axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Τωρα δηλαδη ισχυει το αντιθετο ?οικονομικη κριση+χαμηλο επιπεδο κοπελων+ξεπετα
Τωρα δηλαδη ισχυει το αντιθετο ?οικονομικη κριση+χαμηλο επιπεδο κοπελων+ξεπετα
αυτο ισχυει τωρα..γιαυτο πρεπει να πεσουν οι τιμες..η αμα παραμεινουν στασιμες να αλλαξει η τακτικη τους...οχι 10 λεπτα στο δωματιο οχι φακλανες και πατσαβουρες...!Τωρα δηλαδη ισχυει το αντιθετο ?
14 ψήφους η Κέλλυ;;;
Δεν υπαρχει δικαιολογια φιλε μου για τις τιμες ..... οι κοπελες ειναι οπως ειναιαυτο ισχυει τωρα..γιαυτο πρεπει να πεσουν οι τιμες..η αμα παραμεινουν στασιμες να αλλαξει η τακτικη τους...οχι 10 λεπτα στο δωματιο οχι φακλανες και πατσαβουρες...!
τυπε εγω ειπα να μειωθουν....οι αλλοι λενε οτι οι τιμες ειναι καλες..Δεν υπαρχει δικαιολογια φιλε μου για τις τιμες ..... οι κοπελες ειναι οπως ειναι
Οι μισθοι ολων ομως εχουν πεσει (γκρεμοτσακιστει θα ελεγα καλυτερα αλλα ειπα να μην το δραματοποιησω)
Καλα, συνεχιστε εσεις ετσι και θα δειτε ποσα Χ-ΜΠΑΡ θα ξεφυτρωσουν, να σας ζητανε για το ιδιο πραγμα 80-100 ευρω......
Ε αφου το λενε ........ αστους να το λενετυπε εγω ειπα να μειωθουν....οι αλλοι λενε οτι οι τιμες ειναι καλες..
το x-bar το επισκεπτηκες τυπε ?Ε αφου το λενε ........ αστους να το λενε
Με εχεις για μαλακα ?το x-bar το επισκεπτηκες τυπε ?
πρεπει να ριξουν τις τιμες τυπε..50 ευρω για μουνι και 10 λεπτα καλυτερα μια παχια και δεν φοβασε μην κολησεις και τιποτα ;)Με εχεις για μαλακα ?
Δεν προκειται να παω εκει ποτε, ουτε και σε στουντιο .....
θα προστεθουν τυπεΓια μένα προσωπικά η πιο όμορφη κοπέλα είναι η Πωλίνα του Φ104.Μια γλυκιά, δροσερή και τσαχπίνα κοπέλα.
Θα ήθελα επίσης ν'αναφέρω τις Μαριάννα, Ρομπέρτα από Κωνσταντινουπόλεως και Βριλησσού, όπως και την Λάουρα απ'τα Κασσάνδρας.Καμία όμως δεν υπάρχει στην παραπάνω λίστα.