στυλ "Κοιτάζω τη δουλειά μου, και δε θέλω να σου μιλήσω".
Τύπε μπεκιάρη, θα δοκιμάσεις λαθρεπιβίβαση στις παντόφλες που πάνε απέναντι Ερέτρια;
Να ξες, οτι εκει δεν είναι ΚΤΕΛ να σε κατεβάσουν.
Από κολύμπι πως τα πας;
mpekiaris10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Καλά μωρέ για 2 €... βασικά εγώ πληρώνω παντού δεν είμαι τσαμπατσής... εκτός από τα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Εκεί το θεωρώ γελοίο να πληρώνεις.
Κατά τα άλλα δεν είναι ψέματα ότι γνωρίζονται λίγο πολύ όλοι. Ακόμα και στα ΚΤΕΛ οι επιβάτες γνωρίζονται με τους οδηγούς και τους εισπράκτορες. Άλλωστε είναι πολύ πιθανό να πετύχεις ίδιες φάτσες... και μεγαλύτερες πιθανότητες για καμάκι που λέγαμε, γιατί τα δρομολόγια στα ΚΤΕΛ είναι πιο αραιά, άρα έχεις περισσότερες πιθανότητες και περισσότερο χρόνο να πετύχεις την ίδια γκόμενα.
Το ίδιο ισχύει και για τον Προαστιακό που έχει δρομολόγια ανά 1 ή ακόμα και ανά 2 ώρες.
Κατά τα άλλα δεν είναι ψέματα ότι γνωρίζονται λίγο πολύ όλοι. Ακόμα και στα ΚΤΕΛ οι επιβάτες γνωρίζονται με τους οδηγούς και τους εισπράκτορες. Άλλωστε είναι πολύ πιθανό να πετύχεις ίδιες φάτσες... και μεγαλύτερες πιθανότητες για καμάκι που λέγαμε, γιατί τα δρομολόγια στα ΚΤΕΛ είναι πιο αραιά, άρα έχεις περισσότερες πιθανότητες και περισσότερο χρόνο να πετύχεις την ίδια γκόμενα.
Το ίδιο ισχύει και για τον Προαστιακό που έχει δρομολόγια ανά 1 ή ακόμα και ανά 2 ώρες.
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.412
- Πόντοι
- 6.955
Στην επαρχία οι γκόμενες ξεπαρθενεύονται σε μικρή ηλικία και είναι πιο εύκολες στο να κάτσουν να τις γαμήσεις. Οι αθηναίες έχουνε τουπέ.
Δεν ξέρω για Δήλεσι, Ωρωπό κτλ που αναφέρθηκαν παραπάνω, στα Μεσόγεια Αττικής πάντως που μένω εγω, σε αρβανιτοχώρι, τα ήθη είναι συντηρητικά.
Δεν ξέρω για Δήλεσι, Ωρωπό κτλ που αναφέρθηκαν παραπάνω, στα Μεσόγεια Αττικής πάντως που μένω εγω, σε αρβανιτοχώρι, τα ήθη είναι συντηρητικά.
mpekiaris10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Παραδόξως έχω πετύχει καλές στην λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου που είναι στα Μεσόγεια, και όχι σε κεντρικά σημεία. Υπάρχει και ένα κολλέγιο εκεί κοντά, όποτε υποθέτω ότι έρχονται από κει.
Θα σε συμπληρωνα λεγοντας:
Επαρχιοπουλες που ηρθαν ΠΡΟΣΦΑΤΑ Αθηνα.
οπότε μάλλον αυτό είναι το συμπερασμα μας..
Γαμιαδών33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2016
- Like
- 20
- Πόντοι
- 6
...οι πεινασμένες για βάλανο και τα συμπραγματούντα..στα υπόλοιπα όλες ίδια κουμπιά έχουν...το κοινωνικό σου στάτους...το πόσο αληταράς πρέπει να είσαι απέναντί τους..κανά ντρίγκι ντρίγκι στην τσέπη και καμπριολέ αραμπά καλοδεχούμενα...
mpekiaris10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
οπότε μάλλον αυτό είναι το συμπερασμα μας..
Γιατί να έρθει μια επαρχιοπούλα στην πρωτεύουσα; Δεν είμαστε στην δεκαετία του 80, που ερχόντουσαν όλες στην Αθήνα γιατί εκεί υπήρχαν ευκαιρίες για δουλειά, κτλ.
