You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά μέλη γουστάρετε να διάβαζετε στο bou;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ράγκναρ Λόθμπροκ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 114
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Τρελο(εκμηδενισε Σαββιδη)
Να σαι καλά φίλε
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Τους τυπους που ειναι στα ανατολικα θεματα , χωρις καμια εξαιρεση. Μπορει για διαφορετικους λογους τον καθενα , αλλα γενικα γουσταρω. Ελλεινιδες απο πολυ κοντα.
Και δε θα ξεχασω ποτε το θεμα Τρελου για Σαββιδη (με την τρομερη εισαγωγη που με επιασε η κοιλια μου απο τα γελια) αλλα και τις φωτεινες ιδεες σαββιδη για το πως πρεπει να βγαλουμε λεφτα (εταιρια με ουκρανεζα που της δινεις το 20% κλπ. επιπεδο αμπραμοβιτς)
Και δε θα ξεχασω ποτε το θεμα Τρελου για Σαββιδη (με την τρομερη εισαγωγη που με επιασε η κοιλια μου απο τα γελια) αλλα και τις φωτεινες ιδεες σαββιδη για το πως πρεπει να βγαλουμε λεφτα (εταιρια με ουκρανεζα που της δινεις το 20% κλπ. επιπεδο αμπραμοβιτς)
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Τους τυπους που ειναι στα ανατολικα θεματα , χωρις καμια εξαιρεση. Μπορει για διαφορετικους λογους τον καθενα , αλλα γενικα γουσταρω. Ελλεινιδες απο πολυ κοντα.
Και μόνο που σε έπιασε η κοιλιά από τα γέλια με την τρομερή εισαγωγή μου για τον G.O.A.T. Έλληνα άνδρα οφείλεις να τιμωρηθείς.Δεν θα πιείς Τάλισκερ ποτέ ξανά.
Μήπως από τον Κρις Σαβ έμαθε τα κόλπα των business ο Ρόμαν?
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Εγω λεω μηπως ο Ρομαν ειναι μπροστινος του σαββιδη. Αυτα που ελεγε για τα 20% κλπ, ισως ειχε βαλει το Ρομαν για ξεκαρφωμα ενω αυτος απολαμβανε το νεκταρ του ταλισκερ
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Εγω λεω μηπως ο Ρομαν ειναι μπροστινος του σαββιδη. Αυτα που ελεγε για τα 20% κλπ, ισως ειχε βαλει το Ρομαν για ξεκαρφωμα ενω αυτος απολαμβανε το νεκταρ του ταλισκερ
Tελικά το έχω απορία:
Την Τσέλσι την έχει ο Ρόμαν ή ο Σαβ?
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Κοιτα πλακα πλακα, ο Σαβ παει για πολλα λεφτα. Μαλλον την Ουεφα εχει.
Διαγραμμένο μέλος 15605
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2006
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
Θα αναφερθώ μόνο στο παρελθόν για να μην πριμοδοτείται άσκοπο ανταγωνιστικό κλίμα στην παρούσα φάση. Πάμε δέκα χρόνια πίσω και βάλε. Επειδή ήμουν φαν της κατηγορίας μασάζ, υπήρχε ένα παιδί που λεγόταν periergos1. Το τι γνώριζε αυτό το παλικάρι ήταν απίστευτο. Δεν ήταν μόνο οι τακτικές ενημερώσεις και οι αναδρομές του στο παρελθόν, σε εποχές πριν φτιαχτεί το σάιτ. Ηξερε σε προσωπικό επίπεδο και αρκετές κοπέλες, κυρίως τις Ελληνίδες των μασαζερί, οι οποίες ήταν και οι πιο ενδιαφέρουσες τότε για όσους έψαχναν πιο πριβέ καταστάσεις. Τον διάβαζα και κράταγα σημειώσεις, αν και ήμουν πολύ μπουμπούνας στο να κάνω κονέ για έξω (δηλ. εκτός χώρου εργασίας), παρότι όντως υπήρχε πεδίο. Σταμάτησε να γράφει όταν η κρίση είχε πια αναποδογυρίσει τα πάντα. Ως διασκέδαση, κορυφαίος ήταν ο bakalhs (μπακάλης) που έγραφε τα πάντα σε άψογη καθαρεύουσα. Ελληνοποιούσε τα ξενικά ονόματα των κοριτσιών, γεγονός που έβγαζε πολύ γέλιο. Γέλιο είχε και ο apolyto arseniko που ήταν ο υπεύθυνος για το λανσάρισμα και την εδραίωση της προσφώνησης "τύπε" που χρησιμοποιούμε όλοι πλέον στο σάιτ και είναι το σήμα κατατεθέν του Bou. Τα ποστ του ήταν μία δύο προτάσεις, αλλά ήταν δολοφονικές. Δυστυχώς δεν είχε πάρει το μάτι μου τον pirforo και τον αβράμη, ιστορικά μέλη, αλλά θα τους ψάξω με το ψαχτήρι μόλις βρω χρόνο.
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Μονο τεραστιο ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Επισης Πουστλερ και Πουσταδουρο31 αλλα και τον Πουσταιγκερχεντ να κλανω στα γελια!!!
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ να διαβάζω Blizardeye, Popov και Troubakhs! Πραγματικά απολαμβάνω κάθε τους ανάρτηση! Να είστε πάντα καλά αγαπητοί μου, είστε υπέροχοι!
τυπε since με βαση τις χτεσινοβραδινές εξελιξεις δεν το βλεπω να ισχυει και το αντιστροφο
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 736
Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ να διαβάζω Blizardeye, Popov και Troubakhs! Πραγματικά απολαμβάνω κάθε τους ανάρτηση! Να είστε πάντα καλά αγαπητοί μου, είστε υπέροχοι!
τυπε since με βαση τις χτεσινοβραδινές εξελιξεις δεν το βλεπω να ισχυει και το αντιστροφο
Αυτή είναι πραγματική αγάπη τύπε μου. Να την προσφέρεις απλόχερα, χωρίς να περιμένεις να πάρεις πίσω.
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Κατ' αρχάς στον συναγωνιστή "τρελό" που ξεκίνησε το νήμα !!! Είμαι πολλά χρόνια εδώ.Αν και δεν συμετέχω τόσο δυναμικά στα επι μέρους νήματα βρίσκω πως πάρα πολλύ συναγωνιστές έχουν ωριμότατη σκέψη,χιούμορ και σωστές τοποθετήσεις που κάποιες φορές είναι τροφή για σκέψη,αλλά και ευχάριστες .
Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα ( η μάλλον ψευδώνυμα ) για να μην ξεχάσω κάποιον συναγωνιστή.
Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα ( η μάλλον ψευδώνυμα ) για να μην ξεχάσω κάποιον συναγωνιστή.
με τσαντίζουν οι προμότορες
και έχει πολλούς δυστυχώς το site.
το αστείο δε είναι ότι νομίζουν ότι οι άλλοι δεν τους καταλαβαίνουν.
το τίμιο θα ήταν να το είχα δηλώσει , είμαι "ο γαμάω τσάμπα" , είμαι διαφημιστής , γουστάρω να μιζάρομαι σε είδος ή σε μετρητό από τα κορίτσια ή τα καταστήματα.
τώρα ποιοι είναι οι κύριοι αυτοί....δεν θέλει και πολύ μυαλό να τους εντοπίσετε.
κάποιος δε είναι και θρασύτατος...όταν του χώθηκα κάποια στιγμή μόνο που δε με έβρισε
κατά τ αλλα , οι περισσότεροι είναι τίμιοι
και έχει πολλούς δυστυχώς το site.
το αστείο δε είναι ότι νομίζουν ότι οι άλλοι δεν τους καταλαβαίνουν.
το τίμιο θα ήταν να το είχα δηλώσει , είμαι "ο γαμάω τσάμπα" , είμαι διαφημιστής , γουστάρω να μιζάρομαι σε είδος ή σε μετρητό από τα κορίτσια ή τα καταστήματα.
τώρα ποιοι είναι οι κύριοι αυτοί....δεν θέλει και πολύ μυαλό να τους εντοπίσετε.
κάποιος δε είναι και θρασύτατος...όταν του χώθηκα κάποια στιγμή μόνο που δε με έβρισε
κατά τ αλλα , οι περισσότεροι είναι τίμιοι
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
Αυτή είναι πραγματική αγάπη τύπε μου. Να την προσφέρεις απλόχερα, χωρίς να περιμένεις να πάρεις πίσω.
τυπε κριμα. μας εχει στεναχωρησει ολους η πορτα που εφαγες. θα μπορουσες ομως και εσυ να το μαγειρεψεις λιγο καλυτερα.πηγες και εκανες επιθεση στον αλλον τον τυπο γιατι? επειδη μοστραρει το ρολεξ του στην πουτανα? τι πιο φυσιολογικο
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 736
τυπε κριμα. μας εχει στεναχωρησει ολους η πορτα που εφαγες. θα μπορουσες ομως και εσυ να το μαγειρεψεις λιγο καλυτερα.πηγες και εκανες επιθεση στον αλλον τον τυπο γιατι? επειδη μοστραρει το ρολεξ του στην πουτανα? τι πιο φυσιολογικο
Φίλε Retro περασμένα ξεχασμένα, ο συγκεκριμένος είναι αξιοπρεπέστατος και τώρα πια φίλος, έκανα λάθος με εκείνο το σχόλιο και του ζήτησα συγνώμη. Όσο για τους υπόλοιπους του εν λόγω νήματος, η σχέση μας ποτέ δεν υπήρξε καλή, έφαγα την γκόμενα κάποιου από εκεί πριν καιρό και από τότε με έχουν σε μαύρη λίστα
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
τυπε αντιλαμβανομαι οτι εχει πολυ ζουμι η ιστορια αυτη και ηδη εχεις κεντρισει την περιεργια ολων μας.
οταν λες του εφαγες την γκομενα εννοεις την προσεγγισες τιμια και της εκανες προταση γαμου? ή εννοεις οτι της εδωσες το κωλαντερο στο χερι και μετα την εστειλες πισω ξεχαρβαλωμένη στον τυπο? γιατι το ενα με το αλλο εχει διαφορα
οταν λες του εφαγες την γκομενα εννοεις την προσεγγισες τιμια και της εκανες προταση γαμου? ή εννοεις οτι της εδωσες το κωλαντερο στο χερι και μετα την εστειλες πισω ξεχαρβαλωμένη στον τυπο? γιατι το ενα με το αλλο εχει διαφορα