bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.789
- Πόντοι
- 6.030
Τι σας εχει πιασει ρε καυλιαριδες και μιλατε συνεχεια για μοναξιες????
μη με αναγκαζεις να βγω οφ τοπικ και να σπαμαρω....δεν ασχολουμαι με μουσουλμανους...
ψηφισα το δυο...θα επρεπε ομως να υπαρχει και η επιλογη "μια χαρα...το κανω και εγω οταν εχω τη διαθεση..."
Ο μπολντης την εκανε την ψηφοφορια για να αποδειξει ποσο λαθος ειμαστε που υποστηριζουμε τις μοναχικες διακοπες....Σιγ αμην ειχε τετοια επιλογη...
Εχεις αδικο.εχεις δικιο
Εχεις αδικο.
Εχεις δικιο....
Ειναι καιρος πια να βρεις πουτσα.
Ειναι καιρος πια να βρεις πουτσα.
μαν όποιος την γαμήσει θα έχει επιτελέσει...κοινωνικό λειτούργημα, δεν ξέρω αν με πιάνεις ;) ;) ;)Ειναι καιρος πια να βρεις πουτσα.
μαν όποιος την γαμήσει θα έχει επιτελέσει...κοινωνικό λειτούργημα, δεν ξέρω αν με πιάνεις ;) ;) ;)
18 - 52 χωρις την αθροιση....
34 - 52 κανονικοποιημενα
μαλιστα
πολυς μοναχικος κοσμος εδω μεσα... εκανα κακη εκτιμηση
σου προτεινω να κανει το ιδιο γκαλοπ και σε αλλα φορουμ
Μαν δεν ειναι μονο φωκια και ξινη, ειναι ελλεεινιδα και με σοβαρα ψυχολογικα προβληματα.μαν όποιος την γαμήσει θα έχει επιτελέσει...κοινωνικό λειτούργημα, δεν ξέρω αν με πιάνεις ;) ;) ;)
το -------> (τρις) , το βάζεις όταν γράφεις κάτι μία φορά αλλά θέλεις να διαβαστεί συνολικά τρειςεχεις δικιο
εχεις δικιο
εχεις δικιο
(τρις)
το -------> (τρις) , το βάζεις όταν γράφεις κάτι μία φορά αλλά θέλεις να διαβαστεί συνολικά τρεις
πες μας τώρα ότι ήθελες να εννοηθεί 9 φορές μπας και γλιτώσεις
Μαν δεν ειναι μονο φωκια και ξινη, ειναι ελλεεινιδα και με σοβαρα ψυχολογικα προβληματα.
Μαν δεν ειναι μονο φωκια και ξινη, ειναι ελλεεινιδα και με σοβαρα ψυχολογικα προβληματα.