papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.424
- Πόντοι
- 27.261
Με απαξιωσεςΔεν προλαβαινω να παω λαικη δουλευω ολη μερα
ας προσεχες.
Με απαξιωσεςΔεν προλαβαινω να παω λαικη δουλευω ολη μερα
ας προσεχες.
Συμφωνώ σε όλες απλά αντί για Αλεξάνδρα θα έβαζα νομίζω Αουρόρα επίσης από μοντελοαλυσίδα.αν δεν υπαρξουν αλλαγες (που δε θα υπαρξουν)
1) καρολινα & εμμανουελα / φωκαιας 27 κατω
2) ευα / φυλης 74 αριστερα
3) αλεξανδρα / φυλης 54αρια
4) αννα & μικαελα / φωκαιας 17αρια
5) σασα / φωκαιας 9
6) ρανια / φυλης 84 κατω & 65αρια
αυτα μανι μανι.
Εχει στη φυλης καμια γρια σιτεμενη που να φοραει μασελα ?
την ειχα παρει δυο τρεις φορες στο παρελθον, πριν αρκετα χρονια... οντως αρκετα καλη αν και τοτε στερουσε εμπειρίας, αλλα και μονο αυτες οι βυζαρες ηταν ονειρο... στα υπ οψη να τη δοκιμασουμε ξανα μετα το λοκ νταουν, τωρα που οσο να ναι θα ναι και πιο εμπειρηΑουρορα απο Φυλής 54β....μακράν απο κάθε αλλη σε προσόντα και απόδοση στο γαμησι στο συγκεκριμένο στέκι!!!!Δεν υπάρχει το κοντοπούτανο με τις άπαιχτες και φυσικές βυζάρες και το στύλ Μία Χαλίφα (των φτωχών...)!!!!!
Θέλω ή γιαγιά να μπαίνει στο δωμάτιο με το κυπελάκι αγελαδιτσα γιαούρτι να το γεμίζει στον νιπτήρα και να ακούω το χαρακτηριστικό πλαφ όταν πέφτει η μασέλα μέσαΕχει στη φυλης καμια γρια σιτεμενη που να φοραει μασελα ?
Θέλω ή γιαγιά να μπαίνει στο δωμάτιο με το κυπελάκι αγελαδιτσα γιαούρτι να το γεμίζει στον νιπτήρα και να ακούω το χαρακτηριστικό πλαφ όταν πέφτει η μασέλα μέσαΕχει στη φυλης καμια γρια σιτεμενη που να φοραει μασελα ?
4 χρονια την καρφώνω αλύπητα και πάντα φεύγω με την αισθηση οτι αξίζει πολλά παραπανω απο 20 ευρώ...ειναι μπόμπα σε ολα φιλε πιστευω δεν θα απογοητευτεις!!!!την ειχα παρει δυο τρεις φορες στο παρελθον, πριν αρκετα χρονια... οντως αρκετα καλη αν και τοτε στερουσε εμπειρίας, αλλα και μονο αυτες οι βυζαρες ηταν ονειρο... στα υπ οψη να τη δοκιμασουμε ξανα μετα το λοκ νταουν, τωρα που οσο να ναι θα ναι και πιο εμπειρηΑουρορα απο Φυλής 54β....μακράν απο κάθε αλλη σε προσόντα και απόδοση στο γαμησι στο συγκεκριμένο στέκι!!!!Δεν υπάρχει το κοντοπούτανο με τις άπαιχτες και φυσικές βυζάρες και το στύλ Μία Χαλίφα (των φτωχών...)!!!!!
Σοφα μιλας μυστηΜια καλή λύση για την πρώτη μέρα αφού ανοίξουν οι οίκοι , είναι να επισκεφτούμε πρώτα το μετάξι και να κάνουμε τελειωτικό στο στόμα σε τίμια Ρωσίδα μιλφ, έπειτα να πάμε φυλης να γαμησουμε το στανταρακι μας με αγάπη.