Νέα

Ποιά είναι η καλύτερη για First Timers σε City Tours;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antreas88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχω ξαναπάρει ποτέ CT γι αυτό ρωτάω εσάς που είστε και έμπειροι στο θέμα και τις έχετε πάρει σχεδόν όλες..Συγκεκριμένα για να ξέρετε, δίνω μεγάλη βάση στην πίπα κι επίσης θέλω να παίρνει πρωτοβουλίες από μόνη της...δεν με νοιάζει ακόμα κι αν με βάζει κατω και δεν μου τον αφήνει με τιποτα και "μου αλλάξει τα πετρέλαια"..Ποια μου προτεινετε??Βλεπω πολλές ωραίες με βυζαρες και κουκλες γενικα αλλα παίζει και πολύ photoshop και το ξερω γιατι κι εγω εχω εμπειρία στο retouching...εσείς που ξέρετε απο CT και έχετε παει με πολλες από αυτές ποιά θα μου προτείνατε??Mια Sheila? Απο ζουζανα? Αυτή πώς τη βλέπετε?? Ακουω γενικα απόψεις..

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
παρε ναταλι απο σουεντις...θα σε ρονταρει καλα...θα με θυμηθεις φιλε μου.. :rockon:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ρε ρεμπετη φιλε...το ιδιο σκεφτωμαστε...εισαι δασκαλος... :dancing: :dancing:

OP
OP
A

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρονταρει???Μαρκο???Ρε παιδιά εξηγήστε λιγο την ορολογια!!!χααχαχαχα....

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
πηγαινε και θα καταλαβεις..εδω ειναι αυτες τις μερες..θα σε ρονταρει καλα

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μάρκος εκ του Μαρκουτσίου, η τυπισα εχει μια λατρεια στα Μαρκουτσια  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
A

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καταλαβα...πρεπει να ναι πολυ καυλιαρα...γουσταρει να γαμιεται και το δειχνει εε??η μαλακια ειναι οτι ακομα δεν με εχουν πληρωσει απο τη δουλεια :headbang: :headbang: :headbang: γιατι ακομα βρισκομαι και καλα σε σταδιο training και τον πρωτο μου μισθο θα τον παρω το σεπτεμβρη...οποτε μακαρι να ερθει τοτε...αν ειναι ετσι οπως τα λετε...

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
μην ανυσηχεις...ερχεται συχνα

OP
OP
A

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Στον rebetis: Εννοειται..στο forum εχω γραφτει απο το 2006 αλλά τωρα που σκεφτομαι να πάρω CT το επισκεπτομαι καθημερινα!!

Απο βυζακι πως παει re παιδια? ΑΑΑ επισης ρώτησα Mila απο SHI και ειπε οτι επειδη ειμαι νεος πελατης θα ηταν καλυτερα να έχω reference απο τακτικους πελατες...να ανησυχησω??Δεν θα μου κλεισει εμενα δηλαδη??

Επισκέπτης
Μεχρι το Σεπτεμβρη θα εχεις αποκτησει φιλους εδω και κατι θα γινει  :rockon:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ε,καλα απο τωρα για σεπτεμβριο ρε συ?

OP
OP
A

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ρε οργανωνομαι...χαχαχα...οχι βασικα νομιζα οτι θα πληρωθω τελη Ιουλιου αλλα αρχιδια..(σορρυ κιολας)..εε και το ριξα στο ψαξιμο για να παω διαβασμενος και να μην πανε τα λεφτα μου χαμενα..

Επισκέπτης
Και καλα κανεις, το θεμα ειναι μετα το 1ο πως θα σε καρτησουμε  :2funny: :2funny: :2funny:
Ετσι μας ''ξεφυγε'' και ο εκτορας  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχχαχα....600 ευρω το μηνα παιρνω...λες να το καταθετω σε 2ωρακια?? Αποψη για Shiela (zuzana)???

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
χαχαχχαχα....600 ευρω το μηνα παιρνω...λες να το καταθετω σε 2ωρακια?? Αποψη για Shiela (zuzana)???

Οχι Σιλα...Προτιμησε Σαντυ που ειναι κι Αθηνα τωρα, εχει καλες κριτικες. Εγω εχω παρει μονο Σαβαννα και μπορω να πω αποψη οποιος θελει.

OP
OP
A

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλη και η Sandy αλλα μου φαινεται η εχει φαει πολυ photoshop...κοβει εμενα το ματι μου νομιζω...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
2K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom