apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μουσουλμανες γουσταρεις?Μόνο έτσι!
επισης τι γνωμη εχεις για τον τροπο που τους φερονται οι αντρες,εισαι υπερ?
τυπε μουσουλμανες γουσταρεις?Μόνο έτσι!
Σε αυτο με τον αυνανισμο εχεις απολυτο δικιο.
ΜΟνο οι μαλακες καθονται και την παιζουν
κοψτην καλυτερα..
Με 150 ευρώ το μήνα μπορείς να είσαι άντρας.
ανθυπασπιστης ειναι μαστερ οχι υπασπιστης
δεν πηγες ποτε στρατο?
τυπε για να γινει αυτο θα πρεπει ολες οι επισκεψεις σου στις πουτανες να ειναι καλεςΤύπε έχω να αυνανιστώ από το Δεκέμβρη του 2010. Τo έχω καταφέρει με μέση συχνότητα επαφών μέρα παρά μέρα. Με 150 ευρώ το μήνα μπορείς να είσαι άντρας.
ΥΓ: Στο μπουρδέλο δεν τελειώνουμε ποτέ με μαλακία (εκτός αν σου το κάνει η πουτάνα).
Picker
τυπε μουσουλμανες γουσταρεις?
επισης τι γνωμη εχεις για τον τροπο που τους φερονται οι αντρες,εισαι υπερ?
Kαταλαβαίνω απόλυτα τον τρόπο που σκέφτονται οι μουσουλμάνοι.
Προσωπικά όμως, σαν φιλελεύθερος δυτικός, είμαι υπέρ της πλήρους ελευθερίας των γυναικών να εμφανίζονται όπως θέλουν, αφού όμως πρώτα έχουν εκπληρώσει την υποχρεωτική τους θητεία στα μπουρδέλα για ένα χρόνο, αμέσως μετά την αποφοίτησή τους από το λύκειο. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ταπεινώνονται και να μαθαίνουν έτσι την πραγματική τους αξία.
τυπε για να γινει αυτο θα πρεπει ολες οι επισκεψεις σου στις πουτανες να ειναι καλες
αυτο πως το καταφερνεις?
εχεις καποιες στανταρ που πας?
τυπε για την προταση της χ.α για στρατευσης τους τι γνωμη εχεις?Kαταλαβαίνω απόλυτα τον τρόπο που σκέφτονται οι μουσουλμάνοι.
Προσωπικά όμως, σαν φιλελεύθερος δυτικός, είμαι υπέρ της πλήρους ελευθερίας των γυναικών να εμφανίζονται όπως θέλουν, αφού όμως πρώτα έχουν εκπληρώσει την υποχρεωτική τους θητεία στα μπουρδέλα για ένα χρόνο, αμέσως μετά την αποφοίτησή τους από το λύκειο. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ταπεινώνονται και να μαθαίνουν έτσι την πραγματική τους αξία.
τυπε ολοι μας εχουμε πεσει σε φολεςΌχι, ομολογώ ότι έχω και κάποιες αποτυχίες. Οπότε μου πάει λίγο παραπάνω. ;)
ρε πικερ αν ειναι ετσι εσυ δεν θα εχεις γαμησει ποτε στην ζωη σουΠως να τη βρεις ρε τύπε? Αφού είπαμε:
ΓΑΜΑΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ!
Λοιπον την κανω σιγα σιγα γιατι εχω δουλειτσες... για τη ψηφοφορια δεν θα σχολιασω
επειδη τα αποτελεσματα φαινονται , δεν εχω να πω κατι ουτε να το παιξω περιλυπος
ειχα μια αποψη μαγκια μου.
Το λαθος ηταν οτι δεν ειχα καταλαβει ακριβως σε ποιο μερος βρισκομουν...
καθε μερος μπορει να διαφοροποιειται απο ενα αλλο οσο η μερα με τη νυχτα....
τελικα κυκλοφορουν πολλοι μοναχικοι εδω μεσα.... απλα δεν φανταστηκα οτι θα ξεφευγε αυτο
και περα απο τις πουτανες... ισως ειναι ενας γενικοτερος τροπος στασης ζωης με την υιοθετηση
ενος ολοκληρωμενου μοναχικου στυλ σε ολες τις εκφανσεις....
τυπε για την προταση της χ.α για στρατευσης τους τι γνωμη εχεις?
εννοειται οτι θα γινεται μετα την αποφοιτηση τους απτα μπουρδελα
ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΞΕΡΟΛΑ
Picker ποσες χυλοπιτες ειχες φαει πριν αναγκαστεις να διαμορφωσεις αυτες τις αποψεις?
ετσιΤύπε έχω να αυνανιστώ από το Δεκέμβρη του 2010. Τo έχω καταφέρει με μέση συχνότητα επαφών μέρα παρά μέρα. Με 150 ευρώ το μήνα μπορείς να είσαι άντρας.
ΥΓ: Στο μπουρδέλο δεν τελειώνουμε ποτέ με μαλακία (εκτός αν σου το κάνει η πουτάνα).
Picker
σαν να μην εχεις αδικο τυπεΌχι ρε τύπε. Στρατό οι άντρες, μπουρδέλα οι γυναίκες. Καθένας εκεί που μπορεί να προσφέρει. Και μετά θα βγαίνουν όλοι καλοί πολίτες στην κοινωνία.