Νέα

Ποιά μικρούλα CT μουνάρα με σιλικονάτους βύζους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dekaoxto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dekaoxto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες επειδή μου έχει κάτσει να πάρω γκόμενα με σιλικονάτο (Ωραίο το βυζάκι της κοπέλας μου που το καταχάρηκα χτές αλλά μου χει κάτσει σιλικονάτος βύζος) θέλω να μου προτείνετε μικρή (το πολύ 25-27 χρονων, όχι πάνω απο 30 με τίποτα) μουνάρα (ψηλή κοντή δεν με πειράζει δεν νιώθω άσχημα για το ύψος μου παρ όλο που είμαι 172) είτε ξανθια (στις οποίες έχω τρελή αδυναμία, Σουηδία επρεπε να εχω γεννηθει) είτε μελαχρινή (που δεν με χαλάει καθόλου εννοειται) που να είναι όμορφη αντικειμενικά (οχι καμια σκυλομούρα - έχω και κόλλημα με την εμφάνιση) και γενικά να ναι γαμάτη. Υπάρχει η μήπως ζητάω πολλά??

Ακούω απόψεις! :huh:

Μιλάμε πάντα για CT...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ρε συ δεν ειπαμε οχι αλλο τουρ,
γαλε τη γκομενα σε ενα τρενο να πατε δυο μερες σε ενα νησι

OP
OP
D

dekaoxto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε συ δεν ειπαμε οχι αλλο τουρ,
γαλε τη γκομενα σε ενα τρενο να πατε δυο μερες σε ενα νησι
Τώρα είμαστε μαζί στο Porto Hydra, αυτή κοιμάται γιατι θα βγούμε το βράδυ..χαχαχα...και ναι πήρα φόρα αλλά απλά θέλω να πάρω μία με σιλικονάτο μετά δεν θα θέλω τίποτε άλλο! :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν πρόκειται να κολλήσω παιδιά αφου δεν κόλλησα με την καταπληκτική Crystal που ήταν και η πρώτη μου CT και η πρώτη μου γενικά δεν πρόκειται να κολλήσω με το sport παιδιά!!! :2funny: :2funny:

ΥΓ: Γελάει όλο το forum μαζί μου, εεε???ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxxaxa

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Τώρα είμαστε μαζί στο Porto Hydra, αυτή κοιμάται γιατι θα βγούμε το βράδυ..χαχαχα...και ναι πήρα φόρα αλλά απλά θέλω να πάρω μία με σιλικονάτο μετά δεν θα θέλω τίποτε άλλο! :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν πρόκειται να κολλήσω παιδιά αφου δεν κόλλησα με την καταπληκτική Crystal που ήταν και η πρώτη μου CT και η πρώτη μου γενικά δεν πρόκειται να κολλήσω με το sport παιδιά!!! :2funny: :2funny:

ΥΓ: Γελάει όλο το forum μαζί μου, εεε???ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φραγκατο μπαμπα πρεπει να εχεις νεε μου ε? :2funny:
μεσα στα γουστα εισαι ct,porto hydra, τι αλλο θελεις απο την ζωη σου!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Παίδες επειδή μου έχει κάτσει να πάρω γκόμενα με σιλικονάτο (Ωραίο το βυζάκι της κοπέλας μου που το καταχάρηκα χτές αλλά μου χει κάτσει σιλικονάτος βύζος) θέλω να μου προτείνετε μικρή (το πολύ 25-27 χρονων, όχι πάνω απο 30 με τίποτα) μουνάρα (ψηλή κοντή δεν με πειράζει δεν νιώθω άσχημα για το ύψος μου παρ όλο που είμαι 172) είτε ξανθια (στις οποίες έχω τρελή αδυναμία, Σουηδία επρεπε να εχω γεννηθει) είτε μελαχρινή (που δεν με χαλάει καθόλου εννοειται) που να είναι όμορφη αντικειμενικά (οχι καμια σκυλομούρα - έχω και κόλλημα με την εμφάνιση) και γενικά να ναι γαμάτη. Υπάρχει η μήπως ζητάω πολλά??

Μιλάμε πάντα για CT...

στειλε μειλ στον ζουζουνα και θα σου στειλει λουκουμι..

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

Μιλάμε πάντα για CT...
Φιλε δεκαωχταρι στο εχω πη και αλλου
ξεκινωντας απο τα ct θα μπλεξης ασχημα ειναι βαρβαρο το σπορπηγαινε με το γκομενακι σου να το ευχαριστηθητε  :think:

OP
OP
D

dekaoxto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxxaxa
Πώς γίνεται ρε παιδιά τα topics Που κάνω εγώ να βγαίνουν πάντα off topic??Δειχνετε εμπάθεια!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με ζηλεύετε επειδή πήρα την Crystal Crown στα 18 μου οταν εσείς πέρνατε τις γριές χοντρές στα μπορδέλα της γειτονιάς...ΧΑΧΑχΑ!!!... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιδιά πάντα φιλικά δεν τα λέω σοβαρά πλάκα κάνω..

Οσο για τα φράγκα, νορμάλ είμαι απλά κάνω καλή οικονομία (δεν μου κόβει και μισθό ο πατέρας μου μην τρελαθούμε...ΧΑΧΑΧΑ)

Πάντως είναι γεγονός οτι επειδή σ αυτά τα θέματα είμαι και λίγο ψωνάρα λένε το σπίτι μου  "Swiss Chalet"...ΧΑΧΑΧΑ!!!!

