Νέα

ποιανης χωρα οι τσοντες σας αρεσουν περισσοτερο??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποιανης χωρα οι τσοντες σας αρεουν περισσοτερο??

• ΗΠΑ

Ψήφοι: 26 20,8%
  • ΑΓΓΛΙΚΕΣ

Ψήφοι: 5 4,0%
  • ΙΤΑΛΙΚΕΣ

Ψήφοι: 21 16,8%
  • ΓΕΡΜΝΙΚΕΣ

Ψήφοι: 10 8,0%
  • ΓΑΛΛΙΚΕΣ

Ψήφοι: 13 10,4%
  • ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ

Ψήφοι: 10 8,0%
  • ΙΝΔΙΚΕΣ

Ψήφοι: 1 0,8%
  • ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΕΣ

Ψήφοι: 6 4,8%
  • ΤΣΕΧΙΚΕΣ

Ψήφοι: 11 8,8%
  • ΡΩΣΙΚΕΣ

Ψήφοι: 5 4,0%
  • ΟΥΓΓΡΙΚΕΣ

Ψήφοι: 9 7,2%
  • ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

Ψήφοι: 8 6,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    125

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Σιγουρα στην πρωτη θεση βαζω τις Αμερικανικες τοσντες! Μου αρεσουν και οι Ιταλικες! Τσεχια/Ουγγαρια εχουν πολυ δυνατα μουνια και κανουν αξιολογες τσοντες! Επισης καλο επιπεδο εχουν οι Γαλλικες! Οι Γερμανικες ειναι καλτ!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Θέλω να γαμάω γιαπωνέζες με ξυρισμένα μουνάκια...όχι με τριχα  :S

:wanker:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.458
Πόντοι
9.931
οπως ολες οσες παιζανε στα ιταλικα πορνο απο την δεκαετια του 90 και δωθε  :grin:

Εννοείτε ότι απο τι στιγμή που κατέρρευσε το  Ανατολικό Μπλοκ οι περισσότερες πορνοσταρ ήρθαν απο αυτές τις χώρες...κάποιες απο αυτες ηταν απίστευτα μουνια που ακομα και σημερα ειναι δύσκολο να βρεις ισάξιες τους π.χ. Anita blond, Anita dark, Laura Angel κ.α.

DAVEMURRAY

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
12
Like
3
Πόντοι
10
φυσικα οι αμερικάνικες παραγωγές τα σπάνε,αλλά υπάρχουν και καποιες μέρες που προτιμω κατι το παραπάνω,και ετσι επιλέγω γερμανικες :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η σειρα sexy cora απο γερμανικες εχει καλα μωρα εχει και γηινα καθημερινα......εχει και μουναρες,και εξτριμ κολπα κλπ

αλλα οι γερμανικες γενικα πολυ πεζο γαμησι,σεναριο μηδεν,πολυ gangbang,δονητες,χυσιματα,κατουρηματα κλπ

για πιο γλυκιες τσοντες που μπορεις να δεις και με την κοπελα σου πχ μονο αμερικανικες

karaflokondoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Like
2
Πόντοι
1
αλλα οι γερμανικες γενικα πολυ πεζο γαμησι,σεναριο μηδεν,πολυ gangbang,δονητες,χυσιματα,κατουρηματα κλπ

συμφωνώ!πολύ αρρώστεια σε υπερθετικό βαθμό.Προσωπικά προτιμώ της Γαλλικές + κάποιες Ιταλικές Ρετρό  :dancing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οι γαλλικες παιζουν πολυ σε επιπεδο αματουριας πλεον δεν ειναι καταναγκην κακο αυτο

οι παλιες γαλλικες του ντορσελ ειχαν αλλη ποιοτητα σαφως

επισης ειχε και συμπαραγωγες με αμερικανες πρωταγωνιστριες αρκετα δυνατες προς τις αρχες εως τα μεσα της προηγουμενης δεκαετιας

karaflokondoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Like
2
Πόντοι
1
οι παλιες γαλλικες του ντορσελ ειχαν αλλη ποιοτητα σαφως

Ναί όλα τα λεφτά.... :dancing: Θυμάμαι πιτσιρικάς όταν ήμουν σαν τράγος κυριολεκτικά ... οι ταινίες είχαν και κάποια πλοκή και υπόθεση σε σχέση με τις σημερινές που έχουν καταντήσει ( ψεκάστε σκουπίστε ..ο επόμενος) θα μου πεις όλα τα πραγματά αλλάζουν !

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ναί όλα τα λεφτά.... :dancing: Θυμάμαι πιτσιρικάς όταν ήμουν σαν τράγος κυριολεκτικά ... οι ταινίες είχαν και κάποια πλοκή και υπόθεση σε σχέση με τις σημερινές που έχουν καταντήσει ( ψεκάστε σκουπίστε ..ο επόμενος) θα μου πεις όλα τα πραγματά αλλάζουν !
στο θεμα τσοντα οπως ξερεις εχω πολλες περγαμηνες

παλια τσοντα χωρις στορυ δεν υπηρχε....αυτη ηταν και η ποιοτητα του πορνο

σημερα κυριαρχησε το gonzo

DAVEMURRAY

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
12
Like
3
Πόντοι
10
η σειρα sexy cora απο γερμανικες εχει καλα μωρα εχει και γηινα καθημερινα......εχει και μουναρες,και εξτριμ κολπα κλπ

για πιο γλυκιες τσοντες που μπορεις να δεις και με την κοπελα σου πχ μονο αμερικανικες
Ασε την κοπελα μου!Αν με δει να βλεπω τετοια πράματα θα με παρατήσει και θα με απαξιώσει! :grin: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ασε την κοπελα μου!Αν με δει να βλεπω τετοια πράματα θα με παρατήσει και θα με απαξιώσει! :grin: :2funny:
οχι ρε τυπε,μπορω να σου προτεινω τιτλους να τους δειτε μαζι

ειδικα digital playground πολυ σοφτ καταστασεις οικογενειακες

karaflokondoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Like
2
Πόντοι
1
στο θεμα τσοντα οπως ξερεις εχω πολλες περγαμηνες παλια τσοντα χωρις στορυ δεν υπηρχε....αυτη ηταν και η ποιοτητα του πορνο

Σε βρίσκω διαβασμένο πατριώτη μου και το απολαμβάνω! Πάντος την καλύτερη που είδα ποτέ ήταν μια γερμανικής παραγωγής την οποία δυστυχώς δεν μπόρεσα να την ξαναβρώ .... την είχα δει σε καμπίνα στο εξωτερικό και όταν ξαναπήγα να την δώ μετα από λίγες μέρες είχε αλλαχτεί !
και τα πήρα γιατί είχα επιλογές απο 296 ταινίες να δώ περνώντας τες γρήγορα ... και λέω τόσο μητσοτάκης είμαι αυτήν έπρεπε να αλλάξουν ! τέσπα.

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
και εμενα μου αρεσουν οι ιταλικες,κανενα καλο σαιτ για να της βλεπουμε ξερετε να μας πειτε ?

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
βραζιλιανικο λεσβιακο με λαγνειες αφεντρα-σκλαβα mxf video !

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ιταλία και Γερμανία.

Stories