gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τσίμπησες!με ενα ονειρο τρελοοοοοοοο ονειρο απατηλοοοοοοοοοοοοο!
Άστα εσύ αυτά και πες μας ποιον θες για παρτενέρ!
Τσίμπησες!με ενα ονειρο τρελοοοοοοοο ονειρο απατηλοοοοοοοοοοοοο!
Την Ζέτα ξέχασες φιλαράκο...είπαμε ρε μάγκες...βάζουμε μόνο αυτές που είναι πιθανότερο να δεχθούν μια τέτοια πρόταση..
μμμ..και ξαφνικά απ το "0" οι fun της Εύα Λάσκαρη ξεσπάθωσαν και τη φτάσαν στους 5 ψήφους..
αστο...εχω περιεργα γουστα...Τσίμπησες!
Άστα εσύ αυτά και πες μας ποιον θες για παρτενέρ!
+1000 αυτό περιμένουμε όλοι αν είναι σαν το χέρι,αστα να πάνεΧάλασες και εσύ...βάλε φωτο το ποδαράκι σου να χαλαρώσουμε....
Την Ζέτα ξέχασες φιλαράκο...
Μην μας πεις κάνα Κατέλη!αστο...εχω περιεργα γουστα...
oxi to podaraki moy einai pio trixvto!+1000 αυτό περιμένουμε όλοι αν είναι σαν το χέρι,αστα να πάνε
οχι ρε...αλλα αν εξαιρεσεις τον χιου τζακμαν σε ξενο και τον καραμιχο σε ελληνικο ΟΛΟΙ οι αλλοι αντρες που κατι μου βγαζουν ειναι ασχημοι.Μην μας πεις κάνα Κατέλη!
ναι αλλα τους παραπλανω καλα...δεν ειναι ολοι ξεφτερια σαν εσενα.μου αρεσει που ολοι περνατε την λουκ για γυναίκα!!!!!
50 ευρω γ να της το δεις στιγμιαια μπορει...Ασ δω αυτο το ξεκολο να το ξεσκιζουν και 50 ευρα να κανει θα το παρω
Ευγενία Μανωλίδου (με παρτενέρ τον Λέξινγκτον Στιλ)
Λες να είμαι εγώ ο δικός σου ?ααα κ ο δικος μου θελει να την δει αυτην σε τσοντα.
ξενερα φαινεται.λετε να εχει κρυφα ταλεντα;
50 ευρω γ να της το δεις στιγμιαια μπορει...
Βρισκω χιλιαδες καλυτερεςναι αλλα τους παραπλανω καλα...δεν ειναι ολοι ξεφτερια σαν εσενα.
50 ευρω γ να της το δεις στιγμιαια μπορει...
αποκλειεται.αυτην την στιγμη ειναι μακρια απο το πισι κ χλαπακιαζει.Λες να είμαι εγώ ο δικός σου ?