Νέα

Ποια η πιο τεμπελοδουλεια,μετα απο καθηγητης-τραπεζουπάλληλος και συναφή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Κάθε δουλειά μπορεί να γίνει κόλαση και παράδεισος, ανάλογα τις συνθήκες.
Ταμίας σε Τράπεζα με διαρκή ουρά, είναι απ τις πιο δύσκολες δουλειές στον πλανήτη. Σε κανά χωρίο 2.000 κατοίκων με 30 πελάτες τη μέρα είναι ζάχαρη ψιλή (και νομίζω παίρνουν τα ίδια λεφτά  :S)
Το ίδιο και καθηγητής. Με 18 ώρες τη βδομάδα σε αναρχικό σχολείο γεμάτο λέσια μπορεί να σε κάνει να κλαις κάθε βράδυ (οι γυναίκες, οι άντρες θα το ρίξουν στο πιοτό), αντίθετα σε κάνα ήσυχο Γυμνάσιο μικρής κωμόπολης και 10-12 ώρες είσαι ΖΑΧΑΡΗ

Μου θυμίζεις κάτι καθηγήτριες από το Λύκειο (μια θεολόγο κυρίως και μετά μια φιλόλογο και μια αγγλικών) που ήταν αρκετά ευαίσθητες και συχνά έκλεγαν και έφευγαν από το μάθημα. Και να φανταστείς ότι το σχολείο μου ήταν κανονικό, χωρίς ακρότητες γενικά.  :P

Ενώ με τους άντρες καθηγητές ή ήταν πιο χοντρόπετσοι ..... ή έπεφτε τρελλό μπινελίκι.  :grin:

Αν και πιστεύω δεν είναι θέμα φύλου του διδάσκοντα, είναι να μην πάρει τον αέρα στον καθηγητή/καηθηγήτρια η τάξη. *P

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Σωστος ο gt1212. Βλεπω υπαλληλους τραπεζων να πιανουν δουλεια στις 7,30 το πρωι και να σχολανε στις 5 το απογευμα. Εχω φιλο καθηγητη σε λυκειο που του εχουν κανει τη ζωη μαυρη οι μαθητες.

Καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη, αλλα και καμια δουλεια δεν ειναι καλη. Για αυτο αλλωστε μας πληρωνουν.

Δοκιμαστης κρασιων ειναι μια δουλεια που πιστευω θα μου ταιριαζε, αλλα δεν εχω δει καπου να ζητανε.

χρειαζομαστε μπουμαν για παραγωγη τσοντας στα νοτια προαστια ενδιαφερεσαι?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Σωστος ο gt1212. Βλεπω υπαλληλους τραπεζων να πιανουν δουλεια στις 7,30 το πρωι και να σχολανε στις 5 το απογευμα. Εχω φιλο καθηγητη σε λυκειο που του εχουν κανει τη ζωη μαυρη οι μαθητες.

+1

Καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη, αλλα και καμια δουλεια δεν ειναι καλη. Για αυτο αλλωστε μας πληρωνουν.

Και να κάθεσαι βαρετό είναι, εγώ και εισοδηματίας να ήμουν θα εργαζόμουνα το ίδιο.

Δοκιμαστης κρασιων ειναι μια δουλεια που πιστευω θα μου ταιριαζε, αλλα δεν εχω δει καπου να ζητανε.

Θέλει καλές γνώσεις αυτό πάντως. Είναι λίγοι. Αλλά πληρώνονται πολύ καλά.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Τι κανει ο μπουμαν γαμαει ? Πληρωνετε και οδηπορικα ?

θα κρατας ενα μακρυ κονταρι κ στην ακρη θα εχει ενα μικροφωνο για να ακουγονται τα αγκομαχητα κ τα μπινελικια κ τα πουτσοσκαμπιλα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ο δασκαλος σε σχολειο ειναι μακραν η ποιο τεμπελοδουλεια,δεν ειναι τρεις μηνες οι διακοπες τους ,ειναι 5 μηνες,3 καλοκαιρι,χριστουγεννα,πασχα και ενα καρο αργιες,5 μηνες πληρωμενες διακοπες,και οταν δουλευουν ειναι 5 μερες την βδομαδα ,5 45αλεπτα την μερα,απο κει και περα εξαρταται απο την ηθικη του καθενος αν θα δωσει κατι στα παιδια της ταξης του η οχι...

Δευτερη τεμπελοδουλεια στην σειρα εχω τους ΕΠΟΠ ευκολα!

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
502
Πόντοι
306
μεγαλύτεροι τεμπέληδες απο τους στρατιωτικούς και τους παπάδες δέν υπάρχουν....

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
το κορυφαίο επάγγελμα είναι "ΜΙΜΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ"

Λαθος , Μανωλης Γλεζος, χωρις να υποτιμω την γεναιοτητα και τον ηρωισμο του, πειτε μου τι δουλεια εκανε , κι ας δηλωνει δημοσιογραφος..

Για την ευκολια σας παραθετω βιογραφικο απο wikipedia

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
μεγαλύτεροι τεμπέληδες απο τους στρατιωτικούς και τους παπάδες δέν υπάρχουν....
ξεχασες τους βουλευτες τυπε! Μηπως ειδε κανεις τα αδεια εδρανα στη βουλη σημερα?

Επισκέπτης
Απο τα επαγγελματα που ανεφερες αναλογα τις περιστασεις του καθηγητη ισως ειναι ευνοουμενου κυριως λογω των τριμηνων διακοπων επι πληρωμη που εχουν  :grin: Απο εκει και περα παιζει ρολο και τι καθηγητης εισαι και σε τι σχολειο. Πχ ενας φιλολογος ή ενας μαθηματικος θα τρεχει λιγο παραπανω απο εναν καθηγητη Μουσικης ή καλιτεχνικων που βαζει τα παιδακια να κωλοβαρανε μαζι του μεχρι να περασει αυτη η 1 ωρα  :2funny:
Επισης ενα απο τα πιο τελμπεχαναδικα επαγγελματα ειναι λιμενικο ή δημοτικη αστυνομια.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Λαθος , Μανωλης Γλεζος, χωρις να υποτιμω την γεναιοτητα και τον ηρωισμο του, πειτε μου τι δουλεια εκανε , κι ας δηλωνει δημοσιογραφος..

Για την ευκολια σας παραθετω βιογραφικο απο wikipedia

Γιατι, ο Κυρκος, ο Κοροβεσης... ο Αλαβανος, ο Τσιπρας
Αλλα μην το παμε μονομπαντα στην αριστερα, γιατι αμα πιασω απο Κυριακο Μητσοτακη, Νασο Αλευρα, Σπηλιωτοπουλο, Κεφαλογιαννη... και παει λεγοντας, δεν θα τελειωσουμε ουτε αυριο. Και ολοι αυτοι δεν ηταν ΟΥΤΕ ηρωες. Οποτε, ακομα χειροτερα

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.712
Πόντοι
4.125
Το θέμα δεν είναι ποια είναι η πιο τεμπελοδουλειά αλλά αν αμοίβεσαι καλά σε όποια δουλειά και αν κάνεις. Δασκαλος-καθηγητής δεν θεωρώ οτι είναι τεμπελοδουλειά αν χρειάζεται να μιλάς 4 ώρες την ημέρα και να σε πρίζουν μερικά κωλόπαιδα που δεν γουστάρουν το σχολείο με τις φωνές τους. Στο δημόσιο σαφώς και υπάρχουν πολλές θέσεις που δεν δουλεύουν σχεδόν καθόλου και αμείβονται πλουσιοπάροχα. Για παράδειγμα πολλοί στην ΕΡΤ κάθονται και πληρώνονται για να κάθονται. Και αν τολμήσει κανείς να τους "κουνήσει" τη καρέκλα ρίχνουν μια απεργία έτσι για πλάκα. Άλλο παράδειγμα είναι τα στελέχη των κομμάτων. Ολων των κομμάτων. Δουλεύουν μόνο στις εκλογές. Ολες τις άλλες μέρες πληρώνονται για να κάθονται και να πουλάνε φιλοσοφίες και αέρα κοπανιστό.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
[size=20pt]Α.ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ - ΠΟΥΣΤΗΣ[/size]

οπως κατι πουστηδες που σχολιαζουν σε κουτσομπολιστικα

http://[URL unfurl="true"]www.onlycy.com/wp-content/uploads/2011/01/fotis.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.onlycy.com/wp-content/uploads/2011/01/fotis_B.jpg[/img[/URL]]
Βγαινουν στο γυαλι 2-3 ωρες, λεγοντας απερριοριστες μαλακιες και σαν παρασιτα που βγηκαν απο το δερμα της ζωης αλλων κονομανε εκατομυρια

[size=20pt]Β. ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ - ΣΑΥΡΑ - ΕΜΕΤΟΣ[/size]

Τα λογια περιτευουν

[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/01_SEASON_2011-12/01_TV_EVERYDAY/10_JULY/06/resized/stefanidou123_546_355.jpg[/img[/URL]]

[size=20pt]Γ. να εισαι ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ - ΒΥΝΤΡΑ - ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ[/size]

τεμπελοσκυλο κοπροσκυλο απο τα λιγα στο επαγγελμα σου, αλλα οντας γλυφτης σε βολεβουν σε ποδοσφαιρικο σωματειο και συνεχιζεις να τα παιρνεις

[img]http://3.bp.blogspot.com/_MHosfyiQ9u4/TNPwbNvx3PI/AAAAAAAAQuQ/0_ly9HRB71I/s400/%CE%914.png
pao-gay+10-11+(28).jpg

[size=20pt]Δ. ΓΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΜΕ ΖΙΒΑΓΚΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΛΟΧΕΡΑ[/size]

σ αυτη την περιπτωση ακομα και σαν τον βλακα παρακατω να εισαι, μπορεις να πουλησεις τ ονομα σου και να ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ παριστανοντας τον αρχηγο κρατους που κινδυνευει με χρεωκοπια

gap.jpg

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376
Nομίζω ότι ο παρακάτω Διευθυντής σε Γραφείο Τελετών,
με μακρά πουπηρεσία στο δημόσιο σαν καθηγητής Πανεπιστημίου,
είναι μια εργασία από τις κορυφαίες στην τεμπελιά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1F0919F4225A6B525A232001630DD126.jpg

Συνημμένα

• panelinio grafeio teleton.jpg
    panelinio grafeio teleton.jpg
    16,2 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom