Νέα

Ποιά είναι η γνώμη σας για τον πανηγυρισμό του Κατίδη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boobomastoras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antifa_91

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εγω θα τον πήγαινα μια βόλτα στο μελιγαλά!!
χωρίς επιστροφή φυσικά...  :sunglasses:

Συνημμένα

• meligalas. xilioi kaloi xorane skata.jpg
    meligalas. xilioi kaloi xorane skata.jpg
    67,4 KB · Εμφανίσεις: 82
OP
OP
boobomastoras

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ενας μοντ να σβησει ολες τις τελευταιες σελιδες σαν οφ τοπικ.  :tickedoff:
Βρηκατε ευκαιρια και οι μεν και οι δε , και το κανατε μπουρδελο το θρεντ.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ναζιστικός χαιρετισμός είναι γιατρέ, μη ντρέπεσαι να το πεις.
Η τιμωρία πάντως είναι αυστηρή αλλά δε νομίζω να διατηρηθεί, ειδικά αν στο μέλλον αρχίζει και βγάζει μάτια (λέμε τώρα) να δεις τι ωραία που θα παίζει στην εθνική.
Γενικά οι ψηφοφόροι της χρυσής αυγής σε αυτές τις ηλικίες τέτοια καγκουροειδή μαλακιστήρια είναι που γίνονται χρυσαυγίτες επειδή είναι "μόδα", έχει πολλά γρουπ στο φέισμπουκ, αρέσει στις "ιν" γκόμενες κι επειδή δέρνουν κι είναι μάγκες να ούμε

Να δεχθώ πως ναι, αν και κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι γενικά "εθνικιστικός" χαιτερισμός με Ελληνικές ρίζες. (Για το οποίο και δεν έχω άποψη και δεν με ενδιαφέρει.)
Αλλά γιατί αυτό είναι τέτοιο τεράστιο έγκλημα άραγε;
Υπάρχει κάπου κάποιος νόμος που λέει πως αυτό τιμωρείται; Και είναι δυνατόν να γίνεται αποδεκτή η πρακτική αυτή από βουλευτές του κοινοβουλίου, αλλά όχι από 20χρονους ποδοσφαιριστές;

Και εν τέλει ο Ναζισμός είναι σίγουρα μια μελανή σελίδα στην πρόσφατη Ευρωπαϊκή ιστορία, αλλά ούτε η μοναδική είναι ούτε η πλέον αιματοβαμένη!

Για να μην αναφερθούμε στο πια ιδεολογία έχει κάνει διαχρονικά την μεγαλύτερη ιστορική οποσθοδρόμηση (αν μη και τα περισσότερα εγλήματα ανά τους αίώνες), διότι (αν ξεπεράσουμε τα στερεότυπα που μας έχουν επιβληθεί) θα παραδεχθούμε πως είναι ο Χριστιανισμός!! (13 αιώνες σκοταδισμός. Από τον 4ο μέχρι τον 16ο αιώνα!).
Οπότε αν κάποιος αθλητής κάνει το σταυρό του πριν ή κατά τον αγώνα να διώκεται και αυτός με το πρόσχημα πως αναμειγνύει τον αθλητισμό με την θρησκεία.
Το ίδιο αν κάποιος κάνει μια μουσουλμανική προσευχή (ο απόλυτος σύγχρονος σκοταδισμός!) κλπ.

Προσωπικά δεν μου αρέσει ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά, ούτε βέβαια τα σφυροδρέπανα του ΚΚΕ που δεν ανέφερα.
Αλλά θεωρώ δικαίωμα του καθενός να του αρέσουν...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ακομα και ο φασιστας στην Ελλαδα της πλακας ειναι
σε ολο τον κοσμο βγαινουν και λενε τις ιδεες τους ανοιχτα και με θαρρος
εδω ομως ουτε γιαυτο δεν εχουν τα αρχιδια
δεν ξερω,δεν διαβασα,δεν ειδα,αρχαιος χαιρετισμος,χαιρετουσα καποιο φιλο,ειμαι βλαξ κουαξ κουαξ,δεν ειμαι ναζιστης αλλα...
για τον μπουτσο ειστε
Συμφωνω αλλα οχι οτι και εσεις πατε πισω.οταν γινεται κατι λετε δεν ξερω.δεν ημουν εγω,κρυφομπατσοι ηταν,που μπηκαν αναμεσα μας για να πας παρασυρουν,και μπλα μπλα...

