Νέα

Ποιά είναι η γνώμη σας για τον πανηγυρισμό του Κατίδη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boobomastoras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φημες τυπε. Ο "πατερουλης" μια χαρα ξηγιοταν. Μακαρι να ειχε η Ελλαδα εναν Σταλιν.
Τον Λουκαρελι δεν τον ξερω. Εγω χαιρεταω τσουγκριζοντας το ποτιρι ή κανοντας πασα τον μπαφο και λεω <<γιαμας>.

Σταλιν - Χιτλερ - Κεμαλ Ατατουρκ

Δε ξερω ποιος ειναι το μεγαλυτερο μουνοπανο... Τα νουμερα λενε Σταλιν και η καρδια μου Ατατουρκ λογο προσφυγικής καταγωγής...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Σταλιν - Χιτλερ - Κεμαλ Ατατουρκ

Δε ξερω ποιος ειναι το μεγαλυτερο μουνοπανο... Τα νουμερα λενε Σταλιν και η καρδια μου Ατατουρκ λογο προσφυγικής καταγωγής...

Κανενας απ τους 3. Ο Μπους ειναι. Και ας μην σκοτωσε εκατομμυρια. Διοτι σε συγχρονη και πιο 'πολιτισμενη'(μη χεσω) εποχη απεδειξε ποσο επικινδυνο ειναι να ειναι επικεφαλης μιας τοσο μεγαλης χωρας καποιος τοσο κλειστομυαλος, οπισθοδρομικος και συντηρητικος.
Αν ζουσε στην εποχη του χιτλερ και του σταλιν, θα εξαφανιζε τον μισο πλανητη. Ειλικρινα το πιστευω αυτο.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Κανενας απ τους 3. Ο Μπους ειναι. Και ας μην σκοτωσε εκατομμυρια. Διοτι σε συγχρονη και πιο 'πολιτισμενη'(μη χεσω) εποχη απεδειξε ποσο επικινδυνο ειναι να ειναι επικεφαλης μιας τοσο μεγαλης χωρας καποιος τοσο κλειστομυαλος, οπισθοδρομικος και συντηρητικος.
Αν ζουσε στην εποχη του χιτλερ και του σταλιν, θα εξαφανιζε τον μισο πλανητη. Ειλικρινα το πιστευω αυτο.

θα είχε "πλάκα" να δούμε τι θα έκαναν Χίτλερ και Στάλιν σήμερα...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
θα είχε "πλάκα" να δούμε τι θα έκαναν Χίτλερ και Στάλιν σήμερα...

Εχουν 'εκπολιτιστει'(αυτο σημαινει οτι 'καθαριζουν' και χωρις οπλα)  :rolleyes:  και κυκλοφορουν μεταμφιεσμενοι σαν Μερκελ και Πουτιν...

antifa_91

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
:sunglasses:

Συνημμένα

• 200px-Stalin_lg_zlx1.jpg
    200px-Stalin_lg_zlx1.jpg
    10 KB · Εμφανίσεις: 22

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.068
Πόντοι
1.686

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Εισαι αντιφα και οπαδος του Σταλιν ;

Ο Σταλιν όμως ...δεν ηταν αντιφα !  :2funny: :2funny:

Και εργαζόταν σκληρα ,δεν ήταν κόπρος σαν μερικούς - μερικούς ...

( δεν εννοώ εσένα )

ο σταλιν ποιαν γαμαγε? Ασχετο.
Ο αδολφος φυστικωνε την ευα μπραουν.
Ο μουστακιας ο παχυς?   :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.068
Πόντοι
1.686
ο σταλιν ποιαν γαμαγε? Ασχετο.
Ο αδολφος φυστικωνε την ευα μπραουν.
Ο μουστακιας ο παχυς?   :grin:

Πολλές !

Τον είχες για μαλάκα ;  :2funny: :2funny:

Υπάρχει βιογραφία του πρόσφατη 1000 σελίδων .

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.068
Πόντοι
1.686
Καμια φωτο να ξεροχυσουμε?  :cum:
(κανονισε να ποσταρεις καμια σαν την κωνσταντοπουλου τωρα  :2funny:)

Αρκει να σου πω ότι ο Σταλιν και ο κολλητος του Λαβρεντι Μπερια
γαμουσαν τις αθλητριες της γυμναστικης ,του στιβου ,τις μπαλαρινες
τις αθλητριες του παγοδρομιου κτλ

Σου φτανει ;  :2funny: :2funny: :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Αρκει να σου πω ότι ο Σταλιν και ο κολλητος του Λαβρεντι Μπερια
γαμουσαν τις αθλητριες της γυμναστικης ,του στιβου ,τις μπαλαρινες
τις αθλητριες του παγοδρομιου κτλ

Σου φτανει ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Ολες τις αβυζες δηλαδη.
Ναι μου φτανει. Πλακοβυζολαγνος ο ιωσηφ. Μαλλον ο αδολφος ηταν πιο κοντα στα καλα γουστα  :tits:(και ηταν και πιστο το παιδι οχι σαν τον αλλο τον σατυρο)  :grin:

antifa_91

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Παλιομαλάκα φασίστα, κότα σαν και τους χρυσαυγίτες  είσαι...  παρακάτω η απολογία του βλακιδη  :uglystupid:

"Δεν είμαι ούτε ναζιστής, ούτε φασίστας" είπε όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής κ. Μαυρογένη γιατί έκανε αυτόν τον χαιρετισμό.

