You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά είναι η καλύτερη για First Timers σε City Tours;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antreas88
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 131
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
το επιμαχο μνμα εγραφε πανω-κατω
υποθετω ή στο ή στο
με το τι εγινε?
υποθετω ή στο ή στο
με το τι εγινε?
Εγω δεν θελω να πανε τα λεφτα μου για πεταμα..η γκομενα ειναι αστερι αλλα...
ενταξει μωρε και συ πως κανεις ετσι?μουνι θα γαμηεις δε θα αγορασις σπιτι!
Με 300 ευρω νοικιαζεις σπιτι για ενα μηνα...χαχαχαχα...ενταξει μωρε και συ πως κανεις ετσι?μουνι θα γαμηεις δε θα αγορασις σπιτι!
Με 300 ευρω νοικιαζεις σπιτι για ενα μηνα...χαχαχαχα...
σωστα και δω στη βορεια ελλαδα πιο φθηνα ακομα
Ναι ρε οργανωνομαι...χαχαχα...οχι βασικα νομιζα οτι θα πληρωθω τελη Ιουλιου αλλα αρχιδια..(σορρυ κιολας)..εε και το ριξα στο ψαξιμο για να παω διαβασμενος και να μην πανε τα λεφτα μου χαμενα..
Τι ειναι τουτος ρε
Εφτιαξε και thread
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 668
- Πόντοι
- 4.255
Καλημερα,Παιδες..........και εγω ειμαι νεος στο αθλημα των ct και θα κανω τον παρθενικο μου αγωνα με την roxannademon μαλλον αυριο.........εχω διαδασει τις κριτικες των αλλων συναγωνιστων για την roxanna(οι οποιες γραφουν καλα λογια για την συγκεκριμενη κυρια)..............το μονο που με χαλασε ειναι η τελευταια κριτικη του φιλου rozkrotalias που λεει οτι η roxanna ειναι περι 45 ετων!!!!αν και στα info λεει πως ειναι 27!!!!
Ηθελα η 1η εμπειρια στα ct να ειναι με μια ποιο νεα γυναικα(μεχρι 30 το πολυ!!)αλλα μπορει να μου βγει και σε καλο......αλλωστε λεει ο λαος¨"Η γρια κοτα εχει το ζουμι"....
Ηθελα η 1η εμπειρια στα ct να ειναι με μια ποιο νεα γυναικα(μεχρι 30 το πολυ!!)αλλα μπορει να μου βγει και σε καλο......αλλωστε λεει ο λαος¨"Η γρια κοτα εχει το ζουμι"....
Καλημερα,Παιδες..........και εγω ειμαι νεος στο αθλημα των ct και θα κανω τον παρθενικο μου αγωνα με την roxannademon μαλλον αυριο.........
Αν την δοκιμάσεις και κάνεις και κριτική, θα βοηθήσεις πολύ, μιάς κι εγώ την έχω στα υπ'όψη. Κι εγώ νεούδι είμαι σε τέτοιες φάσεις.
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 668
- Πόντοι
- 4.255
φιλε agiana,εχω κλεισει για αυριο το βραδυ..........μεθαυριο το πρωι θα γραψω το review.....θα σε στειλω μυνημα να τσεκαρεις την κριτικη....
ναι, αλλα εμεις θέλουμε να γαμήσουμε και οχι να κάνουμε σούπα!..
ναι, αλλα εμεις θέλουμε να γαμήσουμε και οχι να κάνουμε σούπα!..
Ωραίοςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Victoria απο Planet να ξεχασεται το ονομα σας και να σας πιει το αιμα η ΓΙΑΓΙΑ.
Επισκέπτης
Και γαμησι και νοστιμη σουπα να γλυφεις τα δακτυλα σου
Επισκέπτης
Ετσι ακριβως σαν την παροιμια .
Η γρια κοτα εχει το ζουμι.
Η γρια κοτα εχει το ζουμι.
Επισκέπτης
Μιλαμε εμεις τα νιατα τωρα. χαχαχαχα
Σαφέστατα! Best value for money...
Εκτός της τοπ πίπας, με έιχε εκπλήξει τρίς με την ικανότητά της να αναγνωρίζει τι αλκοολούχο ποτό έχεις πιεί τις 2 τελευταίες ημέρες από την γεύση του σπέρματος! Έπεσε και τις 3 φορές μέσα! Μόνο και μόνο γιαυτό, την εισκέπτομαι όταν έρχεται.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K