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ζητησε ΣΥΓΓΝΩΜΗ. Εβαλε τα κλαμματα. Τον εκοψαν δια βιου απο την εθνικη.
Τι αλλο θες να κανει? Να αυτοπυρποληθει μηπως για να ικανοποιηθειτε?
Τι λες τυπε?
Σε ποιον ειχε συνεπειες αυτο που εκανε δηλαδη περα απο τον ιδιο και την οικογενεια του?
Αν καποιος πιανεται ντοπαρισμενος οι συνεπειες ειναι μονο για τον ευατο του?
Γιατι ολη η χωρα εγινε ρεζιλι τοτε με την ολυμπιαδα της ντοπας?
Το θυμασαι το βραδυ που πιασανε ντοπε κεντερη και θανου?
Θυμασαι πως ενιωσες που ησουν πρωτο θεμα παντου?
Ποτε επαθες μεγαλυτερη ζημια στην εικονα σου σαν χωρα? Με τον κατιδη ή τοτε?
Αν τον ζαγορακη τον καταδικαζαν δια βιου(οπως επρεπε δεδομενου οτι δεν μιλαγαμε για πιτσιρικα αλλα για αρχηγο εθνικης) και αυτο εβγαινε παραεξω, θα παιρνες κανα euro?
Οχι βεβαια...αλλα ποιος τα θυμαται αυτα ε?
Σημασια εχει οτι η 'αρχηγαρα' το πηρε και μας εκανε περηφανους....
Το οτι εσυ τα ακους βερεσε δεν σημαινει οτι πρεπει να ειναι και ετσι. Αν ειναι καθε μικρο που κανει μαλακια να τον σταυρωνουν, τοτε συντομα δεν θα χεις πλεον καθολου νεολαια.
Η ΧΑ σε περιπτωση που δεν το χεις καταλαβει ακομα αντιπροσωπευει πλεον μεγαλο κομματι του λαου. Και επηρεαζει ακομα και με απλες κινησεις χεριων πολλους.
Ο πιτσιρικας μαθαινει ιστορια(αν θελει) μεσα απο το youtube. Και εκει βασιλευει η ΧΑ.
Το ειδε, του αρεσε, το θεωρησε γαματο και το αντεγραψε.
Το οτι ολοι τωρα θα κατσετε να του μαθετε ιστορια για τον εμφυλιο, τους ναζι, τον μελιγαλα κλπ δεν ειναι προβλημα του κατιδη.
Σαν αυτον υπαρχουν χιλιαδες ακομα πιτσιρικαδες. Οι οποιοι μεγαλωνουν ετσι για πολυ συγκεκριμενους λογους.
Τι να κανει τωρα δηλαδη, που οταν μεγαλωναμε εμεις δεν υπηρχε καν διαδικτυο και ιστορια μαθαιναμε μονο μεσα απο βινλια? Ο κατιδης φταιει γι αυτο? Ή το μπουρδελο που ζουμε που εχει στ αρχιδια του γραμμενο τον καθε κατιδη?
Και θα τον κρινει κιολας....φτασαμε στο σημειο να κρινει και ο αδωνις.... :headbang:

Κάτσε γιατί τα έχεις κάνει αχταρμά στο μυαλό σου και τα μπερδεύεις όλα σε ένα γραπτό κουβάρι που δε ξέρεις από που να το πρωτοπιάσεις..

Κατ' αρχήν, ναι, τις συνέπειες ο ντοπαρισμένος αθλητής τις υπόκειται ο ίδιος. Το ότι κάνει τη χώρα ρεζίλι αυτό δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ επίδραση στη ζωή μου. Και όλη την άρση βαρών που έπιασαν ντοπαρισμένη στ' αρχίδια μου! Τι με νοιάζει εμένα; Σαν λαό δε με καθορίζει ένας Κεντέρης και μια Θάνου και σίγουρα δεν αλλάζει τίποτα στη ζωή μου. Και όσοι παίρνουν παράδειγμα από άτομα σαν κι αυτά κακό στον εαυτό τους κάνουν!

Απ'την άλλη, το ξαναλέω μπας και το καταλάβετε, έχεις έναν αθλητή ο οποίος παρακινεί τα άτομα που τον βλέπουν στο ναζισμό. Ναι, αυτό θα έχει επίδραση στη ζωή όχι μόνο τη δικιά μου αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας. Τώρα για το τι εστί ναζισμός δεν θα κάτσω να σας αναλύσω λες και μιλάω σε παιδάκια δημοτικού. Όλοι ξέρετε για τις κτηνωδίες τους και ότι σε περίπτωση που μας κάτσουν στο σβέρκο αυτοί οι πολιτευόμενοι μπράβοι τότε κακό του κεφαλιού μας.

Έχει σαφέστατα άλλη βαρύτητα καθώς το δεύτερο έχει κοινωνικές προεκτάσεις! Πόσο πιο νιανιά να γίνει δηλαδή;; Εσύ πως διάολο τα συγκρίνεις αυτά τα δύο μου εξηγείς;; Μου λες ότι έχει τις ίδιες συνέπειες ένας ντοπαρισμένος αθλητής με κάποιον που παρακινεί τους άλλους σε κτηνώδεις ιδεολογίες που εμπεριέχουν την μαζική εξόντωση όσων διαφωνούν μαζί τους;; Και στην τελική εφόσον σε κόφτει τοοοοσο πολύ η εικόνα της χώρας προς τα έξω, να ξέρεις ότι ένα μαλακισμένο που χαιρετά ναζιστικά μας κάνει πολύ περισσότερο ρεζίλι από έναν φαρμακωμένο αθλητή. Στην τελική ντόπα υπάρχει και αλλού μην ανησυχείς, την ξέρουν. Είναι ολοφάνερο ότι έχεις μπερδέψει τη βούρτσα με την πούτσα εδώ πέρα.. Μη συνεχίζεις σε παρακαλώ αυτές τις ανόητες συγκρισεις γιατί εκτός του ότι υποτιμάς τη νοημοσύνη μας, κάνεις και τον εαυτό σου ρεζίλι.

Για την τιμωρία έχω να πω ότι οι ποινές δε με νοιάζουν ΚΑΘΟΛΟΥ! Και να τον κόψουν από την εθνική, και να αυτοπυρποληθεί, και να κρεμαστεί από ένα δέντρο, δεν με νοιάζουν και δεν αλλάζουν τίποτα! Αν διάβαζες καλύτερα αυτά που έγραψα εγώ μίλησα μόνο για λαική κατακραυγή, σαν αυτό που έκανε η original. Στο κωλόπαιδο ας μην του κάνουν και τίποτα, αρκεί που το καταδίκασε ο κόσμος! Εμένα αυτό με νοιάζει! Να καταλάβουν ότι οι ναζιστικοί χαιρετισμοί, οι κασιδιάρηδες, οι ξυλοδαρμοί μεταναστών, όλα αυτά είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ και να τα απορρίψουν.

Το ότι το έκανε από μαλακία και λόγω του νεαρού της ηλικίας (ποιό νεαρό; 20 χρόνων μαντράχαλος) και το ότι το μπουρδέλο που ζούμε δεν τον μαθαίνει σωστά την ιστορία, αυτό φιλαράκο δε σημαίνει ότι θα τον αφήσουμε και στο απυρόβλητο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία! Αυτά τα άτομα που θέλεις να δικαιολογήσεις αύριο θα ψηφίσουν και θα μας πάρουν στο λαιμό τους! Οπότε είμαστε υποχρεωμένοι όταν βλέπουμε να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες να τους φωνάζουμε ένα τεράστιο και ηχηρό "ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!" Και ούτε ποινές, ούτε τίποτα δε χρειάζεται..

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Παπαχρήστου φασιστάκι.
Κατίδης φασιστάκι.

Υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε ?
Μήπως η αεκ εκτρέφει το αυγό του φιδιού ?

Επισκέπτης
Την καλύτερη δουλειά έκανε
Θα την κάνει νωρίς για έξω να κάνει τη ζωή του
Τι να κάτσει να κάνει εδώ;
Να τον θάβουν τα βρωμοκάναλα και ο κάθε τυχαίος, που για ένα δευτερόλεπτο της ζωής του έκανε μια χειρονομία που είχαν υιοθετήσει πάμπολλες ιδεολογίες παλαιότερα, μια εκ των οποίων και οι Ναζί, την ιδεολογία των οποίων υποστηρίζουν πλέον πολλοί Έλληνες το 11% των οποίων και επίσημα;

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Την καλύτερη δουλειά έκανε
Θα την κάνει νωρίς για έξω να κάνει τη ζωή του
Τι να κάτσει να κάνει εδώ;
Να τον θάβουν τα βρωμοκάναλα και ο κάθε τυχαίος, που για ένα δευτερόλεπτο της ζωής του έκανε μια χειρονομία που είχαν υιοθετήσει πάμπολλες ιδεολογίες παλαιότερα, μια εκ των οποίων και οι Ναζί, την ιδεολογία των οποίων υποστηρίζουν πλέον πολλοί Έλληνες το 11% των οποίων και επίσημα;
Εσυ πιστευεις οτι η υπολοιπη Ευρωπη,σιγα τη ηπειρο δηλαδη,δεν ριχνει τα σκουπιδια κατω απο το χαλακι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom