You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιάς Ελληνίδας παρουσιάστριας τα πόδια θα θέλατε να γλείψετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arapopsolas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 140
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Καλή επιλογή φίλε....Έχει και γαμώ τις μπουτάρες η άτιμη...Εγώ πάντως θα επέλεγα τα πόδια της Μαρίας Μπακοδήμου! Περίεργη επιλογή?
Και όμως! Κάθε φορά που έχει TV ΤΙΓΚΛΟΝ μας γκαβλώνει επιδεικνύωντας τις ατελείωτες γαμπάρες της. Απίστευτα πόδια , να τα γλύφεις μέχρι να στεγνώσει η γλώσσα σου...
Αυτό όμως που με φτιάχνει μέχρι ... μαλακίας , είναι το ότι δεν παραλείπει να μισοβγάζει τις γόβες τις και να αποκαλύπτει τις τέλειες καμάρες της.
Αααααχ αυτό θα ήταν στοκάρισμα!
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Oxi μεγάλε είναι όλα ψέματα υπάρχει αξιοκρατία .
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Και εγώ πιστεύω ότι υπάρχει αξιοκρατία. Θυμάμαι συνέντευξη γνωστής ηθοποιού (που έχει κερδίσει και όσκαρ) να αναφέρει ότι η πρώτη της οντισιόν ήταν σε σπίτι παραγωγού και την κυνηγούσε με τις πυτζαμούλες του. Είμαι όμως σίγουρος ότι στον χώρο της τηλεόρασης δεν συμβαίνουν αυτά.
barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Βίκυ Χατζηβασιλείου ("Έχεις Γράμμα")
+1 απο μενα μαστορα.
Πολυ κοσμικο μουνι ανεφερες , οι αλλες (Μπακοδημου - Μενεγακη)ειναι για κανα σκυλαδικο στην ε8νικη μπροστα της (και απο μορφωτικο επιπεδο - αλλα αστο αυτο καποιοι μπορει να μην το μετρανε)
Οχι οτι δε της γαμαγα τις αλλες , αλλα μπασκλασαρια ρε παιδι μου - γινανε δε γεννη8ηκαν
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Δεν θα εγλυφα τα ποδια καμιαs ελληνιδαs γιατι:πρωτον δεν εχουν καθολου ωραια ποδια
δευτερον-γιατι ειναι αντιερωτικεs και μπαζα
τριτον-εχουν μεσανυχτα σε τετοια θεματα συν οτι ειναι καργιολεs και δεν ξερουν ουτε να γαμηθουν,δεν συμφωνειτε?
τα πιο ωραια ποδια τα εχουν οι ρωσοτσεχο-ουγγαρεζεs και οι βραζιλιανεs.
δευτερον-γιατι ειναι αντιερωτικεs και μπαζα
τριτον-εχουν μεσανυχτα σε τετοια θεματα συν οτι ειναι καργιολεs και δεν ξερουν ουτε να γαμηθουν,δεν συμφωνειτε?
τα πιο ωραια ποδια τα εχουν οι ρωσοτσεχο-ουγγαρεζεs και οι βραζιλιανεs.
Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Της Μαριέτας Χρουσαλα , της Βασιας λοη και αυτής της ξανθιάς που λέει τον καιρο στο σταρ.
Ποια μπακοδήμου λετε ρε,ειναι απο αυτές που μου την σπάνε οταν την βλέπω. δηλαδή θα σας άρεσε να είχατε την φάτσα της? ειναι και λιγο κοντή νομίζω.
Ποια μπακοδήμου λετε ρε,ειναι απο αυτές που μου την σπάνε οταν την βλέπω. δηλαδή θα σας άρεσε να είχατε την φάτσα της? ειναι και λιγο κοντή νομίζω.
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.664
- Πόντοι
- 6.495
Μαζί σου και...εννοειται της ρικας βαγιαννη...ατελειωτη μουναρα με απιστευτο κορμι!
[youtube=425,350]2lhnOAAeQXs[/youtube]
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 126
- Πόντοι
- 16
Ρικα και εγω αλλα μαυτο το συνολακι του βιντεο.Αλλιως Εμυ Λιβανιου.Μαζί σου και...
[youtube=425,350]2lhnOAAeQXs[/youtube]
Υπάρχει αξιοκρατία ρε μην είσαι τρελός...Αλλά μόνο σαν έννοια.Στην Ελλαδίτσα μόνο στο λεξικό θα την βρεις και πάλι αμφιβάλλω..Oxi μεγάλε είναι όλα ψέματα υπάρχει αξιοκρατία .
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Ρικα και εγω αλλα μαυτο το συνολακι του βιντεο.Αλλιως Εμυ Λιβανιου.
Τρελες αλογες και οι δυο. Στα νιατα τους πρεπει να το κατειχαν το σπορ.
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Ένα χιουμοριστικό-σεξουλιάρικο βίντεο με την Μπακοδήμου
Aμακιγιαριστη ειναι τρελο μπαζο.
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Της Κατερινας Καραβατου.
ποπη τσαπανιδου!!!!!!!!!!τα τελεια ποδια!!!!!!!!!!
όλες αλλα περισσότερο της Ποπάρας...
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ρωσιδοτσεχοουγγαρεζεs για παντα!τα τελειοτερα ποδια.σε λιγο καιρο θα ανεβασω τελειεs photo καιfoot fetish movies,εχω μονο τα καλυτερα.ετοιμαστειτε!