loveforyour69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
τοτε ημουν 35 και το θυμαμαι
τοτε ημουν 35 και το θυμαμαι
ΠΑΟ 2001-2004. Ήταν η ομάδα που έβγαλε παιχταράδες, πήρε το Ευρω αν και αδικήθηκε από την παράγκα.
για θυμισε μου ποιους παιχτες ειχε στο ευρω ο παο τοτε?ΠΑΟ 2001-2004. Ήταν η ομάδα που έβγαλε παιχταράδες, πήρε το Ευρω αν και αδικήθηκε από την παράγκα.
για θυμισε μου ποιους παιχτες ειχε στο ευρω ο παο τοτε?
Και αφου ειχαν αδικηθει απο την παραγκα γιατι πηδαγατε τις μαντρες στην παιανια να του την πεσετε?
το αντε παλι που κολλαει?ξερεις να διαβαζεις?καταλαβες τι εγραψα?
αντε παλι εεεεοοοοο το πηρατε το ευρωπαικο.....
στο λαγουμι τωρα
εσυ ξερεις?σιγουρα καταλαβες?το αντε παλι που κολλαει?ξερεις να διαβαζεις?καταλαβες τι εγραψα?
εγω ξερω πολυ καλα σε σχεση με εσενα γιατι δεν ειμαι οπαδος των πληκτρωνεσυ ξερεις?σιγουρα καταλαβες?
Εκανες το σταδιο μπουρδέλο , ρε Ντανιέλο , ρε Ντανιελο.[/URL]
εγω ξερω πολυ καλα σε σχεση με εσενα γιατι δεν ειμαι οπαδος των πληκτρων
ΑΕΚ 95-96 και οσφπ 98-99 εννοείς γιατί τις χρονιές που γράφεις δεν βλέπονταν ούτε οι μεν ούτε οι δεΓια μενα που ειμαι 31 χρονων η ΑΕΚ το 94-95 και ο Ολυμπιακος του 97-98 με χαωτικη διαφορα...Ο Παναθηναικος του Κυραστα αξιολογη ομαδα με ωραιο και ορθολογικο ποδοσφαιρο αλλα μεχρι εκει...οι αλλες εκρυβαν την μπαλα στην κυριολεξια
ΑΕΚ 95-96 και οσφπ 98-99 εννοείς γιατί τις χρονιές που γράφεις δεν βλέπονταν ούτε οι μεν ούτε οι δε
εγω λεω αντι για ποια ομαδα επαιξε το καλυτερο ποδοσφαιρο να γραψουμε για τις ομαδες που εχουν παρει τα περισσοτερα σφυριγματα υπερ τους