"Δεν ξέρεις ότι υπήρχε μια μαύρη περίοδος στο παρελθόν;" ρώτησε ο κ. Μαυρογένης για να πάρει την απάντηση του Κατίδη: "Όχι δεν έχω ακούσει τίποτα,  :jerking: μόνο για τον Χίτλερ ήξερα και κάποια πράγματα που είχα δει στην τηλεόραση. Στα προηγούμενα ματς υπήρχε ιδιαίτερη κριτική στο πρόσωπό μου.

Νόμιζα ότι αυτός ο χαιρετισμός σημαίνει σεβασμός. Ήταν της στιγμής, δεν το είχα προσχεδιάσει. Νόμιζα ότι σήμαινε σεβασμό σε μένα.  :jerking: Ποιος 20χρονος θέλει να τερματίσει την καριέρα του;

Προσέβαλα την ομάδα και τον λαό της. Γι’ αυτό κι έθεσα τον εαυτό μου εκτός ομάδας ως το τέλος της σεζόν. Δεν ήξερα τι σημαίνει, ήταν αυθόρμητο. Αν ήξερα, δεν θα το έκανα".

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Παλιομαλάκα φασίστα, κότα σαν και τους χρυσαυγίτες  είσαι...  παρακάτω η απολογία του βλακιδη  :uglystupid:

Δεν ειναι φασιστας ρε μεγαλε...παλι τα ιδια?
Εχετε φαει τοσο μεγαλο σκαλωμα που δεν βλεπετε οτι αυτα που κανετε το μονο αποτελεσμα που εχουν ειναι να ανεβαζουν ακομα παραπανω την ΧΑ  :uglystupid:
Απλα ΒΛΑΚΑΣ ειναι. Και εχετε κανει τον ΒΛΑΚΑ διασημο.
Οσο ασχολεισαι, τοσο περισσοτερο υπερ της ΧΑ δουλευεις. Τι ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν ειναι φασιστας ρε μεγαλε...παλι τα ιδια?
Εχετε φαει τοσο μεγαλο σκαλωμα που δεν βλεπετε οτι αυτα που κανετε το μονο αποτελεσμα που εχουν ειναι να ανεβαζουν ακομα παραπανω την ΧΑ  :uglystupid:
Απλα ΒΛΑΚΑΣ ειναι. Και εχετε κανει τον ΒΛΑΚΑ διασημο.
Οσο ασχολεισαι, τοσο περισσοτερο υπερ της ΧΑ δουλευεις. Τι ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε?
Η νοοτροπια και η νοημοσυνη ειναι ακριβως η ιδια αυτων των δυο παραταξεων.Απλα διαφορετικη ιδεολογια εχουν.Για να εχουν κατι να μαχονται.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Αυτο το παιδακι δημιουργει και θα δημιουργει προβληματα σε οποια ομαδα και αν βρεθει. Προσωπικα δε θα θελα να τον ξαναδω να φορεσει τα χρωματα της εθνικης οσο για την ομαδα του ας τον κρινουν αυτοι οπως νομιζουν.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Πρεπει να πω ότι μου κάνει εντύπωση η έκταση που πήρε τό όλο θέμα . Για μια χειρονομία που έκανε πάνω στην χαρά του ,θα τον έλεγα ανώριμο,αδαή έστω κουτό ,αλλά δεν νομίζω ότι ennoo΄yse κάτι με αυτή .

Πιό πολύ ενοχλούμε με όλη αυτή την πάράνοια των ιθυνόντων , δημιουργούν θέμα χωρίς να υπάρχει  :rockon:

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Στους ολυμπιακούς αγώνες στο Βερολίνο το 1936 η Έλληνες αθλητες μπαίνοντας στο στάδιο χαιρέτισαν τον Χίρλερ ναζιστικά και αυτος ανταπέδωσε θα το δείτε σε αυτο το βίντεο στο 1.12 και μετα

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Προσωπικα πιστευω οτι δεν ειχε πολιτικα κινητρα η χειρονομια. Πρεπει να ειναι πολυ βλακας αν εκανε την χειρονομια αυτη με πολιτικα κινητρα. Αλλα και ετσι να ειναι, ενα παιδι 20-22 χρονων, δεν του παιρνεις το κεφαλι για τον λογο αυτο. Εκει βγαζουν ολοι οι ανικανοι την αυστηροτητα τους. Ελεος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom