Τζοάννα στο πατάρι του Σιρόκο πριν 10-11 χρόνια
Δηλώνω υπεύθυνα ότι κάποιον από εδώ μέσα τον έχει ξεπαρθενιάσει ο μονομάχος του Lido!!!!
Τζοάννα στο πατάρι του Σιρόκο πριν 10-11 χρόνια
Δηλώνω υπεύθυνα ότι κάποιον από εδώ μέσα τον έχει ξεπαρθενιάσει ο μονομάχος του Lido!!!!
μι μου πισ οτι ινε ο κεχριμπαρακιασ????Δηλώνω υπεύθυνα ότι κάποιον από εδώ μέσα τον έχει ξεπαρθενιάσει ο μονομάχος του Lido!!!!
με καλαμακι ,χορισ ,με γαλα ,σπαστο ,σε σεικερΌταν λέτε φραπέ τι εννοείτε στην ορολογία του σεξ;
Στην ορολογία του σεξ δεν γνωρίζω, αλλά στην ορολογία του στριπ... απλά σκέψου τον τρόπο παρασκευής του φραπέ που θα στον ετοιμάσει η στρίπερ και πως το "σέηκερ" το έχεις πάνω σου... συνήθως χύνεται ο καφές... αφού σε θέλει και την θές...Όταν λέτε φραπέ τι εννοείτε στην ορολογία του σεξ;
δε καταλαβεα τιποταΣτην ορολογία του σεξ δεν γνωρίζω, αλλά στην ορολογία του στριπ... απλά σκέψου τον τρόπο παρασκευής του φραπέ που θα στον ετοιμάσει η στρίπερ και πως το "σέηκερ" το έχεις πάνω σου... συνήθως χύνεται ο καφές... αφού σε θέλει και την θές...
Στην ορολογία του σεξ δεν γνωρίζω, αλλά στην ορολογία του στριπ... απλά σκέψου τον τρόπο παρασκευής του φραπέ που θα στον ετοιμάσει η στρίπερ και πως το "σέηκερ" το έχεις πάνω σου... συνήθως χύνεται ο καφές... αφού σε θέλει και την θές...
Καλύτερα κάπταιν... να ξέρουν και αυτοί τι να ζητάνε και να μην τους πιάνουν κότσους...Μασημένη τροφή τους δίνουμε...
ο αναστο τα λεη αφταΚαλύτερα κάπταιν... να ξέρουν και αυτοί τι να ζητάνε και να μην τους πιάνουν κότσους...
"Δεν τα λέτε, δεν τα γράφετε και αναγκάζομαι και τα λέω μόνος μου..." (με τη στριγγή φωνή του Αλέξη Κούγια)
ο πεπιτο τι εκανε??
Βίτσι κάνε outing εδω και τώρα !Δηλώνω υπεύθυνα ότι κάποιον από εδώ μέσα τον έχει ξεπαρθενιάσει ο μονομάχος του Lido!!!!
που ιμουνα κε δε ξερο?Βίτσι κάνε outing εδω και τώρα !
Ο θρούλης ήταν έτσι ?
απλα παο γιοα μπιφτεκαι στι μπιφτεκουπολι,χαχαχα ζιλιαριμπα μπα χάσαμε την ετοιμολογία μας ?
Βίτσι κάνε outing εδω και τώρα !
Ο θρούλης ήταν έτσι ?
Πρώτον, ο Θρούλις αποκαλώντας σε, κεχριμπαράκια, πέταξε την ατάκα του μήνα να το ξέρεις.
Δεύτερον αν ο Θρούλις έχει φορτώσει στο πρασίνι μονομάχο δε ξέρω, ας μας απαντήσει ο ίδιος.
Και Τρίτον, Ο Θρούλις όλο έτσι λέει, πολλά κάνει και μετά δε θυμάται τίποτα
ο Βιτσι ιεν πολι καλο πεδι κε θα ανταμιφτιΠρώτον, ο Θρούλις αποκαλώντας σε, κεχριμπαράκια, πέταξε την ατάκα του μήνα να το ξέρεις.
Δεύτερον αν ο Θρούλις έχει φορτώσει στο πρασίνι μονομάχο δε ξέρω, ας μας απαντήσει ο ίδιος.
Και Τρίτον, Ο Θρούλις όλο έτσι λέει, πολλά κάνει και μετά δε θυμάται τίποτα