Ίσα ίσα, πλέον στην επαρχία βρίσκουν πιο εύκολα δουλειά...εφ'όσον γνωρίζονται μεταξύ τους και υπάρχουν τα κονέ.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Γιατί να έρθει μια επαρχιοπούλα στην πρωτεύουσα; Δεν είμαστε στην δεκαετία του 80, που ερχόντουσαν όλες στην Αθήνα γιατί εκεί υπήρχαν ευκαιρίες για δουλειά, κτλ.
Ίσα ίσα, πλέον στην επαρχία βρίσκουν πιο εύκολα δουλειά...εφ'όσον γνωρίζονται μεταξύ τους και υπάρχουν τα κονέ.
Είσαι στην κοσμαρα σου τύπε. Πώς φαίνεται ότι από επαρχία δεν σκαμπαζεις τίποτα.Γιατί να έρθει μια επαρχιοπούλα στην πρωτεύουσα; Δεν είμαστε στην δεκαετία του 80, που ερχόντουσαν όλες στην Αθήνα γιατί εκεί υπήρχαν ευκαιρίες για δουλειά, κτλ.
masistas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.325
- Πόντοι
- 486
ρε φιλε σε μεγαλες πολεις Αθηνα Σαλονικα πχ εχει παραπανω θεσεις εργασιας...επισης εκει δεν ειναι ολοι γνωστοι οποτε η αλλη ευκολα γαμιετε αφου δεν εχεο το αγχος και τον φοβο μην μαθευτει...
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Οι πιο εύκολες είναι της επαρχίας που πέρασαν στις πανελλήνιες σε κάποια πόλη. ΤΕΛΟΣ.
Αρκεί να μην είναι σε θεωρητικές σχολές γιατί εκεί το τουπέ πάει σύννεφο.
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Αρκεί να μην είναι σε θεωρητικές σχολές γιατί εκεί το τουπέ πάει σύννεφο.
πιτσιρικά πήγαινε και κανά περίπατο να ξεσκάσεις, δε γαμάς που δε γαμάς ας σου αρπάξει και λίγο το κωλαράκι ο ήλιος
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 216
είναι το ιδιο ευκολες. ή δύσκολες, αν είναι από κολοχώρι, ή βόρεια προάστεια. Όλα εξαρτώνται από ποσο γουσταρουν και ποσο τους κανει κλικ.
mpekiaris10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Είσαι στην κοσμαρα σου τύπε. Πώς φαίνεται ότι από επαρχία δεν σκαμπαζεις τίποτα.
Κοίτα ρε που μας τη λέει και ο φλώρος που διαβάζει vice για να το παίξει αλητεία και καλά...
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 813
- Πόντοι
- 96
το 38% των νεο-ελλήνων αρβανίτικες ρίζες έχουν .....
Αλβανοί δεν ειναι οι Αρβανίτες ;
Αρβανίτες εχει Ασπρόπυργο μανδρα κ Μεσόγεια
Για να γαμησεις Αρβανίτισσα εύκολο ,αλλα εαν ψάχνεσαι για γάμο , αυτοι οι φραγκοφονιαδες πρώην Αλβανοί , ψάχνουν τι περιουσιακά στοιχεία εχεις ..
milftaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2016
- Like
- 251
- Πόντοι
- 21
Να σαι καλα αδερφε Νικολαε, ακομα γελαωΕΠΑΡΧΙΑ οι δεσμοι μεταξυ των ανθρωπων ειναι ακομα δυνατοι ειτε προκειται για συμπολίτες.
mpekiaris10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Αλβανοί δεν ειναι οι Αρβανίτες ;
Αρβανίτες εχει Ασπρόπυργο μανδρα κ Μεσόγεια
Για να γαμησεις Αρβανίτισσα εύκολο ,αλλα εαν ψάχνεσαι για γάμο , αυτοι οι φραγκοφονιαδες πρώην Αλβανοί , ψάχνουν τι περιουσιακά στοιχεία εχεις ..
Μη λες τέτοια, γιατί θα σε φάνε κάποιοι εθνικιστές που ισχυρίζονται ότι οι Αρβανίτες είναι Έλληνες.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.654
- Πόντοι
- 506
Εξαρτάται που πεφτει πιο πολυ πεινα.Αλλη επαρχια στο Ναύπλιο αλλη στο Αγρίνιο.Έχω μια εντύπωση, ότι στις επαρχίες πηδάς πιο εύκολα. Θα δεις πιο συχνά κοπέλες να κυκλοφορούν μόνες τους, όχι και πολύ μακριά από το κέντρο της Αθήνας (Ωρωπός, Χαλκούτσι, Δήλεσι, κτλ). Στην Αθήνα και στα προάστια γενικώς βγάζουν ένα στυλ "Κοιτάζω τη δουλειά μου, και δε θέλω να σου μιλήσω".