Επισκέπτης
Οχι Σιλα...Προτιμησε Σαντυ που ειναι κι Αθηνα τωρα, εχει καλες κριτικες. Εγω εχω παρει μονο Σαβαννα και μπορω να πω αποψη οποιος θελει.
Απορω πως εχεις αποψη για sheila χωρις να εχεις παρει..
Sandy εχεις παρει και ξερεις...?
Οχι Σιλα...Προτιμησε Σαντυ που ειναι κι Αθηνα τωρα, εχει καλες κριτικες. Εγω εχω παρει μονο Σαβαννα και μπορω να πω αποψη οποιος θελει.
Ποια ειναι αυτη ρε παιδια? Να το σημειωσουμε πρωτη φορα σε CT οχι πρωτη φορα σεξ...χαχαχαχαΜαργκο για πρωταρηδες...
Ποια ειναι αυτη ρε παιδια? Να το σημειωσουμε πρωτη φορα σε CT οχι πρωτη φορα σεξ...χαχαχαχα
παρτη...Ποια ειναι αυτη ρε παιδια? Να το σημειωσουμε πρωτη φορα σε CT οχι πρωτη φορα σεξ...χαχαχαχα
ρωτησες ποια ειναι αυτη?To milf απο ζουζανα λες?
Συμφωνω αφου δεν την εχει παρει μην την αποριπτει..εγω παντως τη Σιλα πολυ θελω να την παρω...Απορω πως εχεις αποψη για sheila χωρις να εχεις παρει..
Sandy εχεις παρει και ξερεις...?
Κανα γκομενακι το πολυ 30 θελω οχι πιο μεγαλες...αργοτερα ισως..Η Sheila ειναι ολα τα λεφτα..εχω δει και κατι βιντεακια...πωωω ρε..τη θελω πολυ αυτη..
Τι εννοεις φιλε??εγω θελω τη Μπελαντονα
Αυτη δεν νομιζω να κανει εσκορτ..καλα ρε γιατι κοροιδευεις???χαχαχαχα...πλακα εχετε!!!
Αυτη δεν νομιζω να κανει εσκορτ..καλα ρε γιατι κοροιδευεις???χαχαχαχα...πλακα εχετε!!!
Ενταξει μπορει αλλα κακο ειναι να θελω να την παρω??γιατι εισαι λιγο "αλλου" - χωρις παρεξηγηση.
κι εσυ εχεις πλακα θα ελεγα... ;)