Νέα

Ποιά είναι η καλύτερη decaf στρίπερ που γνωρίσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ποια ειναι οεο?ποια ειναι,οεο? οι αντικαφεινε κορασιδες παντα μου εβγαζαν ενα συναισθημα απαξιωσης και βρισιματος ή χλεπας στη μουρη διοτι οποια δεν παιζει το "αγγουρι μου" το αργιτικο της πνεω μενεα!σκεφτηκα λοιπον ανοιγοντας το θρεντ αυτο να τις καταμετρησουμε ωστε σε κανα μηνα που θα εχουν ολοκληρωθει τα ποσταρισματα να φτιαξω μια λιστα με αυτες και να παω να τις κανω βουντου μπας και αλλαξουν!γιατι αλλιως θα τις κανω τρελλα χουνερια μεχρι να στρωσουν ολες οι ταναπου....χαχαχα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
γεια σου καυλιαρη βασοοοοο!!!!!!!!μαζι σου!!!!!!!!χισε ολα τα ταναπου μεγαλε χιστι!!!!!!!!!!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
γεια σου καυλιαρη βασοοοοο!!!!!!!!μαζι σου!!!!!!!!χισε ολα τα ταναπου μεγαλε χιστι!!!!!!!!!!

μαθε ρε πως γραφεται το "χισι" πρωτα και μετα αποθεωσε με σαν μεγαλο "χιστι"!αντε και εχεις warned!το νηπιαγωγειο το εβγαλες?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Kathy BG (Baby-O) μοντέλο (αν και έχει αφεθεί τελευταία) και καλή κοπέλα, Μόνα-Λίζα (Mousses) τα ως άνω, Φωτεινή (Rasputin)- face and character. Θα έλεγα και Simon Mousses αλλά είναι ύποπτη για φ.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Kathy BG (Baby-O) μοντέλο (αν και έχει αφεθεί τελευταία) και καλή κοπέλα, Μόνα-Λίζα (Mousses) τα ως άνω, Φωτεινή (Rasputin)- face and character. Θα έλεγα και Simon Mousses αλλά είναι ύποπτη για φ.

Ειπες υποπτη?τολμησες να ξεστομισεις αυτην την κουβεντα?σου ζητω 400000 ευρω πνευματικα δικαιωματα διοτι ανεφερες την κουβεντα αυτη χωρις την αδεια μου,αλητη ε αλητη.....θα τα πεις με τον δικηγορο μου!που ειναι και μελος του σαιτ!χαχαχαχα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ok, ύποπτη για φ[sup]TM[/sup]

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
επισης μια απο τις καλυτερες και hard core anti-cafe κορασιδα που ειμαι τρελλα καυλωμενος ειναι η eva του gold!μιλαμε το απολυτο μιλφ(ειγ) :boobies: :boobies: :boobies: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :o :o :o :o :P :P :P :P :P :P :P :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Πολυ "φτωχη" η decaf λιστα....Ολες ειναι του cafe τελικα ?

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
πινω φραπε αλλα δε μου κανουν...λετε ν αρχισω fredo για να μου καθονται?

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
επισης μια απο τις καλυτερες και hard core anti-cafe κορασιδα που ειμαι τρελλα καυλωμενος ειναι η eva του gold!μιλαμε το απολυτο μιλφ(ειγ) :boobies: :boobies: :boobies: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :o :o :o :o :P :P :P :P :P :P :P :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Μιλας για την Ευα την Ξανθια που πιο παλια εβγαινε με μαγιο Αμερικανικη σημαια??? Εαν ειναι αυτη......τι να πω εχουμε τα ιδια γουστα, η κοπελα ειναι η απολυτη καβλα.....εχει κατι το ιδιαιτερο ρε παιδι μου...........Παντως εγω την παντρευομουνα ασυζητιτι.......και εκτος απο ολα αυτα να ξερεις οτι δεν ειναι καμια ξεπλυμενη πουτανιτσα που κανει την δουλεια ευκαιριακα
ειναι πραγματικη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Βεβαια δεν καιρναει φραπεδακι αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη......που θα παει ομως θα την πεισει και αυτη ο θειος Vasos...

Respect!!!!

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
Εμένα δεν μου έχει τύχει ΠΟΤΕ να μην με σερβίρουν, διότι όποτε παω (σπάνια, αλλά έχω αναφερθεί παλιότερα πότε και πως) κάνω τον ηλίθιο και τον άσχετο και διώχνω ΄με τη μία τις βαριεστημένες τύπου "πουτό-χουρό". Από την άλλη αν πας και επιδιώξεις ντε και καλά΄να σερβιριστείς από συγκεκριμένο πρόσωπο, είναι πιθανό και λογικό να εισπράξεις άρνηση.

Μου έχει τύχει πολλές φορές να μου σερβίρουν τον φραπέ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ !!! και εγω να λέω όχι λόγω ενδυμασίας!!

πχ. Καλοκαίρι ολυμπιάδας στο ΓΚΟΛΝΤ (παντειο) καθημερινή κατά τις 4 +
Αφού προηγουμένως έχω αρνηθεί προσφορά της -δεν θυμάμαι όνομα- από τις πιο συγκλονιστικές θεές του μαγαζιού, ψηλή λεπτή ξανθιά (σπαστό μαλί) ανοιχτομάτα με φλούο στρινγκ, με χαρακτηριστικό ότι το πολύ μικρό της βυζί είναι σαν πεσμένο και όταν το πιάνεις φαίνεται "άδειο",

έχω στη συνέχεια αγκαζάρει την κολλητή της αλβανίδας Ειντζελ (δεν θυμάμαι όνομα) αυτή με τατου και πιερσινγκ στη γλώσσα, μ.χειλα, ρόγες στην οποία έχω ακουμπήσει Ν ποτά κλπ.
μετά από ένα σερί 5 πριβέ χορών κατά τη διάρκεια των οποίων "παίζω" με αυτήν και τα "στολίδια" της (χωρίς να θέλω φραπέ) με πλησιάχζει η ανωτέρω καρακουκλάρα με πολύ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ υφος και μου ζητάει χορό... (η οποία είχε δει τις 15 κάρτες που μολις είχε πάρει η άλλη και ειχε συγχιστεί)

λεω δε βαριέσαι ας παει το παλιάμπελο...

μου λεει θες απλό ή πριβέ? λέω απλό ... και αυτή ΤΣΑΝΤΙΖΕΤΑΙ..
Με ρίχνει κάτω στον καναπέ και με τη μια μου βγάζει τη ζώνη του παντελονιού (στάνταρ κίνηση...) και αρχίζει το φραπέ με στυλ "θα σου δείξω εγώ" και σχολιάζοντας που έδωσα τόσες κάρτες στην άλλη και είχα απορρίψει αυτήν κλπ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ ΔΕ ΘΕΛΩ !!! (που στην αρχή δεν ήθελα λόγω ρούχων...)
Το τι έγινε δεν περιγράφεται ...δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες
αλλά ήταν από τις καλύτερες προσωπικές μου φάσεις σε μαγαζί.

Ποτέ παντως δεν έχω φύγει παραπονεμένος, ίσως γιατί δεν περιμένω και πολλά. Γενικά μου αρέσει να παίζω και με την ψυχολογία των κοριτσιών, με διάφορους τρόπους (αυτό όμως είναι άλλη ιστορία)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Καλά δεν λέω, από χωριό είμαι...
Γιατί δεν ήθελες λόγω ρούχων τον γκαιφέ???
Οεο

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Για μένα οι περισσότερες είναι decaf μιας και μόνο κατ'εξαίρεση εξασκώ το σπορ και δεν το κυνηγώ μετα μανίας... Από τις εν ενεργεία μάλλον θα ξεχωρίσω την Κορίνα του Princess...

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Βάζω Κelly απο παλιό million dollars(r.i.p),Larissa που ήταν στα (Αthens Queens,Aphrodite club,Aphrodite palace,Ανατολή,παλιό Babylon),Ornella απο το παλιό Dolls,Kathy απο παλιό Baby O και νυν Baby Gold, Florina απο Erotica και Tutti Fruti,Mona-Liza απο Lolita και παλιότερα Mοusses.Και φυσικά Paola 'survivor' απο Baby Gold.

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
paola το καλίτερο ρογάκι της πιάτσας.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Oρνελα ΒαβυΟ, Λιζα Μούσσες, Σιμον Μούσσες, Καμελια Σταρ, Φωτινή Ρασπουτιν, Λιζα Τουτι Fruti, Μαρία Ναμπερ 1, Κλειω Σταρ

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Παιδιά μόλις γύρισα από το Diamond Dolls στη Συγγρού. Πρωην Penthouse. Πρεπει να πατε να δειτε το show της ΥΒΕΤ.Κορμαρα, κοκκινοξανθα μαλλια, τα βγαζει ολα, χορευει τρομερα, και απο μεσα της βγαζει ενα σχοινακι με χαντρες! τα δειχνει ολα φορα παρτιδα.Δεν ξερω αν κανει και χορους prive. (ποτο 11 Ευρω, απλος χορος 12, prive 50) Kala na περασετε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom