λαθοι.......καλα ρε παπαρες,αν σας πειραζουν τοσο πολυ τα ορθογραφικα λαθοι ας αλαξετε hobby,
tragic...
λαθοι.......καλα ρε παπαρες,αν σας πειραζουν τοσο πολυ τα ορθογραφικα λαθοι ας αλαξετε hobby,
Οντως απιστευτος!πολυ ωραιος κωλος!!!!
εχει δοκιμασει κανεις??
πολυ ωραιος κωλος!!!!
εχει δοκιμασει κανεις??
ακολουθουν σε αποσταση αναπνοης οι ελληνιδεςοι βραζιλιανες ειναι ν1 στην γη
οι βραζιλιανες ειναι ν1 στην γη
που να δεις και τους βραζιλιανικους.κολομβιανουςΑνωτερα γονιδια φιλοι συναγωνιστες...Ουκρανια...
Δειτε μονοι σας:
Ναι το βραζιλιανικο κωλιδι δεν παιζεται,δε λεω αλλα το πακετο ξανθο ισιο μαλι,γαλανο ματι,ασπρο δερματακι και καλοσχηματισμενο γυμνασμενο κωλι ειναι επεισης θανατηφορος συνδιασμος...που να δεις και τους βραζιλιανικους.κολομβιανους
Ναι το βραζιλιανικο κωλιδι δεν παιζεται,δε λεω αλλα το πακετο ξανθο ισιο μαλι,γαλανο ματι,ασπρο δερματακι και καλοσχηματισμενο γυμνασμενο κωλι ειναι επεισης θανατηφορος συνδιασμος...
ειναι ωραια μουνακια τα ουκρανεδακια.Ναι το βραζιλιανικο κωλιδι δεν παιζεται,δε λεω αλλα το πακετο ξανθο ισιο μαλι,γαλανο ματι,ασπρο δερματακι και καλοσχηματισμενο γυμνασμενο κωλι ειναι επεισης θανατηφορος συνδιασμος...
ποιος τις χεζει αυτες?εκανα μαλακια παλιοτερα που προσπαθουσα να γνωρισω και κανενα φιλο σε αυτα τα βρωμομουνα.να τον ξεπαστρεψω μια και εξω αθελα μου βεβαιαΑ, μην ξεχναμε και τα ρουμανακια,για ορεκτικο καλες ειναι...
Αλλα οχι για τιποτε παραπανω....
Τελικα την τυχη μου γαμω ,ζουμε στη χωρα με τις πιο ασχημες,χαμηλοκωλες,(κυτταριτιδα και τριχα) γυναικες που στο παιζουν και θεες απο πανω ,μη χεσω
Α, μην ξεχναμε και τα ρουμανακια,για ορεκτικο καλες ειναι...
Αλλα οχι για τιποτε παραπανω....
Τελικα την τυχη μου γαμω ,ζουμε στη χωρα με τις πιο ασχημες,χαμηλοκωλες,(κυτταριτιδα και τριχα) γυναικες που στο παιζουν και θεες απο πανω ,μη χεσω