Μήπως αν στείλω mail μου στείλει καμιά άκυρη και τρέχουμε?Γι αυτό ρωτάω εσάς που τις έχετε πάρει όλες!!
(Ακόμη απορώ πώς είναι δυνατόν να χαλάτε τόσα λεφτά!!ΧΑΧΑΧΑ!)

Έχω ήδη ξεκινήσει το σπορ απο χτές..δεν κολλάω το ελέγχω απλά θέλω να εκπληρώσω και την τελευταία φαντασίωσή μου τώρα που ναι νωρίς για να μην ξεσπάσω στα 35 μου που θα χω και οικογένεια!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μπα , κυκλοθυμικος ειμαι

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Έχω ήδη ξεκινήσει το σπορ απο χτές..δεν κολλάω το ελέγχω απλά θέλω να εκπληρώσω και την τελευταία φαντασίωσή μου τώρα που ναι νωρίς για να μην ξεσπάσω στα 35 μου που θα χω και οικογένεια!!!
Εισαι σιγουρος οτι το ελεγχεις δεν το νομιζω ειναι νωρις ακομη,καποια στιγμη  θα κανης οικογενεια παιδια μετα θα βαρεθης και την γυναικα σου (καθε μερα το ιδιο φαι)τοτε ειναι που θα ψαχνης για καλα γουστα  :pipa1: :zfuck:

OP
OP
D

dekaoxto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εισαι σιγουρος οτι το ελεγχεις δεν το νομιζω ειναι νωρις ακομη,καποια στιγμη  θα κανης οικογενεια παιδια μετα θα βαρεθης και την γυναικα σου (καθε μερα το ιδιο φαι)τοτε ειναι που θα ψαχνης για καλα γουστα  :pipa1: :zfuck:
Είμαι απόλυτα σίγουρος οτι το ελέγχω..Dont worry!!Είμαι πολύ εγκρατής τύπος!!

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Πώς γίνεται ρε παιδιά τα topics Που κάνω εγώ να βγαίνουν πάντα off topic??Δειχνετε εμπάθεια!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με ζηλεύετε επειδή πήρα την Crystal Crown στα 18 μου οταν εσείς πέρνατε τις γριές χοντρές στα μπορδέλα της γειτονιάς...ΧΑΧΑχΑ!!!... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιδιά πάντα φιλικά δεν τα λέω σοβαρά πλάκα κάνω..

Ωχ τους την λες μεταξύ αστείου-σοβαρού;
Πάνω-κάτω όλα τα topics καταντάνε οff-topic,
όχι μόνο τα δικά σου..
Εγώ πάντως την φουκαριάρα την  κοπελίτσα σκέφτομαι.. :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ακομα να ξυπνησει η δικια σου? :grin:

ΥΓ!! το πηδηξες τελικα το δικο σου γκομενακι?

OP
OP
D

dekaoxto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ωχ τους την λες μεταξύ αστείου-σοβαρού;
Πάνω-κάτω όλα τα topics καταντάνε οff-topic,
όχι μόνο τα δικά σου..
Εγώ πάντως την φουκαριάρα την  κοπελίτσα σκέφτομαι.. :2funny:
Μα έχουμε ελεύθερη σχέση..εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα "αντρα μου" "γυναίκα μου" που κάνουν άλλοι φίλοι μου απ τα 18..το οτι τα χουμε σημαίνει οτι βγαίνουμε μαζί, κουτουπωνόμαστε, πηδιόμαστε (απο χτές αυτο) και τίποτε άλλο..σιγά μην την παντρευτώ κιολας!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tην ξεθέωσα χτές γι αυτό και μετά πήγαμε και για Clubbing...μην κοιτάς που εγώ αντέχω, ειμαι Duracell εγω!!Κατα τις 9 έχουμε πεί το πολύ να ξυπνήσει για να ετοιμαστούμε..βασικά εγώ είμαι κάτω στο net cafe δεν είμαι στο δωμάτιο!! :rockon: :rockon:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
κουτουπωνόμαστε, πηδιόμαστε (απο χτές αυτο) και τίποτε άλλο..σιγά μην την παντρευτώ κιολας!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tην ξεθέωσα χτές γι αυτό και μετά πήγαμε και για Clubbing...μην κοιτάς που εγώ αντέχω, ειμαι Duracell εγω!!Κατα τις 9 έχουμε πεί το πολύ να ξυπνήσει για να ετοιμαστούμε..βασικά εγώ είμαι κάτω στο net cafe δεν είμαι στο δωμάτιο!! :rockon: :rockon:
Μεγαλε εγραψες τωρα αφου την κουτουπωσες πηρες φορα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
D

dekaoxto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλε εγραψες τωρα αφου την κουτουπωσες πηρες φορα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μα αυτό ήθελα, να πάρω λίγη φόρα-εμπειρία...τίποτε άλλο..για χαδάκια τις θέλω τις CT νομίζετε??Για να τις σκίσω και να εκπληρώσω τις φαντασιώσεις μου τις θέλω!Για χαδάκια έχω και τη Σόφη...(η κοπέλα μ)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom