Νέα

Ποιας σχολής γκόμενα θα θέλατε να χύσετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alexis81
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alexis81

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναδελφοι! Απο καύλες πως πάτε;
H ερωτηση εχει ως εξης, ποιας σχολης γκομενα θα σας καυλωνε να της τον μπηξετε, σε σημειο να λετε οτι πχ εχετε αχτι να γαμησετε Νομικινα; Αναφερομαι σε φοιτητριες μονο, ολων των ειδικοτητων φυσικα. Γιατρινες, Θεολογες, Τεφατζουδες, Λογιστριες, Πληροφορικαριες, Φιλολογοι,  Νομικινες και τοσες αλλες..ποιας σχολης θελετε να χισετε απεγνωσμενα;

Επισης, bonus ερωτηση, απο ποια σχολη εχετε γαμησει τις περισσοτερες...! Χιστες!

Ναι, φοιτητης ειμαι και μ αρεσει να χινο! :rockon:

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Γυμναστικη ακαδημία

ειδικοτης πολεμικες τέχνες με μαύρη ζώνη στα τσιμπούκια :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εχω πάρει ΠΟΛΛΕΣ δικηγορίνες (μερικές ενώ ήταν ακόμα φοιτήτριες, αλλά περισσότερες μετά... σαν ξε-σκούμενες) :rockon:
Ακόμα 2 γκόμενες από Αρχιτεκτονική, 2 από Οδοντιατρική, 1 από ΤΕΦΑΑ, γενικά όπου μπορώ χώνομαι (αν και είναι πλέον ΔΥΣΚΟΛΟ λόγω ηλικίας... είμαι 38)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Γεια σας συναδελφοι! Απο καύλες πως πάτε;
H ερωτηση εχει ως εξης, ποιας σχολης γκομενα θα σας καυλωνε να της τον μπηξετε, σε σημειο να λετε οτι πχ εχετε αχτι να γαμησετε Νομικινα; Αναφερομαι σε φοιτητριες μονο, ολων των ειδικοτητων φυσικα. Γιατρινες, Θεολογες, Τεφατζουδες, Λογιστριες, Πληροφορικαριες, Φιλολογοι,  Νομικινες και τοσες αλλες..ποιας σχολης θελετε να χισετε απεγνωσμενα;

Επισης, bonus ερωτηση, απο ποια σχολη εχετε γαμησει τις περισσοτερες...! Χιστες!

Ναι, φοιτητης ειμαι και μ αρεσει να χινο! :rockon:
27 χρονων φοιτητης ρε τεμπελη!
Ποτε λες να τελειωσεις?

Επισκέπτης
Δικηγορίνες είναι πηδιόλες και σοβαρές την ίδια στιγμή

tsokos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
1
εγώ έχω πάρει μία δικηγορίνα, μία γεωπόνο και μία λογίστρια όταν ήταν φοιτήτριες. Οι άλλες όλες δεν ήταν φοιτήτριες. Είχα απωθημένο με μία που ήταν νομίζω γιατρίνα, οπότε θα ψηφίσω κάτι τέτοιο....

Επισκέπτης
Η γκομενα μου εχει τελειωσει Γαλικη Φιλολογια.

αλλα....

θελω να γαμησω την οδοντογιατρο μου...που μ'εχει γαμησει στον πονο η ψωλα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Aπό πρωτοετείς ξεδίνουν με το γαμήσι

για τόσο μικρές ΔΕΝ ξέρω... αλλά σε διαβεβαιώ ότι όταν βρίσκονται στα τελειώματα και ψάχνονται για να μπούνε στην αγορά εργασίας... ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΑΒΕΡΤΑΑΑ

• Like
Αντιδράσεις: Larson
OP
OP
A

alexis81

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ηρεμηστε καυλιαρηδες, τελιωνω το μεταπτυχιακο αλλα κ παλι φοιτητης θελω να λεγομαι :P

Επισης, για να διευκρινισω λιγο την ερωτηση, αν μπορειτε να πειτε ποιας σχολης ΕΧΕΤΕ ΑΧΤΙ να πηδηξετε..που δηλαδη δεν τα χετε καταφερει ακομα, αλλα θα θελατε να την περιλαβετε στην λιστα, ειτε επειδη ειναι στριμομουνες και δυσκολες ειτε επειδη δε σας εκατσαν νωριτερα ή δε ξερω τι αλλο..

Κ τα χισιματα σας τα λετε στην 2η ερωτηση, οπου αναφερετε σχολη και αριθμο , χεχε!

Να πω και τα δικα μου! Ο καημος μου για χισιμο σε δικηγορινα..! κ το περισσοτερο σπερμα σε λογιστριες.. (3)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ηρεμηστε καυλιαρηδες, τελιωνω το μεταπτυχιακο αλλα κ παλι φοιτητης θελω να λεγομαι :P

Επισης, για να διευκρινισω λιγο την ερωτηση, αν μπορειτε να πειτε ποιας σχολης ΕΧΕΤΕ ΑΧΤΙ να πηδηξετε..που δηλαδη δεν τα χετε καταφερει ακομα, αλλα θα θελατε να την περιλαβετε στην λιστα, ειτε επειδη ειναι στριμομουνες και δυσκολες ειτε επειδη δε σας εκατσαν νωριτερα ή δε ξερω τι αλλο..

Κ τα χισιματα σας τα λετε στην 2η ερωτηση, οπου αναφερετε σχολη και αριθμο , χεχε!

Να πω και τα δικα μου! Ο καημος μου για χισιμο σε δικηγορινα..! κ το περισσοτερο σπερμα σε λογιστριες.. (3)
Α οκ sorry..
Btw τα εχω με φοιτητρια απο το ΔΕΣ..αλλα θα ηθελα να χυσω φοιτητρια ιατρικης..απωθημενο απο μικρος..μαλλον απο τα φακελακια..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
πολυτεχνειο δεν σας κανει ε;;; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Απωθημενο να χυσω στο μουτρακι μιας της νομικης ενω εχω αρκετες επιτυχιες κυριως πριν παντρευτω με Αγγλικη φιλολογια.Ειδικα στις πιπες δεν παιζονται της αγγλικης φιλολογιας.

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
θελω μια να εχει βγαλει ανωτατη γαμική!! :2funny: :2funny:

Stories