brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.744
- Πόντοι
- 2.606
γιαπωνεζικες γιατι εκει οι γυναικες ειναι υποτακτικες μεχρι σημειο εξευτελισμου
(απορια: γιατι ολες εχουν παραξενα μουνια? σαν "μωσαικο" ειναι...)
γιαπωνεζικες γιατι εκει οι γυναικες ειναι υποτακτικες μεχρι σημειο εξευτελισμου
(απορια: γιατι ολες εχουν παραξενα μουνια? σαν "μωσαικο" ειναι...)
Απο Ουγγαρια ειναι η κοπελα!μαρια μπελουτσι τυπε
ετερον εκατερονΑπο Ουγγαρια ειναι η κοπελα!
Απο Ουγγαρια ειναι η κοπελα!
οπως ολες οσες παιζανε στα ιταλικα πορνο απο την δεκαετια του 90 και δωθε
αλλα οι γερμανικες γενικα πολυ πεζο γαμησι,σεναριο μηδεν,πολυ gangbang,δονητες,χυσιματα,κατουρηματα κλπ
οι παλιες γαλλικες του ντορσελ ειχαν αλλη ποιοτητα σαφως
στο θεμα τσοντα οπως ξερεις εχω πολλες περγαμηνεςΝαί όλα τα λεφτά.... Θυμάμαι πιτσιρικάς όταν ήμουν σαν τράγος κυριολεκτικά ... οι ταινίες είχαν και κάποια πλοκή και υπόθεση σε σχέση με τις σημερινές που έχουν καταντήσει ( ψεκάστε σκουπίστε ..ο επόμενος) θα μου πεις όλα τα πραγματά αλλάζουν !
Ασε την κοπελα μου!Αν με δει να βλεπω τετοια πράματα θα με παρατήσει και θα με απαξιώσει!η σειρα sexy cora απο γερμανικες εχει καλα μωρα εχει και γηινα καθημερινα......εχει και μουναρες,και εξτριμ κολπα κλπ
αλλα οι γερμανικες γενικα πολυ πεζο γαμησι,σεναριο μηδεν,πολυ gangbang,δονητες,χυσιματα,κατουρηματα κλπ
για πιο γλυκιες τσοντες που μπορεις να δεις και με την κοπελα σου πχ μονο αμερικανικες
οχι ρε τυπε,μπορω να σου προτεινω τιτλους να τους δειτε μαζιΑσε την κοπελα μου!Αν με δει να βλεπω τετοια πράματα θα με παρατήσει και θα με απαξιώσει!
στο θεμα τσοντα οπως ξερεις εχω πολλες περγαμηνες παλια τσοντα χωρις στορυ δεν υπηρχε....αυτη ηταν και η ποιοτητα του πορνο
και εμενα μου αρεσουν οι ιταλικες,κανενα καλο σαιτ για να της βλεπουμε ξερετε να μας πειτε ?