Ανοιγω αυτο το θεμα και περιμενω τις γνωμες για ποιες κοπελες εχουν καψει τα περισσοτερα χιλιομετρα στα σπιτια της αθηνας.Πιστευω οτι το χριστινακι απο φυλης69 ειναι απο τις παλιοτερες τη θυμαμαι απο την ανοιξη του 2006.Επισης εκτος συναγωνισμου ειναι η προεδρος και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ69
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά είναι κατά τη γνώμη σας από τις παλαιότερες σε μπουρδέλα & studios
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spiderdom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Ανοιγω αυτο το θεμα και περιμενω τις γνωμες για ποιες κοπελες εχουν καψει τα περισσοτερα χιλιομετρα στα σπιτια της αθηνας.Πιστευω οτι το χριστινακι απο φυλης69 ειναι απο τις παλιοτερες τη θυμαμαι απο την ανοιξη του 2006.Επισης εκτος συναγωνισμου ειναι η προεδρος και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ69
σονια λελας καραγιαννη ασυζητητι!
kotipeltos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σονια λελας καραγιαννη ασυζητητι!
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
μαρια απο διδυμου 8 πανω,πολυ πρινα ανοιξει το σαιτ.
σαρα απο καρεα 30,αρχες 2004 επαιζε φυλης.
νατασσα με την πεταλουδα χαμηλα στην πλατη.επαιζε στην φυλης απο το 98,ισως και νωριτερα,και μετα απο πολλα σουρτα φερτα σε στουντιο και μπουρδελα τωρα εθεαθη καπου στην αγαθουπολεως,αν θυμαμαι καλα.
αυτες για αρχη
το χριστινακη ειναι ακομα παρθενα σε σχεση με αυτες παιδες
σαρα απο καρεα 30,αρχες 2004 επαιζε φυλης.
νατασσα με την πεταλουδα χαμηλα στην πλατη.επαιζε στην φυλης απο το 98,ισως και νωριτερα,και μετα απο πολλα σουρτα φερτα σε στουντιο και μπουρδελα τωρα εθεαθη καπου στην αγαθουπολεως,αν θυμαμαι καλα.
αυτες για αρχη
το χριστινακη ειναι ακομα παρθενα σε σχεση με αυτες παιδες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Τι 2004 και 2006 μου λετε......
Παιδια εγω θα σας πω περιπτωση της περασμενης χιλιετηριδας.....
Βερα στο Φ214. Milf (τωρα πια - πολυ καλοδιατηρημενο) που εκανε καριερα απο το 1990 εως το 1995 στο υπογειο της Καλυμνου (δεν θυμαμαι το νουμερο).
Εργαζεται τωρα πλεον στο Φ214 πρωινα και κανει και λωκο σε συνδιασμο με ακαποτο για 50 ευρω.
Την εχω τιμησει και εκει και αξιζει της προσοχης μας.....
Θεσσαλονικια......
Βερα στο Φ214. Milf (τωρα πια - πολυ καλοδιατηρημενο) που εκανε καριερα απο το 1990 εως το 1995 στο υπογειο της Καλυμνου (δεν θυμαμαι το νουμερο).
Εργαζεται τωρα πλεον στο Φ214 πρωινα και κανει και λωκο σε συνδιασμο με ακαποτο για 50 ευρω.
Θεσσαλονικια......
Θυμηθηκα κι΄αλλη
Λιζα : η ιδιοκτητρια του Ιουλιανου 71. Δουλευε κι΄αυτη πριν το 2000 στο Ελλης 3 τοτε.
Θα την βρειτε στο Ιουλιανου 71, καποια πρωινα - οχι παντοτε.
Και πρίν το Ελλης 3 ήταν ιδιοκτήτρια και δούλευε στo Σολωμού 32 στο ισόγειο
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Και πρίν το Ελλης 3 ήταν ιδιοκτήτρια και δούλευε στo Σολωμού 32 στο ισόγειο
Αυτο παραδεχομαι οτι δεν το ηξερα....
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
η νατασσα επαιζε στο φ84α,αυτο με τη πρασινη πορτα,εποχη 93-94,κυριως πρωινη βαρδια αν θυμαμαι καλα.πιτσιρικα τοτε,μαλλον ανηλικη και...δεν ειχε κανει ακομη το ταττου πριν 2 βδομαδες την ειδα στο φ109 το πανω(εχει παρει πολλα κιλα βεβαια τελευταια).νατασσα με την πεταλουδα χαμηλα στην πλατη.επαιζε στην φυλης απο το 98,ισως και νωριτερα,και μετα απο πολλα σουρτα φερτα σε στουντιο και μπουρδελα τωρα εθεαθη καπου στην αγαθουπολεως,αν θυμαμαι καλα.
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
ζει ακομη αυτη? καπου το 91-92 στο καλυμνου το υπογειο.ωραια γυναικα ηταν,καλο πιπονι ! εχουν περασει χρονια...αλλα νομιζω(δεν ειμαι σιγουρος 100%) αυτη μου ειχε πει πως ειχε ενα πιτσιρικο γιο καπου 14-15 χρονων τοτε και καποια στιγμη πηγε με τους φιλους του τσαρκα και την ειδε....Τι 2004 και 2006 μου λετε......
Θεσσαλονικια......