Επισκέπτης
Κλασσικες Ψωλιες_Σαλονικιες_Σπερματοζητιανες.....
κοριτσια για σπιτι δηλαδη
Κλασσικες Ψωλιες_Σαλονικιες_Σπερματοζητιανες.....
Eπειδή γνωρίζεις οτι το μάτι μου κόβει αυτές είναι για πολύ μεγάλα πράγματαΌταν με το καλό ξεκινήσουν να κάνουν πρόγραμμα, το ξανασυζητάμε το θέμα.
[/URL]
Eπειδή γνωρίζεις οτι το μάτι μου κόβει αυτές είναι για πολύ μεγάλα πράγματα
H απόφαση είναι δική σου αγαπητέ.δηλαδη το διλημμα ειναι η ξανθιες χαζογκομενες της τηλεορασης η αχαρες ευτραφεις τραγουδιστριες?
Διαλέξτε, μέρα, μέρος και ώρα.Επειδή λοιπόν γνωρίζω ότι το μάτι σου κόβει (και το άλλο σου -ξέρεις ποιό- ράβει ) και επειδή είναι κορίτσια για σπίτι, σου προτείνω να τις σπιτώσουμε παρέα. ;)
Διαλέξτε, μέρα, μέρος και ώρα.
Η παοκτσου τα εχει με το παιδί της στερνας τον Ουγγαρεζο
Μα φυσικά σε σας,Σ' εμένα απευθύνεσθε αγαπητέ ή στα κορίτσια?
Μα φυσικά σε σας,
πρέπει να διαλέξουμε την οικία οπου και θα τις στεγάσουμε.
http://[URL unfurl="true"]www.helpimgoingcrazy.com/Images/Banner.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Πες μου τι θα ήθελες να σ διευκρινίσω?
ειχε πει η μια η μαλακισμενη απο αυτες σε συνεντευξη οτι δεν της αρεσουν τα καλα παιδια κ την εξιταρουν τα παλιοπαιδια κ οι αλητακοι
κλασσικο βρωμομουνο κωλοελληνιδα με τους καγκουρογυφτουλες γκομενους τους
σκατα στον ταφο τους
Κάντα τέσσερα (τα κουρίτσια) τσιγκουνιές θα κάνουμεΤρία δεν είναι τα κορίτσια, ε?
Μία μαιζονέτα με τρείς κρεββατοκάμαρες σου κάνει ή επιθυμείς κάτι πιό συμμαζεμένο για να έλθουμε όλοι πιό κοντά?
ειχε πει η μια η μαλακισμενη απο αυτες σε συνεντευξη οτι δεν της αρεσουν τα καλα παιδια κ την εξιταρουν τα παλιοπαιδια κ οι αλητακοι
κλασσικο βρωμομουνο κωλοελληνιδα με τους καγκουρογυφτουλες γκομενους τους
σκατα στον ταφο τους
Η νέα καθημερινή εκπομπή του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, που θα μεταδίδεται από τις 9:00 έως τις 10:30 το πρωί, έρχεται να σαρώσει τα τηλεοπτικά δρώμενα με στήλες που τις χαρακτηρίζει η πρωτοτυπία και το χιούμορ!
Η Μαρία Γουγουτσά, η Άννα Ζιρδέλη και η Αφροδίτη Λασκούδη σκοπεύουν να σας κρατάνε σε εγρήγορση καθ όλη τη διάρκεια της εκπομπής, ανατρέποντας το πρωινό μαγκαζίνο και απομυθοποιώντας κάθε έννοια του “σταρ”, γιατί οι ίδιες [size=10pt][size=10pt][size=10pt]μόνο σταρ δεν είναι…
[/size][/size][/size]